Poptáváme dodavatele zárubní a dveří
Poptáváme zárubně, dveře - lamino, dýha všeho druhu. Jsme podlahářská firma , která zhotový svou práci a pak čeká na " obložkáře" . Již si je chceme montovat zárubně sami. Tedy sháníme výrobce či VO dodavatele zárubní a dveří , ihned.
Poptávám dřevěné schodiště do RD
Poptávám výrobce dřevěného schodiště do RD. Ústí nad Orlicí a okolí.
Poptáváme vybavení 28 hotelových pokojů
Poptávka na vybavení 28 hotelových pokojů. Prosím o cenovou kalkulaci na vybavení hotelu v kategorii čtyřhvězdičkové. Jedná se o hotel se svou historii, který je v této době rekonstruován a je situován v historickým středu města. Zákazník poptává vybavení 28 pokojů ve stylu apartmán, kde každý pokoj bude mít jak ložnici, tak i obývací ...
Poptávám zhotovení dřevěného plotu u RD
Poptávám výrobce dřevěného plotu u RD (včetně nosných rámů), okres Olomouc a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme výrobu dřevěných poliček
Hledám výrobce dřevěných poliček do kuchyní, ložnic a dětských pokojíčků. ( různé barvy a druhy poliček, vyřezávané poličky apod.) Děkuji Adamová
Poptáváme výrobce her a hlavolamů
Poptáváme české výrobce stolních her a hlavolamů.
Poptávám zhotovení saunových dveří
Poptávám truhláře na výrobu dveří do sauny.
Poptáváme dodávku dřevěných oken
Hledám dodavatele 13 kusů dřevěných oken o velikosti 115 x 160 cm. V horní třetině má být pevná příčka a otviratelný díl. Jedná se o zakázku v Benátkách nad Jiz. Informace na 603/219115, nebo na email: bonusvhp@automaty.net
Výrob. dřev. psacích potřeb hl. subdodavatele
20070205076; Německý výrobce dřevěných psacích potřeb hledá subdodavatele kolíků se zkušenostmi ve vrtání dřeva. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám 2 ks posuvných  dveří
Poptáváme dvoje posuvné dveře garnýžového typu. Kraj Vysočina
Poptávám dřevěné obložení schodiště
Poptávám dřevěné obložení železobetonového schodiště v rodinném domku. 12 schodů, točené. Rovné schody jsou o šíři 90cm. Ústí nad Labem. Levnější variantu.
Poptávám posuvné dveře vč. obložky a lišty
Máme zájem o 1 ks posuvných dveří - odstín olše, vzor bez skla s drobným zdobením. Dále 1 ks dřevěné obložky + lišty... . Způsob zasunutí podél stěny, uchycení na stěnu (ne do zdi/sádrokartonu). Montáž vlastní. Rozhodující je cena. Prosím o zaslání cenové nabídky, případně odkazy na Váš web. Kuželová - 777125913
Poptávám zakázkovou výrobu dveří
Poptávám zhotovení vstupních dveří do bytu z masivu - atypický rozměr.
Poptávám stavební práce v RD
Poptávám vnitřní úpravy v rodinném domě: drobné zednické práce, pokládka dlažby a plovoucí podlahy, parapety, malířské a natěračské práce, dodávka a monáž kuchyně. Venkovní úpravy: oplocení kolem domku, zámková dlažba kolem domku Mnichovice u Prahy.
Poptáváme dřevěné střešní materiály
Poptávám výrobu sm vazby: krov 100x160x7200 30ks, pozednice 140x160x7200 4ks, 120x160x7200 4ks, kleštiny 80x160 30ks, střešní latě 60x40x4000 160 ks + namoření.
Poptávám dřevěný obklad schodiště v RD
Poptávám dřevěný obklad schodiště + zábradlí v novostavbě RD v Mírové pod Kozákovem (cca 2 km od Turnova) - termín: cca 07-08/2007 (projektovou dokumentaci pošlu na vyžádání e-mailem).
Poptáváme použité sudy a lisy k dekoraci
Poptáváme použité dřevěné sudy a lisy - jako dekorace.
Poptáváme stavební řemeslníky
Hledám řemeslníky pro stavební činnost - zedníky - obkladače - montér suchých staveb - montér termofasád - tesař - lešenář info na 777 733500
Poptáváme montáž dveří,zárubní,parapetů
Poptáváme firmy na montáž dřevěných dveří a jejich kování, obložkových zárubní a dále osazení parapetů. Západočeský kraj.
Poptávám kuchyňskou linku vč. spotřebičů
Kuchyňskou linku do garsoniery,šíře max.2150 mm.Vybavení-sklokeramická deska,el.trouba,digestoř se zadním vývodem(bez motoru-panelák),nerez dřez,směsná páková baterie-spodní vývod.
Poptávám vysoustružení dřevěné kazety
Poptávám vysoustružení dřevěné kazety na šicí potřeby. Praha a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám výrobu dřevěných mřížek
Poptávám truhláře na výrobu dřevěných mřížek. Práci je možné dělat doma nebo u mne. (Buštěhrad).
Poptávám vybroušení postelí z masivu
Poptávám truhlářské a stolařské práce. Potřebuji vybrousit postele z masivu a napustit včelím voskem. Okr. Třebíč. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme dodávku opěrek a sedáků k židlím
Poptávám firmy,které nám dodají opěráky a sedáky na židle z jakéhokoliv materiálu ( plast,kov,nerez,dřevo).
Poptáváme dřevovýrobu-schodiště,pulty
Poptávám výrobu dřevěných schodnic, zábradlí a pultu (recepce). Příbram a okolí.