Výměna koberců a malířské práce v budově Skalka
Předmětem této veřejné zakázky je souběžné provádění výměny koberců a nové výmalby v kancelářských prostorách budovy Skalka.
Poptávám výrobu kalených skel
Poptávám výrobu kalených skel. Chtěl bych si u Vás nechat vyrobit 4ks kalených skel SATINATO 8MM (MATOVÉ) Ss tím že u každe tabule budou leštěné hrany na kratších stranách. Rozměry skel jsou v cm: 175 x 84 cm - 2ks 90 x 84 cm - 2ks Matové sklo 8mm . Prosím o nacenění skel včetně dopravy a termínu dodání.Děkuji moc za Vaší ochotu s ...
Poptávám výrobu plastových nebo hliníkových balkonových dveří
Poptávám výrobu plastových nebo hliníkových posuných dvoudílných balkonových dveří 1x fix, 1 díl posuvný, v dekoru imitace dřeva (ve variantě vč. sítě proti hmyzu). Bez motáže, protože realizace bude v zahraničí. Půjde o realizaci v tropickém pásmu - bezmrazá oblast, jen teploty do 35 st. C a tím izorace plus rámy mohou být jednodušší. Rozměry ...
Regenerační práce a hnojení travnatého hřiště stadionu Juliska v letech 2019- 2022 II
Předmětem VZ je celoroční provádění regeneračních prací a hnojení travnatého sportovního hřiště s vyhříváním v rozsahu: posezónní regenerace, chemické kapalné ošetření plochy, dosévání, drnování, regenerační zásahy na jaře a na podzim.
Pořízení fotovoltaického systému s akumulací pro vlastní spotřebu
Předmětem tohoto výběrového řízení je Dodávka komplexního systému kombinace fotovoltaické elektrárny včetně systému akumulace energie. Předmětem plnění je dodávka nové, nepoužité technologie fotovoltaické elektrárny, technologie akumulace energie a technologie EMS (Energy Management System) včetně kompletní montáže v místě realizace. Dílčí ...
Modernizace plynové kotelny pobočky Praha VoZP ČR
Předmětem veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je zajištění dodavatele pro dodávku modernizace kotelny, která bude probíhat na základě zpracovaného projektu dle platných předpisů a ČSN za předpokladu montáže odbornými pracovníky.
Klausova, Praha 5, č. akce 1011
Předmětem plnění jsou úpravy, týkající se rekonstrukce stávajícího stavu krytu vozovky, vyrovnávky vychýlených obrub a lokální opravy chodníků a opravy povrchových znaků IS, vč. uličních vpustí v ul. Klausova v Praze 5, a to podle projektové dokumentace tvořící nedílnou součást této zadávací dokumentace. V místech, kde se vlivem neúnosnosti ...
Praha bez bariér – I.P.Pavlova, úprava zastávek
Předmětem plnění je rekonstrukce zastávek I. P.Pavlova v Bělehradské ulici na bezbariérové. Dále dojde k rekonstrukci přilehlých chodníků, které budou z mozaikové dlažby a asfaltové vozovky. Součástí stavby je snížení nivelety tramvajové tratě a úprava odvodnění. Budou zřízeny bezbariérové přechody pro chodce.
Poptáváme elektroměrový rozvaděč
Poptáváme elektroměrový rozvaděč, 12 míst pro 3 fáz. elměry, přívod spodem nebo levým bokem dole, rozvaděč na omítku, přívod dva paralelní kabely 3x125+70 mm2, na svorky nebo šíny, jističe 1x35 A, 11x 25 A. Nahoře vývody přes svorkovnici, vývodky, vývodní kabely 4x10 a 1x 4x16 mm2 CYKY.
Pod Marjánkou - ZŠ, Praha 6
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výstavba zvýšené plochy s živičným povrchem mezi přechody pro chodce, které jsou před základní školou (ZŠ). Dále bude provedeno rozšíření chodníku před ZŠ z pražské mozaiky na úkor vozovky a doplnění krátkodobého stání, které bude určeno pro návštěvníky školy. Budou realizovány úpravy odvodňovacích ...
Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců II
Účelem veřejné zakázky s názvem „Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců II“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivek betonových a dřevěných pražců.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kuličkových šroubů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Rámcová dohoda – dodávky komponent pro sestavení základního modulu zařízení
Dodávky komponent pro sestavení a testování základního modulu zařízení pro detekci a eliminaci UAV. Předpokládají se dodávky hardware a software dle průběžných požadavků zadavatele, do dodávek hardware se zařazuje hlavně výroba plošných spojů, výroba mechanických prvků, dodávky stavebnicových komponentů pro stavbu prototypu - zejména CNC obrobků, ...
UK – PF Kotelna
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie pro plynové kondenzační kotle včetně provedení stavebních úprav kotelny, které spočívají ve výměně stávajících tří plynových kotlů odkouřených třemi nově vyvložkovanými komínovými průduchy nad střešní rovinu. Dále budou vyměněny páteřní rozvody topné vody (přívod a zpátečka) procházející celým ...
Dodávky izolačních a tlumících prvků kolejnic tramvajových tratí
Účelem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky izolačních a tlumících prvků kolejnic tramvajových tratí“ je uzavření rámcové dohody s více, konkrétně se dvěma dodavateli (bez obnovení soutěže). Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kolejnicového materiálu – izolačních a tlumících prvků kolejnic tramvajových tratí.
Poptávám louhování starých dveří
Poptávám louhování starých dveří.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Elektromateriál
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka elektromateriálu včetně energonosičů a kabelů a vodičů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Snížení energetické náročnosti budovy MZe v Praze
Předmětem veřejné zakázky je výměna oken na objektu Ministerstva zemědělství.
Výměna IPS
Předmětem veřejné zakázky je: a) dodání 4 kusů IPS zařízení za účelem ochrany LAN sítí datových center; b) dodání příslušného hardware k rozšíření stávajících 2 ks firewallů ASA 5525-X a 4 ks firewallů ASA 5545-X o IPS funkcionalitu za účelem ochrany perimetrů a c) dodání 2 ks Centralizovaného management systému pro správu celého řešení, a to ...
Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců
Předmětem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců“ je uzavření rámcové dohody s více, konkrétně se třemi dodavateli (s obnovením soutěže) na dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivek betonových a dřevěných pražců.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kuličkové šrouby II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (kuličkových šroubů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Výměna akumulátorů UPS na SOKP
Předmětem zakázky je dodávka a výměna baterií do UPS na SOKP a do tunelů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Elektromateriál
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka elektromateriálu včetně energonosičů a kabelů a vodičů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kuličkových šroubů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Výměna hořáků horkovodního kotle HK21 teplárny Malešice 3
Předmětem veřejné zakázky je realizace díla „Výměna hořáků horkovodního kotle HK21 teplárny Malešice 3“. Jedná se o jeden ze dvou kotlů OK 116H s interním označením HK21 umístěný ve špičkovém plynovém zdroji teplárna Malešice 3.