EGYPT; Prostěradla
Jsme egyptská textilní firma, vyrábíme prostěradla z jemné egyptské příze. Hledáme importéry nebo obchodní agenty.
INDIE; Bavlněné výrobky pro domácnost
Jsme výrobce bavlněných výrobků pro domácnost. Vyrábíme závěsy, zástěry, povlaky na polštáře, přehozy na postel, ubrousky, podložky na stůl. Máme zájem o obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Naše firma obchoduje s textilem jako jsou tkaniny a následující hotové výrobky: - potištěné / barvené, prostěradla / povlečení a povlaky na polštáře pro domácnost - prostěradla a povlaky na polštáře pro použití v nemocnicích, hotelích a dalších institucích - chrániče matrací pro nemocnice a instituce - ubrousky, ubrusy a zástěry pro ...
Poptávám zakázkovou výrobu koberce
Potřebuju ze zbytků nových koberců ušít nový, podle mých rozměrů, je to možné?
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme skupina firem a exportujeme různé bytové textilie jako povlečení na postele, polštáře, prostěradla, ubrusy, kuchyňské a koupelnové prádlo. Vyvážíme do různých evropských zemí a Severní Ameriky. Poptáváme kontaktní údaje importérů našeho zboží.
INDIE; Bytový textil, nábytek, podlahové krytiny
Indická firma ETHNIC IMAGES se zabývá obchodováním hlavně v oblasti bytového textilu, rukodělných výrobků, nábyktu a podlahových krytin. Hledáme odběratele, zákazníky v Evropě.
PÁKISTÁN; Froté ručníky
Jsme výrobci a exportéři froté ručníků a podobných výrobků. Hledáme obchodní spolupráci.
ČÍNA; Parkety
Firma Eastern wood dodává velmi kvalitní masivní parkety, třívrstvé parkety, dvouvrstvé parkety, třípáskové parkety, podlahové lišty, podlahy, průmyslové parkety a bambusové podlahy atd. Jsme silným dodavatelem vyrábějícím z více než 30 druhů dřevin, jako jsou dub, teak, jasan, bříza, jilm, americký ořech, třešeň, santos mahagon, javor, červený ...
PÁKISTÁN; Textílie
Zabýváme se textilní výrobou a hledáme odběratele, importéry následujících výrobků: Látky - 100% bavlna, polybavlna, potištěné, barvené, bělené, kepr, drel, žakárd, podšívkové látky. Bytové textilie - povlečení na postele, prostěradla, povlaky na matrace, poltáře, závěsy, prošívané přikrývky. Kuchyňské sety - prostírání, ubrusy, ubrousky, ...
INDIE; Bytové textílie
Jsme indičtí výrobci a exportéři bytových textilií - ubrusy, zástěry, běhouny, závěsy, kuchyňské palčáky, chňapky, povlaky na polštáře, utěrky. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme pakistánská firma, která se zabývá výrobou a exportem všech druhů tkanin, žakárdových látek (100% bavlna/polybavlna), šitím povlečení, peřin, závěsů, ubrusů, polštářů, kuchyňských doplňků, nemocničního vybavení, froté ručníků a županů. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Povlečení s potiskem
Jsme výrobci a exportéři potištěného povlečení na postele v bavlně, flanelu, saténu, obarvených froté a žerzejových prostěradel, froté ručníků apod. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme výrobci a exportéři všech druhů textilních výrobků a rádi bychom spolupracovali s importéry z celého světa. Jedná se o následující výrobky: povlečení na postele, potahy, polštáře, ubrusy, ručníky, ústavní prostěradla, oblečení pro pacienty, prachovky, utěrky atd.
PÁKISTÁN; Ručníky, froté výrobky
Jsme výrobce 100% bavlněných froté ručníků a froté výrobků: obyčejné ručníky, listové ručníky, žakárové ručníky, pásové ručníky, design s luxusním okrajem, barvená příze, vyšívané ručníky. Župany: šálový límec, kimono, s kapucí. Froté výrobky: froté pantofle, froté rukavice, výrobky pro děti. Speciální nabídka: přikrývky, koberečky, přehozy na ...
INDIE; Vlněné koberce
Jsme výrobce a vývozce vlněných koberců. Naše firma byla založena v roce 1965. Vyrábíme a vyvážíme ručně vázané, ručně všívané, ručně tkané, široké koberce, sisalové vázané, huňaté, tibetské, kožené a hedvábné koberce nejmodernějších designů a barevných kombinací. Budete spokojeni s našimi výrobky, kvalitou a cenami. Jsme schopni vyvinout ...
INDIE; Bytový textil
Jsme vývozci bytového vybavení a našimi produkty jsou bavlněná prostěradla, povlaky na přikrývky, závěsy, předložky, koberečky, ubrusy, utěrky, ubrousky atd. Hledáme kupce / dovozce těchto produktů.
INDIE; Bytový textil
Jsme indický výrobce a vývozce předmětů pro vybavení domácnosti. Naše výrobky: ubrusy, prostírání, ubrousky, běhouny, zástěry, palčáky, závěsy, kuchyňské chňapky, povlaky na polštáře, lehké přikrývky, utěrky na nádobí a froté ručníky. Máme zájem o obchodní spolupráci. Zašleme vzorky a další podrobnosti k uvážení.
PÁKISTÁN; Bavlněné textílie
Jsme výrobcem a vývozcem všech druhů textilií ze 100% bavlny a polybavlny, rovněž hotových výrobků, jako jsou prostěradla, povlaky na deky, povlaky na polštáře, povlaky na prošívané přikrývky a mnoho dalšího. Také vyrábíme všechny druhy ručníků. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Vyrábíme látky ze 100% bavlny a jiné tkaniny obarvené a potištěné, domácí dekorační tkaniny, závěsy, podšívky, ložní prádlo, povlaky na polštáře, nákupní tašky a potahy na křesla, kuchyňské prostírání a ubrusy, zástěry, hotelový a nemocniční provozní materiál + oblečení, dárkové/propagační předměty pro reklamní firmy. Více na ...
INDIE; Oděvy
Jsme jedním z předních exportérů všech druhů oděvů, jak pletených, tak tkaných, bytového textilu. Hledáme spolehlivé odběratele.
INDIE; Bytový textil
Hledáme odběratele, obchodníky, velkoobchody s domácím vybavením jako koberečky, koberce, přehozy přes postele, záclony, potahy na polštáře, kuchyňské doplňky atd.
PÁKISTÁN; Domácí textilie, stejnokroje
Jsem pakistánský výrobce a dodavatel domácích textilií, látek a stejnokrojů. Pravidelně dodávám zboží do Evropy, Austrálie, Nového Zélandu a rád bych rozšířil obchodní spolupráci. Jedná se o následující výrobky: prostěradla, prostírání, utěrky, záclony, ručníky, potahy na křesla, polštáře a povlaky, látky, dámské oděvy/uniformy. Garantuji ...
PÁKISTÁN; Ručníky
Mám zájem o spolupráci s dovozci ručníků do ČR.
PÁKISTÁN; Ručníky a domácí textilie
Jsme dodavatelé froté ručníků a domácích textilií. Hledáme firmy, které by s těmito výrobky obchodovaly ve střední a východní Evropě.
INDIE; Koberce ručně tkané
Hledáme importéry ručně zhotovených vlněných koberců a předložek.