Poptávám ekologickou toaletu
Poptávám cenovou nabídku na WC EKO 07,08 včetně dopravy Milíkov u Stříbra.
Úspory energie ve výrobním objektu firmy OKNA JUHA
Předmětem díla jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budovy truhlárny Babina 90, 331 01 Plasy, které spočívají především v zateplení obvodových stěn, zateplení střechy, výměně otopného zařízení, instalace FVE, LED osvětlení a automatické regulace odsávání hoblin.
Kamenivo pro SÚSPK
Předmětem plnění veřejné zakázkyjsou průběžné dodávky kameniva různých frakcí (dle jednotlivých částí VZ) pro potřeby zadavatele po dobu účinnosti rámcové dohody.
Dodávka armatur
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vodárenských armatur pro pitnou vodu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen přílohami zadávací dokumentace a vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena do 9 částí.
Úspory energie ve výrobním objektu firmy OKNA JUHA
Předmětem díla jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budovy truhlárny Babina 90, 331 01 Plasy, které spočívají především v zateplení obvodových stěn, zateplení střechy, výměně otopného zařízení, instalace FVE, LED osvětlení a automatické regulace odsávání hoblin.
Stavební úpravy VÚZ Plzeň - Červený Hrádek č.p.186
Předmětem zakázky je výběr dodavatele na stavební práce spočívající v provedení bouracích prací včetně demontáže stávajících boletických panelů, dozdění parapetů a meziokenních pilířů, výměně stávajících oken a dveří, zateplení fasády, podhledu suterénu, podhledu ve třetím nadzemním podlaží a zateplení střechy prvního nadzemního podlaží.
Rekonstrukce zdroje a sítě centrálního zásobování teplem ve městě Nýrsko - PS 01, 02 - Kotelna HU
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zmodernizování systému centrálního zásobování teplem (CZT) - rekonstrukce (ekologizace) stávající kotelny na hnědé uhlí (KHU). Rozdělení provozních souborů je PS01 - Kotelna HU a PS02 - Filtr
Poptávám cenovou nabídku na OSB desku
Poptávám cenovou nabídku na OSB desky, 60ks rovná hrana rozměr 2500x675x22(18)3,125m2.
Obec  Blížejov – výstavba tělocvičny a zázemí školy obce Blížejov
Záměrem investora je vybudování nového objektu školní tělocvičny, která bude sloužit i sportovnímu a společenskému využití obce. Stavba se nachází na pozemku školy v obci Blížejov, který patří obci Blížejov. Na pozemku se nachází budova školy se třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Záměr vybudovat novou tělocvičnu vychází z ...
Snížení energetické náročnosti sušení včetně využití odpadního tepla v závodě Chlumčany
Dodávku a montáž technologie a technologického zařízení pro využití odpadního tepla ze spalin pece S9 do rozprachové sušárny RS č.5 s využitím filtru pro absorpci fluorovodíku.
Poptávám dodávku dřevěných eurooken
Poptávám dodávku dřevěných eurooken, 3ks o rozměru 135*210 a 1ks 135*135, včetně výměny.
Poptávám jasanovou kmenovou dýhu
Poptávám jasanovou kmenovou dýhu tl.2,5mm,délky cca 3500mm a cca 130m/2. Dýhu bych potřeboval částečně s jádrem. Prosím o zaslání cenové kalkulace. Moc děkji Vozka
Poptávám palubky
Poptávám palubky. 1/Palubky srubové délky 5m, šíře cca 19-20cm a tloušťka cca 3cm ve množství cca 55m2 -smrkové nebo 2/Palubky standard délky 5m, šíře cca 15-20cm a tloušťka cca 2cm ve množství cca 55m2 -smrkové Prosím o závaznou cenu a termín dodávky
Poptávám stavební řezivo
Poptávám nesámovaná hoblovaná pkrna tl. 20 mm, cca 25 m2 (bez kůry).
Snížení energetické náročnosti budovy základní školy v Bělé nad Radbuzou
Stavební objekty jsou v souladu se základními urbanistickými požadavky. Dojde k provedení zateplení všech objektů s finální povrchovou vrstvou z tenkovrstvé omítky, výměně všech otvorových prvků ve fasádách a k výměně částečné střešní krytiny na objektu staré školy. Součástí projektu je řešení odvodnění všech stavebních objektů od dešťových vod. ...
Poptáváme montáž dřevěné podlahy
Zdravím Vás, máme chatu v obci Svojšín, a protože nemáme dobrou zkušenost s linoleem, chtěli bychom instalovat podlahu dřevěnou. Jako firma jste nejblíže, takže bychom uvítali radu a spolupráci s Vaší firmou. Děkuji.
Snížení emisí výtopny na biomasu v Kašperských Horách
Předmětem plnění veřejné zakázky je osazení vypírky spalin a nezbytného příslušenství do stávající kotelny na pozemku st. 211/1 ve městě Kašperské Hory. Vypírka bude instalována v prostoru mezi stávajícími komíny a stěnou skladu biomasy. Projekt dále řeší osazení spalinových výměníků, instalaci nových kouřovodů, ocelové konstrukce.
Rekonstrukce horkovodu Karlov a rekonstrukce horkovodní přípojky pro ubytovnu Karlov
Předmětem a cílem investiční akce s názvem "Rekonstrukce horkovodu Karlov a rekonstrukce horkovodní přípojky pro ubytovnu Karlov (Reus)" je náhrada původního dožitého horkovodního potrubí v klasickém provedení vedeného po potrubních mostech novým horkovodním rozvodem, který bude z větší části vybudován v předizolovaném bezkanálovém provedení. ...
Realizace datové sítě MES
Předmětem plnění této veřejné zakázky je realizace zasíťování datové sítě pro MES obsahují dodávku a montáž kabeláže, zásuvek, síťového rozbočovače a další.
Rekonstrukce horkovodu k b. 144 a rekonstrukce horkovodní přípojky pro b. 308
Předmětem a cílem investiční akce s názvem "Rekonstrukce horkovodu k b. 144 a rekonstrukce horkovodní přípojky pro b. 308" je náhrada původního dožitého kanálového i nadzemního vedení novým horkovodním rozvodem, který bude z větší části vybudován v předizolovaném bezkanálovém provedení. Součástí díla je provedení všech stavebních prací pro ...
Kamenivo pro SÚSPK
průběžné dodávky různých frakcí kameniva dle potřeb zadavatele po dobu trvání rámcové dohody (6 částí VZ - 6 rámcových dohod)
Dodávka napěťového a proudového zesilovače
Předmětem výběrového řízení je dodávka 1 ks 4-kvadrantového napěťového a proudového zesilovače včetně příslušenství a uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Poptávám okna
Poptávám okna 1450x1450 2X, 850 šířka x 800 1x, včetně vnitřních žaluzií, v bílé barvě a zlatý dub. Děkuji.
Rekonstrukce úpravny vody pro obec Líštany
Stávající technologie úpravny vody bude celá demontována. Při rekonstrukci dojde k výměně stávající technologie a potrubních rozvodů vč. armatur uvnitř stávající budovy úpravny vody a vodojemu za novou technologii stejných parametrů. Výkon úpravny je zachován stávající a je navržen na Q= 2 l/s.
Poptávám opravu elektrického bojleru
Poptávám opravu el. bojleru ELECTROLUX EWH- 30 R N. Přestala téct teplá voda a el. přívod je v pořádku, takže se asi jedná o topné těleso. Jsem z Klatov.