Dodávka vybavení technologické haly
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka všech níže uvedených přístrojů a technologických zařízení v požadovaném počtu a kvalitě, které tvoří spojenou zakázku s názvem “Vybavení technologické haly“ včetně potrubních rozvodů a obslužných pochozích plošin, dopravy, montáže a instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního, pozáručního servisu ...
Ekologizace kotlů v teplárně Darkov, závod 9. květen
Předmětem zakázky je dodávka a zprovoznění parního plynového kotle o tepelném výkonu 2 MW včetně potřebných souvisejících zařízení a úprav, splňující technicko-ekonomické parametry uvedené v zadávací dokumentaci a to formou dodávky „na klíč“. Přesnější specifikace je uvedena v kvalifikační dokumentaci.
Výstavba nového plynového kotle K4 ČSM Sever
Předmětem zakázky je dodávka a zprovoznění parního plynového kotle o tepelném výkonu 6,5 MW včetně potřebných souvisejících zařízení a úprav, splňující technicko-ekonomické parametry uvedené v zadávací dokumentaci a to formou dodávky „na klíč“. Přesnější specifikace je uvedena v kvalifikační dokumentaci.
Poptávám elektrokotel
Poptávám elektrokotel 9 - 12 Kw
Poptávám manuál k pokojovému termostatu
Poptávám manuál k termostatu landis a gyr typ 20.
Vinařice - výměna plynového kotle
Předmětem zakázky je výměna stávajícího teplovodního kotle typu LOOS UT 3050 o výkonu 2 600 kW ve stávající kotelně věznice Vinařice. V místě původního kotle se navrhuje umístění nového teplovodního kotle o stejném jmenovitém výkonu včetně napojení na stávající potrubí a nové úpravny vody.
Poptávám elektrický průtokový ohřívač vody
Poptávám nový průtokový ohřívač vody elektrický, značka ISEA Mod.5FP Made in Italy kapacita 5 litrů, 2.000wattů, 800 kilopascalů.
Poptávám elektrický průtokový ohřívač vody
Poptávám průtokový ohřívač vody elektrický, značka ISEA Mod.5FP Made in Italy kapacita 5 litrů, 2.000wattů, 800 kilopascalů.
Poptávám radiátory zn. KORADO
Sháním radiátory od firmy Korado VK 22 spodní připojení šroubení Vekolux výška 60 cm délka 1x 70 cm a 1x 90 cm, topné těleso koupelnové vodní 160 cm výška a 6o cm šířka. Děkuji za kladné vyřízení.
Poptávám rošty do kotle VSB 4
Poptávám rošty do kotle VSB 4
Dodávka zkušebních zařízení pro nové výrobky
1) Příchytka na potrubí s klipem D 32 Je zkušební zařízení pro příchytku D 32 určenou pro upevnění vodo-toposystému PPR. Součástí tohoto zkušebního zařízení je klip, který umožňuje zajištění potrubního rozvodu proti uvolnění a případnému poškození. Předmět dodávky je včetně konstrukční technické dokumentace. 2) Příchytka na potrubí s klipem ...
Poptávám kamna na propan-butan
Poptávám plynová kamna na propan-butan
Úprava K7 U Hřbitova
Předmětem zakázky je provedení úprav strojního zařízení v kotelně, instalace nových oběhových čerpadel včetně armatur a trubního dopojení od akumulační nádrže po vystupující potrubí do jednotlivých větví. Instalace nového expanzního a doplňovacího zařízení. Úpravy na stávajících domovních předávacích stanicích.
Modernizace energetického zdroje Litovelská cukrovarna, a.s.
Předmět zakázky je z hlediska věcného plnění rozdělen na tří výrobně technické celky: - Úprava spalovací komory kotle K1 (viz bod 3.2 ZD), - Instalace tkaninového odlučovače pro snížení emisí tuhých znečišťujících látek, výměna dosavadního spalinového ventilátoru za nový spalinový ventilátor, zhotovení nových a úprava dosavadních spalinových ...
Poptávám kouřovod ke krbu
Dobrý den, potřeboval bych ke krbu do bytu ohebný kouřovod, délka - 1 m, průměr - 150 mm.
Hledáme dodavatele topenářské techniky pro e-shop
Hledáme dodavatele, výrobce, distributory kteří mají zájem prodávat své výrobky, zboží přes náš e-shop www.vasetopeni.cz Zabýváme se prodejem topenařiny, vodařiny, plynu, kanalizace, sanity a vším podobným v těchto oborech již od roku 1997. Smozřejmostí je kamenná prodejna.
Poptávám topenářský materiál
Topenářský kohout k radiátoru 5/4 přímý.
Poptávám ohřevné topné těleso pro kotel
Ohřevné, topné těleso pro el. kotel 220V-6000W délka k závitům cca 420mm, závit 48.5x2mm cenu s dobírkou Třešt. Děkuji.
Dodávka materiálu pro zhotovení vodovodních přípojek-odbočení s uzávěrem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka materiálu pro realizaci vodovodních přípojek-odbočení s uzávěrem pro odběrná místa zadavatele.
Záměna uzavíracích klapek 1(2)RH04S101, 1(2)RH21,22,23S102, 1(2)RH31,32,33S102 - (ZSE 2008 306 ETE)
Stávající uzavírací klapky na neregulovaných odběrech TG budou nahrazeny novými uzavíracími klapkami (též s elektropohonem). Dispozičně budou nové klapky umístěné na místech původních klapek. S výměnou klapek bude dále spojená výroba nové tepelné izolace okolo upraveného potrubí a okolo nové klapky. V případě nutnosti bude potřeba upravit i ...
Poptávám automatický kotel na uhlí
Dobrý den, poptávám koupi a montáž automatického kotle na uhlí s možností ručního režimu přikládání do rodinného domu o výkonu kotle 25 - 30kW. Montáž kotle by probíhala v obci Jezernice okr. Přerov. Jednou z variant by mohl být kotel KMV-LUX DUO 25, ale nebráním se i jiným návrhům. Stávající kotel Slokov variant, bude součástí demontáže.
Dodávka guľových uzáverov s príslušenstvom pre vysokotlakové plynovody DN300 - DN1400.
Predmet zákazky je rozdelený na 3 časti podľa rozsahu dimenzií guľových uzáverov nasledovne: 1. časť: Guľové uzávery od DN300 vrátane do DN700 vrátane, najmenej PN80; 2. časť: Guľové uzávery od DN750 vrátane do DN1000 vrátane, najmenej PN80; 3. časť: Guľové uzávery od DN1200 vrátane do DN1400 vrátane, najmenej PN80.
Poptávám komínovou hlavici Ekon
Chci se zeptat kolik stojí komínová hlavice ekon.
Ekologizace energetického zdroje v Lovochemii, a.s.
Předmětem zakázky je instalace fluidního kotle k výrobě technologické páry včetně potřebného připojení na stávající technologické zařízení kotelny. Tepelný příkon fluidního kotle bude na úrovni 98,7 MWt.
Výměna přihřívací části SPP TG41
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace, dodávka zařízení, realizace a uvedení do provozu díla nazvaného „Výměna přihřívací části SPP TG41“ v objektu JE Dukovany formou dodávky „na klíč“ a provedení všech nutně vyvolaných úprav na dotčených zařízeních, konstrukcích a systémech. Podrobné informace o předmětu zakázky jsou ...