Poptávám kovovou posuvnou bránu
Samonosná posuvná brána včetně pohonu bez povrchové úpravy ze železa, umístěná do vjezdu mezi zdi z štípaných tvárnic. Šířka otvoru je 4m a výška 2m. Bude se jednat vlastně o rám brány, na který si sám přišrobuji desky.Místo určení Hulín,okres Kroměříž.
ČÍNA; Náhradní díly na auta
Obchodujeme s automobilovými náhradními díly, příslušenstvím a nářadím. Sídlíme nedaleko Šanghaje, využíváme řadu velmi kvalifikovaných výrobců. Jsme schopni poskytovat zákazníkům díly pro většinu japonských, evropských a amerických aut. Dodáváme také různé druhy šroubů, matic a podložek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme ...
NĚMECKO; Plot
Poptávám plot - kovový, mřížkový, zahradní. Plot musí být z kovu, průměr drátu 5 až 8 mm, výška asi 160 až 180 cm. Potřebuji zhruba 30 m potažený v mechově zelené, s odpovídajícími tlapkami a malými montážními díly.
Poptávám garážová vrata
Poptávám garážová sekční vrata, š x v- 3000x2585,zateplená,bílá lamela,pohon+ DO
Poptávám dodávku a montáž mříží na balkon
Zabezpečení balkonu mřížemi ve zvýšeném přízemí pětipodlažního domu. Dům se nachází v Havlíčkově Brodě, Smetanovo náměstí.
Poptávám výrobu brány
Dobrý den, poptávám firmu pro výrobu a dodávku samonosné posuvné vjezdové brány pro vjezd os. auta ke garáži RD. šířka vjezdu je cca 3,2m, prostor pro odsuv je 4,65m, výška brány do cca 1,5m. Včetně pohonu a dálkového ovládání. Rám jednoduché konstrukce (žádné kované prvky), budou na něj pak přišroubované dřevěné plotovky. Rám bude pozinkovaný. ...
Poptávám automatickou závoru
Poptávám automatickou závoru, délka ramene 5 m., ovládání pomocí dálkových ovladačů (10 ks), tlačítkový ovladač pro ovládání z vrátnice světla na rameno a bezpečnostní maják, indukční smyčku pod rameno. Prosím o variantu v nerezi i laku.
Poptávám výrobce dveří a vrat
Hledáme výrobce interiérových a vchodových dveří a vrat.
Poptávám vjezdová vrata
Poptávám vjezdová vrata k RD - dvoukřídlá brana s průchozí brankou v jednom z křídel - šíře 4500cm, výška 1500cm
Poptávám opravu elektrických vrat
Poptávám opravu elektrických vrat /asi koncák
Poptávám posuvnou bránu, vč. montáže
Žádám o cenovou kalkulaci na posuvnou dvoukřídlou kosodélníkovou bránu rozměru 2x 250cm x 150cm s úpravou pro pletivo. Brána bude ve svahu. Cenu požaduji vč.montáže bez el.pohonu. Místo montáže Jílové u Prahy Děkuji Zdeněk Poncar Praha 6
Poptáváme pohon k otvírání brány
Poptáváme pohon otvírání dvoukřídlé brány, jedno křídlo 2000 x 2200 mm, váha do 200 kg, cca 100 cyklů 24 hod.
Poptávám mobilní plachtovou garáž
Koupím přenosnou plachtovou garáž.
Poptáváme dodavatele plotových bran
Hledáme dodavatele plotové brány pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme dodávky stínicí techniky
POZOR ZMĚNA EMAILU!!! Hledáme dodavatele stínící techniky (sluneční clony, venkovní žaluzie) - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
INDIE; Trouby, sušičky, police, dveře
Vyrábíme trouby, sušičky, elektrické kontrolní panely, skříňky, police, žáruvzdorné dveře, kuchyňské vybavení jako hořáky, tabulové plechy apod. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptáváme mříže na balkon
Syn bydlí na sídlišti v bytovce z cihel v přízemí. Potřebujeme zabezpečit balkon. Poraďte jaké mříže, v jaké ceně a na koho se mám obrátit.
Poptávám sekční vrata
Poptávám sekční gar. vrata.Elektrické dálkové ovládání,venkovní barva teak, vnitřní bílá, zateplení. Stavební otvor 2750/2250
Poptáváme dodavatele plotových prvků
Pro naši nově otevřenou prodejnu ,hledáme výrobce a dodavatele komponent na ploty, oplocení a všeho kolem tohoto artiklu (dům,zahrada,les,sportoviště).
Poptávám stínicí techniku
Poptávám stínící techniku - vnitřní a vnější žaluzie, rolety, sitě proti hmyzu. Olomouc
Poptávám výrobu brány k RD
Poptávám výrobu dvojkřídl. branky k domu.
Poptávám vjezdovou bránu
Poptáváme vjezdovou bránu.
Poptáváme venkovní žaluzie, vč. montáže
Poptávám venkovní žaluzie vč. montáže na el.pohon. žaluzie 8 ks 950x2100 1x 3600 x2100
Sháním dálkový ovladač vrat
Sháním dálkový ovladač na sekční garážová vrata Stanley.
Poptávám jednokřídlovou branku
Dobrý den, potřebujeme pro našeho klienta, kterému děláme realizaci zahrady jednokřídlou branku.Ovšem branku je nutné osadit bytelněji, tj. asi sloupky branky zabetonovat, nebo jinak upevnit, aby nedošlo k jejich snadnému vyvrácení. Chtěla bych vás poprosit o nacenění a termín dodání. Děkuji s pozdravem a úctou Edita Ouhrabková BRANKA ...