UKRAJINA; Palubky, nábytek, parkety
Jsme ukrainští výrobci dřevěných železničních lůžkových vozů (dub, borovice) a jiné výroby pilařského průmyslu (palubky, nábytek, parkety). Poptáváme kontakty na evropské zájemce o naše zboží, zvláště z České republiky.
INDIE; Indické textilie a dekorační tkaniny
Indická firma Texica vyrábí a exportuje domácí textilie a dekorační tkaniny v indickém stylu a tradici. Hledá odběratele, importéry.
MALAJSIE; Podlaha lamino
Jsme obchodní firma s následujícími výrobky: laminátová podlaha. Dodáváme zboží do EU, CA, USA, jižní Ameriky, Mexika a Afriky. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám dřevěnou podlahu
Sháním dřevěnou masivní podlahu z jasanu-prkennou do 1300kč za metr čtvereční.
INDIE; Koberce indo - tibetské
Hledám dovozní společnosti, které chtějí nakupovat všechny typy ručně vázaných, Indo-tibetských, ručně všívaných a ručně tkaných vlněných koberců, koberců stylu Gabeh, vlněných a bavlněných koberečků, žinylkových a jutových koberečků a Shaggy koberečků z Indie.
INDIE; Koberce ručně zauzlené a vyšívané
Jsme výrobci a exportéři koberců ručně zauzlených, ručně vyšívaných, tkaných, hedvábných, v různém barevném provedení a různých velikostech. Zaručujeme kvalitu a příznivé ceny. Hledáme importéry.
INDIE; Bytový textil
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů bytového textilu. Hledáme dovozce a odběratele pro rozšíření své sítě.
VIETNAM; Překližky, řezivo, podlahy
Rádi bychom našli odběratele, kteří by chtěli nakupovat dřevěné výrobky včetně řeziva a stavebního dříví, překližky, MDF, dřevěných podlah.
PÁKISTÁN; Koberce
Hledám importéry koberců z České republiky. Poptávám kontakní údaje odběratelů.
PÁKISTÁN; Bavlněné zboží
Firma TEE JAY TEXTILE je dodavetelem následujícího bavlněného zboží: látky, prostěradla, prachové ložní soupravy, záclony, polštáře, ručníky, župany apod. Hledá obchodní spolupráci.
INDIE; Bytový textil a oděvy
Firma M/S.INTERGLOBE TEXTILES je indický výrobce a exportér pletených, tkaných oděvů, svetrů, bytového textilu. Firma hledá obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Látky a bytový textil
Jsme dodavatelem látek, bytového textilu, pletených látek + oděvů, froté ručníků / županů, kuchyňských utěrek a doplňků. Hledáme odběratele.
INDIE; Kašmírové koberce
Jsem výrobce a exportér kašmírových ručně vyráběných, ručně pletených koberců, různé jakosti, různě zauzlených. Poptávám velkoobchodníky v Evropě.
INDIE; Oděvy a bytový textil
Jsme indičtí expotéři bavlněných triček, reklamních triček a sportovních košilí, ručníků, přikrývek, koupelnových rohožek a koberečků. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme odběratele, obchodníky.
INDIE; Háčkované výrobky
Firma Kanthaji ze SRI SAI EXPORTS - INDIE je starým a dobře zavedeným výrobcem a vývozcem 100% ručně háčkovaných bavlněných výrobků pro vybavení domácnosti jako: háčkované ubrusy, háčkováné přikrývky, háčkováné přehozy na postel, háčkováné prostírání, háčkováné stolní běhouny, háčkováné potahy na polštáře, háčkováné ovály, háčkováné záclony, ...
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme výrobce bavlněných produktů, polštářů, ubrusů, prostěradel, vest, rukavic a kožených peněženek. Hledáme odběratele pro pravidelné obchodování.
Poptávám bytový textil pro e-shop
Hledám dovozce ze zahraničí, výrobce z Česka a ze Slovenska. Zboží bych od těchto výrobců a dovozců rád umístil na svůj e-shop_www.bytovy-interier.cz. Sortiment je: bytový textil: záclony, závěsy, ručníky, povlečení, prostěradla, ubrusy, přikrývky, polštáře, deky, přehozy, plédy, plyše, potahové látky, apod. Podlahy: koberce, laminátové plovoucí ...
INDIE; Koberce a bytový textil
Hledáme dovozce, obchodní zástupce, odběratele bytového vybavení z Indie, jako jsou koberce, koberečky, koupelnové předložky, záclony, potahy na polštáře, přehozy na postele apod.
INDIE; Kašírovaná tkanina
Poptáváme kašírovanou tkaninu.
INDIE; Ručně tkané koberce
Hledám firmu, která by chtěla importovat ručně uzlované, indo-tibetské, ručně všívané a tkané vlněné koberce a střapaté předložky (koberečky). Hledáme odběratele, obchodníky, kteří by s námi chtěli spolupracovat na profesionální úrovni.
ŠVÉDSKO; Bytový textil z Indie
Jsme švédská marketingová společnost bytového textilu, která má vlastní továrny v Indii na výrobu polštářů, závěsů, koberečků, koupelnových předložek a přehozů na postele. Hledáme obchodní spolupráci. Nabízíme nejlepší ceny a kvalitu pro velké obchodní řetězce a velkoobchodníky.
INDIE; Trička, ručníky, přikrývky, rohože
Jsme indičtí exportéři bavlněných triček, reklamních triček a triček na pólo, dále ručníků, přikrývek, koupelnových rohoží a předložek. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Indické a perské koberce
Jsme výrobci, exportéři, obchodní agenti následujícího zboží na velkoobchodní bázi: koberce a předložky, indická rohož, předložky řežízkového stehu, perské kobrece, ručně tkané koberečky rohože, ručně dělané koberce apod. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Indické koberce
Hledáme kupce koberců a podlahových textilií.
Sháním spojovací profil na lamino
Poptávám spojovací H profil na lamino 18 mm v barvě nerez