Poptáváme 123 ks dveří a zárubní
Poptáváme dřevěné dveře a zárubně 123 ks včetně montáže. Jedná se o vybavení hotelu. Celá ČR, pouze větší firmy.
Poptáváme vybavení penzionu v Mikulově
Pro nový penzion v Mikulově poptáváme následující vybavení: postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, poličky, interiérové dveře a zárubně). Kapacita 60 lůžek a 15 přistýlek (formou rozkládací pohovky). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.7.07. Děkuji za Vaše nabídky.
Hledám stolařskou firmu k trvalé spolupráci
Hledám menší stolařskou firmu k nepravidelné trvalejší spolupráci na zakázkách převážně z lamina.Preferuji cenovou hladinu, kvalitu práce, spolehlivost a samostatnost. Platí pro oblast okolí Prostějova.
Hledám firmu na montáž kuchyňských linek
Poptávám montáž kuchyňských linek včetně zapojení kuchyňských spotřebičů. Firmy k dlouhodobé spolupráci.
Poptávám dodávku a montáž garážových vrat
Sháním garážová vrata na rodinný dům, sekční nebo výklopová s elektrickým pohonem, v barvě bílé nebo hnědé. Rozměr 240cm x 200 cm. Okres Olomouc.
Poptávám 50 menších kuchyňských linek
Poptáváme výrobce nebo prodejce menších standardních kuchyňských linek do rekonstruovaného panelového domu. Počet 50 ks. Kontakt: E.T.C.- Beranová - 724526967, skype: hanaber500 Region: Brno-město
Poptávám výrobce garnyží.
Sháním výrobce dřevěných, kovových i plastových garnyží v ČR.
Poptávám vestavěné skříně
Vestavěné skříně do chodby bytu v panelovém domě šířky 600mm a délky 3460mm a výšky 2780mm v provedení s úložnými prostory na šaty na ramínkách, pro prádlo, botník a pod. V jakém materriálu, v jakých cenách včetně montáže a v jakých termínech dodávky lze dodat.
Hledáme výrobce ze smrkového masivu
Hledáme kvalitního, profesionálního výrobce smrkového masivu na výpomoc pří výrobě, jedná se o výrobu skříňí i postelí z našeho programu. Měsíční odběry cca 300 - 600 tis. Požadujeme CNC stroj ( popřípadě min kolíkovačku) Egalizační brusku, lakovna -vodní lak. Zkušenosti při seriové výrobě nábytku a s výrobou spárovky.
Hedáme spolupráci s výrobci hrázděných staveb
200613018; Francouzská firma, specializující se na rámové konstrukce a rámové stavby, import a prodej dřeva, hledá obchodní spolupráci s výrobci hrázděných staveb a jiných dřevěných konstrukcí; firma také hledá dodavatele dřeva pro konstrukce a truhlářské práce. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím ...
Poptávám renovaci dveří
Poptávám renovaci dveří
Poptávám potažení dřevotřískových desek
Hledám poskytovatele služeb, který potáhne dřevotřískové desky ozdobným papírem a přiřízne na fixní míru.
Hledáme truhláře na drobné truhlářské práce
Hledáme někoho na drobné truhlářské práce ze Zlína a okolí. Dále máme zájem o koupi použitého kancelářského nábytku - levně
Hledám dodavatele eurooken do novostavby
Hledám dodavatele dřevěných eurooken do novostavby.
Poptávám výrobu a montáž samonosn. schodiště
Dobrý den, poptávám výrobu a montáž dřevěného samonosného schodiště do rodinného domu. Mělo by být z dubu nebo z jasanu a mělo by se vejít do prostoru o velikosti 188 x 234 výška 293 cm. Montáž ve Frýdlantě n O.
Poptávám zhotovení kuchyňské linky
Hledám firmu z okolí Kladna nebo Rakovníka, která mi zhotoví kuchyňskou linku. Termín: do 3 týdnů.
Poptáváme výrobu malé kuchyňské linky
Poptáváme výrobu malé kuchyňské linky na míru do firmy, levnější materiál a design. Sídlo naší firmy je v Pardubicích a prosíme o dodavatelskou firmu také z Pardubic. Děkujeme.
Poptávám dodávku parket,lamin. podlah,kuchyní
Poptáváme dodávky a montáž parket ,laminátových podlah, kuchyní.. Jedná se o dodávky do nových montovaných domků. Nabídky prosím zasílejte na adresu: AWIK House Production s.r.o. Novotný Jaroslav Dlouhá Louka 478 384 22 Vlachovo Březí
Poptávám dřevěný sud, objem 50-60l
Sháním dřevěný sud (vědro) 50 - 60 litrů. Středočeský, Východočeský nebo Jihomoravský kraj. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám výrobu pergoly
Poptávám truhlářské firmy na výrobu dřevěné pergoly s termínem zhotovení do konce roku u rodinného domku ve Vysoké nad Labem, velikost 4x6 metrů.
Firma renovující okna hledá partnera
200612480; Rakouská firma, pracující v oboru renovace oken, dvojitých křídlových oken, vchodových dveří, hledá technické partnerství. Libovolná dvojitá křídlová okna, komponenty pro renovaci oken (okenní křídla atd.), kopie hlavních dveří (komponenty zapsané do seznamu kulturních památek), CORIAN (stolky na umyvadlo, pracovní desky atd.), ...
Poptávám krbovou římsu z dubu
Poptávám krbovou římsu, materiál dub, rozměry 4 bm
Hledám truhlářství na výrobu pohřebních rakví
Hledám truhlářství pro výrobu pohřebních rakví.
Sháním dodávku a montáž dřevěné pergoly
Poptávám firmy pro dodávku a montáž dřevěné pergoly k rodinnému domku o rozměrech cca 7 x 4 m v okr. Hradec Králové a okolí.
Poptávám lepené dřevěné profily,hranoly
Poptávám výrobce nebo dodavatele dřevěných lepených profilů, hranolů z okolí Frýdku - Místku.