Poptávám dlažbu OLMO-CUREO
Poptávám dlažbu OLMO-CUREO 15x45cm. Potřebuji zjistit, kolik m2 je v jednom balíku. Děkuji Hlavicová
ŠPANĚLSKO; Dlaždice, mozaika, kámen
Jsme firma, která hledá distributory nebo obchodní řetězce specializované na dlaždice (červený střep, bílý střep a porcelán) a skleněné mozaiky. Také prodáváme některé speciální kusy přírodního kamene, rovněž hliníkové speciální kusy. Chtěli bychom navázat dlouhodobou obchodní spolupráci.
JIŽNÍ KOREA; Dlaždice
Jsme zástupce pro keramické / porcelánové dlaždice a hledáme spolehlivé dodavatele dlaždic 10x10cm, 10x20, 7,5x15, 10x45, 10x60 cm obyčejných a v bubnu leštěných typů. Jsme specialisté pro projekty Hyundai, SAM SUNG, LG, SK a dalších několik stavebních firem v Jižní Koreji.
RAKOUSKO; Sanitární a topná zařízení
Zakládám obchodní agenturu a poptávám za příznivou cenu sanitární a topné zařízení pro prodej v Rakousku. Jsem instalatér a vedoucí odbytu s diplomem, v oblasti prodeje mám dvacetileté zkušenosti.
ALŽÍRSKO; Sanitární vybavení
Hledáme dodavatele / výrobce umyvadel, bidetů, předmětů do koupelen a záchodů.
Poptáváme dlažbu a obklady do koupelny
Máme zájem o dlažbu a obklad do koupelny a WC za zajímavé ceny za 1m2. Prosíme o typ výrobku, barvu, povrch. úpravu, množství je cca 18-20m2 obklad, 3m2 dlažba. Děkuji předem za rychlou odpověď.
Poptávám dlažbu
Poptávám protiskluzovou dlažbu 33na33cm do 150kč/m* množstvi tak 600m* a schodištovou dlažbu tak 160m*
Vnútorné vybavenie - DSS Likavka
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa nábytku a jednoduchého rehabilitačného zariadenia pre: Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov v Likavke, v rozsahu uvedenom vo výkaze výmer schváleného projektu. Rozsah a obsah predmetu obstarávania bude podrobne rozpísaný vo výkaze výmer, ktorý bude súčasťou súťažných podkladov. Jedná sa ...
Sháním ND ke sprchovému koutu
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o náhradní díl do sprchového koutu - pojezd skleněných dveří. Zakoupil jsem sprchový kout SAN TECHNIK 90x90x180 sice před 6 lety v Makru, ale bez komplikací je stále perfektní, jen pojezd dvířek ve spodní liště zrezl a osička v kloubu se silonovým obložením se rozpadla. Máte-li tyto kolečka, rád bych si ...
EGYPT; Vany, dřezy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli našich van a kuchyňských dřezů, které vyrábíme z umělého mramoru a žuly pod dohledem zkušené turecké organizace v Egyptě. Dřez je trvanlivý, velmi pevný, módní, jeden celek (vnitřek a pracovní deska) bez svařování, k dispozici jsou všechny barvy mramoru a žuly.
Poptávám vanovou zástěnu
DETAIL POPTÁVKY 02/2011 ZAKÁZKA 750430/02-11 POPTÁVKA – Vanová zástěna k rohové vaně Selena 160 pravá 2. Investor-soukromá osoba poptává vanovou zástěnu k rohové vaně Selena (160,pravá),výrobce Vagnerplast,čiré sklo.Blžší informace kontaktní osoba : .Zhotovení zakázky- Kamenné Žehrovice
Poptávám sprchovou vaničku
Poptávám sprchovou vaničku, rozměr 90 (100)x 70, hloubka alespoň 30 - 40 cm
IZRAEL; Skleněné bloky
Poptáváme v ČR skleněné bloky o rozměrech 190 mm * 190 mm * 80 mm.
ČÍNA; Koupelnové výrobky
Prosím o seznam distributorů koupelnových výrobků v ČR. Například "Siko", Siko je pravděpodobně největším distributorem koupelnových produktů v ČR. Která firma je největším konkurentem Sika?
Sháním umyvadlový odpadní ventil
Sháním umyvadlový odpadní ventil 5/4" chrom.Ostrava. Prosím cenové nabídky.
PÁKISTÁN; Sanitární armatury, dlaždice
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli sanitárních armatur, dlaždic.
TOGO; Dlaždice
Naše společnost Ets.Johntex Trading Company Limited hledá české výrobce dlaždic.
Poptáváme kompletní vybavení hotelu
Poptávám dodavatele-výrobce :kompletní zařízení luxusní realizace Popis: vybavení zámeckého penzionu-hotelu Materiál: sklo,porcelán,nádobí,vázy,lampy,deky,povlečení,závěsy,dekorační sošky-sochy,luxusní vína,dárkové předměty,atd-kompletní vybavení interiéru Účel: zařizujeme kompletní interiéri-nejedná se o ojedinelou akci Termín: od ...
J.KOREA; Keramické dlaždice
Hledám dodavatele keramických dlaždic a glazovaných porcelánových dlaždic o velikosti 10x10 cm a 15x15 cm, hladkých, se zkosenými hranami a leštěných pro jihokorejský trh.
GHANA; Inovativní produkty
Impel Concepts Grup působí v Ghaně mezi jiným v zemědělství, stavebnictví a rozvoji realit. Poptáváme nové technologie a inovativní produkty pro své podnikání a rostoucí trh západní Afriky. Rádi bychom se zapojili do vzájemně výhodného vývozu a dovozu zboží a působili jako zástupci výrobců.
KAMERUN; Žulové a mramorové dlaždice
Hledáme dodavatele žulových, mramorových dlaždic, vápence dobré kvality.
Poptávám sanitární zařízení  zn. TOTO
Poptávám dodavatele záchodového prkýnka s bidetem od výrobce TOTO
GHANA; Stavební materiály
Poptáváme stavební materiály. Prosíme o bližší informace týkající se nabízených produktů.
TOGO; Stavební materiály
Podílíme se na zásobování Hospodářského společenství západoafrických států (ECOWAS). Poptáváme dlaždice, stavební materiály, cement. Powell Associate And Co Ltd 15 RUE DU FRANCE LOME-TOGO WEST AFRICA TEL/FAX: +228 9923385 EMAIL:michpowell2012@gmail.com
Poptávám sanitární techniku
Hledám záchodovou mísu pro seniory, vysokou asi 50 cm, spodní vývod.