Přístroj pro posturální vyšetření a terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks přístroje pro posturální vyšetření a terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Kombinované přístroje pro vertikalizaci a mobilizaci
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks kombinovaných přístrojů pro vertikalizaci a mobilizaci do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Přístroje pro cílenou radiofrekvenční terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks přístrojů pro cílenou radiofrekvenční terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Cvičební a posilovací rehabilitační stroje a přístroje
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - souboru cvičebních a posilovacích rehabilitačních strojů a přístrojů do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Další kódy CPV:33124110-9 - Diagnostické systémy; 33154000-4 - Přístroje pro mechanoterapii;33155000-1 - Přístroje pro fyzioterapii; 33158400-6 - Jednotka pro mechanickou terapii
Rehabilitační přístroje pro fyzikální terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 6ks rehabilitačních přístrojů pro fyzikální terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Antigravitační trenažér chůze
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks antigravitačního trenažéru chůze do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Robotický systém pro rehabilitaci ruky a prstů
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického systému pro rehabilitaci ruky a prstů do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Dodávka kapalinového chromatografu, hmotnostního spektrometru, generátoru dusíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu, hmotnostního spektrometru a generátoru dusíku včetně veškerého příslušenství (dále jen „Zařízení“) do sídla zadavatele, dále instalace Zařízení s příslušenstvím a jeho plné zprovoznění, zaškolení obsluhy minimálně v počtu 3 osob po dobu minimálně 3 pracovních dnů v místě dodání, ...
Rázová vlna
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks přístroje pro aplikaci radiální rázové vlny do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Dezinfektor podložních mís
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks dezinfektoru podložních mís do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Markvartice – VDJ a rozšíření vodovodu Skuřina - Hřmenín
Předmětem je vystrojení vrtu SKU – 1 a vybudování vodovodu, vodojemu (2 x 15m3), úpravny vody a čerpacích stanic pro místní části Skuřina a Hřmenín obce Markvartice včetně osazení technologie.
Robotické zařízení pro nácvik a obnovu chůze
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického zařízení pro nácvik a obnovu chůze do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Dodávka měrových stanic
Předmětem zakázky je dodávka 2 kusů měrových stanic, konkrétně se jedná o flexibilní univerzální měřící systém, umožňující jednoduchou a rychlou kontrolu dílů (obrobků, odlitků atd.) Pro velikosti jednotlivých dílů o rozměrech maximálně. 300x300x150 mm.
Dodávka skladovacích systémů
Předmětem zakázky je dodávka 2 kusů skladovacích systémů, konkrétně se jedná o vertikální skladovací systémy používané ke skladování, vychystávání a k výrobě.
Rázová vlna
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks přístroje pro aplikaci rázové vlny do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Rehabilitační přístroje pro fyzikální terapii
Předmětem této zakázky je dodávka 7ks nových rehabilitačních přístrojů pro fyzikální terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Přístroj pro lokální kryoterapii
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks přístroje pro lokální kryoterapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Dodávka robotických systémů
Předmětem zakázky je dodávka robotických systému, konkrétně se jedná o dodávku 4 kusů robotů, včetně dopravy, školení, oživení stroje a veškerého příslušenství potřebného k uvedení robotů do provozuschopného stavu (např. kabeláž, zdroj napájení, připojení vzduchu atd.)
Přístrojová lymfodrenáž
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 2ks přístrojů pro lymfodrenáž vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Vany rehabilitační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks rehabilitačních van vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Videoendoskopické systémy vč. příslušenství pro gastroenterologii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 2ks videoendoskopických systémů vč. příslušenství pro gastroenterologii do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Antigravitační trenažér chůze
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks antigravitačního trenažéru chůze do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Vysokovýkonný laser
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks vysokovýkonného terapeutického laseru do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Robotický systém pro rehabilitaci paže
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického systému pro rehabilitaci paže do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Robotický systém pro rehabilitaci ruky a prstů
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks robotického systému pro rehabilitaci ruky a prstů do Oblastní nemocnice Jičín a.s..