Výrobce hydromasážních van hledá partnery
200612695; Italská firma specializující se na výrobu hydromasážních van a multifunkčních sprchových kabin hledá partnery v ČR. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám chemické WC na stavbu
Poptávám firmy, které se zabývají výrobou, prodejem, nebo pronájmem chemického WC. Potřebné pro stavbu.
Koupím 15 m2 obkládaček 30x30 cm, tmavě šedá
Koupím 15 m2 obkládaček 30 x 30 cm, tmavě šedé barvy, před lety označené S 38.
Poptáváme skleněné mozaikové obklady 10x10 mm
Naléhavě poptáváme mozaiku. Příležitost pro výrobce. Od roku 1993 podniká naše firma v různých oblastech. Nyní naléhavě hledáme množství 10x10 mm skleněných mozaikových kachliček/obkladaček pro jednoho našeho zákazníka. Můžete nám prosím poslat bližší kontakt na Vaši firmu, webové stránky, letáky, cenovou nabídku atd. Arcadia Group Hakki ...
Poptávám luxusní parní sprchu
Hledám luxusní parní sprchu - roměry 150 x150 x 2250, model PD03 nebo podobnou se vším komfortem. Také jsem viděl koupelnovou vanu Medea 170 provedení doprava a prosím o rozměry a cenu.
Hledáme výrobce sanitární keramiky z ČR
Hledáme výrobce sanitárního zboží/keramiky z ČR. Komunikace v angličtině.
Výrobce dlaždic a kachliček hledá spolupráci
200611938; Maďarská firma, specializující se na výrobu podlahových dlaždic a obkladových kachliček, hledá obchodní a finanční spolupráci. Firma vyrábí kompletní koupelnovou dlažbu a kachličky v širokém sortimentu, splňujícím individuální požadavky. Výroba specielně vyvinutých výrobků pro stavební průmysl, vhodného sortimentu, s ohledem na ...
Výrobce forem na dlaždice hledá partnery
200611883; Italská firma, specializující se na výrobu forem a lisů na keramické dlaždice, hledá obchodní spolupráci. Firma si přeje navázat kontakty s výrobci dlaždic, listel, mozaiky a speciálních kusů, kteří potřebují formy a lisy ke své činnosti.
Hledáme importéry sanitárního zboží
Hledáme importéry sanitárního zboží. Jsme výrobce sprch, sprchových koutů a van v Číně. Komunikace v angličtině.