Dodávka lineárních vedení, vozíků a kuličkových šroubů
Předmětem zakázky je dodávka 20 kusů lineárního válečkového vedení, 40 kusů válečkových vozíků, 10 kusů kuličkových šroubů.
Ultrazvukový přístroj pro interní oddělení II
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů – 1ks ultrazvukového přístroje do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Digitální skiagrafické pracoviště pro odd. RDG Jičín
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje – 1ks digitálního rtg skiagrafického systému do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Výpůjčka analyzátoru a dodávka diagnostik pro zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky
Cílem zadávacího řízení je uzavření těchto dvou smluv mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem: a) Rámcové dohody - Rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění vyšetření moče chemicky a morfologicky a provozu nabízených analytických systémů dle § 131 odst. 1 ZZVZ. Rámcová dohoda ...
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gastrotechnologie a poskytnutí souvisejících služeb.
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení a aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Lůžka resuscitační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka 4 kusů nových resuscitačních lůžek vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Lůžka polohovací vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka 115 kusů nových polohovacích lůžek včetně příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka – dodávka nábytku III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku (otočná židle, kancelářský stůl pracovní, úložná skříň) a poskytnutí souvisejících služeb.
Stoly operační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - operačních stolů vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Videoendoskopické systémy pro centrální operační sály
Předmětem této zakázky je dodávka nových zařízení - videoendoskopických systémů do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Svítidla operační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - operačních svítidel vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Výměna zdroje ionizujícího záření v kobaltovém ozařovači
Předmětem této zakázky je výměna zdroje ionizujícího záření - uzavřeného radionuklidového zářiče 60Co (dále jen "URZ") v radioterapeutickém ozařovači TERAGAM 01 formou výměny kompletní ozařovací hlavice, včetně souvisejících instalačních prací a služeb, na oddělení radiační a klinické onkologie Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Dozimetrie relativní pro terapeutické ozařovače
Předmětem této zakázky je dodávka nového zařízení pro relativní dozimetrii do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Další etapa modernizace technického vybavení pro unikátní obory SPŠKS v Hořicích
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení a zajištění konektivity (aktivních a pasivních prvků síťové infrastruktury) a poskytnutí souvisejících služeb.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – vybavení pro odbornou výuku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do: Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka – dodávka nábytku II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku (otočná židle, kancelářský stůl pracovní, stolek, úložná skříňka dýha) a poskytnutí souvisejících služeb.
Další etapa modernizace technického vybavení pro unikátní obory SPŠKS v Hořicích
Předmětem veřejné zakázky je „Dodávka technického vybavení - lanové pily“ a poskytnutí souvisejících služeb do Střední průmyslové školy kamenické a sochařské, Husova 675, 508 01 Hořice, dle technické specifikace uvedené v zadávacích podmínkách.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – vybavení pro odbornou výuku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Modernizace cvičné stáje pro skot, GYM, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice - vybavení pro odbornou výuku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, vnitřní konektivity, připojení k internetu, včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Modernizace cvičné stáje pro skot, GYM, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice - stavební práce vč. zeleně
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v rekonstrukci stávající cvičné stáje pro dojnice a jalovice, stelivový kotcový provoz (dojnice a ostatních kategorií do uzavřeného obratu stáda), stávající vazné stáje pro dojnice na stáj pro výkrm býků, stávajícího hnojiště pro skladování ...
Zkvalitnění praktického vyučování na VOŠ a SPŠ Jičín – dodávka vybavení II – konvenční frézka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks konvenčních frézek a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Výběrové řízení na Zřízení FTV elektrárny na objektu výrobní a skladové haly ENIKA Nová Paka
Předmětem poptávky je dodávka a instalace fotovoltaické elektrárny pro účely vlastní spotřeby el. energie společnosti ENIKA. CZ s.r.o.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – kolový traktor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka fekálního vozu včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – manipulátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka manipulátoru včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.