NĚMECKO; Skleněné dveře
Poptávám vnitřní skleněné posuvné dveře.
Poptávám zasklení balkonu
Poptávka: zasklení balkonu bezrámovým systémem v panelovém bytě, 3 NP, Brno - Vinohrady Poptávám zasklení balkonu: Popis: zasklení balkonu bezrámovým systémem v panelovém bytě, 3NP Rozměry balkonu: klasický panelákový balkón v Brně na Vinohradech Lokalita: Brno - Vinohrady Cena: do 20.000,-Kč
Poptávám vázy pro květinářství
Vázy 20 ks z lisovaného skla, vhodné do květinářství na řezané květiny. Skleněná "akvária", která by sloužila také jako vázy.
Poptávám zhotovení světlíků
Poptávám zhotovení světlíků z polykarbonátu. Jedná se o vnitřní bazén v prostoru 6x20m. Potřebuji vložit polykarbonát o síle 30mm do 4ks světlíků o rozměrech 100cm x 500cm.
Celková rekonstrukce Hlavní budovy
Jedná se o rekonstrukci budovy obývanou seniory, kde se upraví dispoziční řešení tak, aby lépe odpovídalo potřebám klientů a provozu organizace. Bude provedena výměna staávajících dřevěných oken za nová kastlová s izolačním dvojsklem z venkovní strany a s jednosklem z vnitřní strany, bourací, zdící práce, rekonstrukce rozvodů ZTI, ÚT, ...
Poptáváme trojsklá okna
Nabídněte prosím dodání trojsklých eurooken dle počtu níže. šířka výška počet 2000 2250 15 1600 2250 15 1000 2250 5 1600 750 5 1600 1300 15 850 2250 5 1600 2650 10 2000 2650 15 850 1300 5 1600 750 5 1600 1000 10 850 1000 5 Celkem 110
Poptáváme seřízení otevírače oken
Automatický otevírač skleníkových oken už otevírá velice málo. Čím doplnit náplň, jak odvzdušnit, jak zprovoznit a seřídit?
Výměna kremační pece, rekonstrukce kotelny včetně stavebních úprav
Dodávka nové kremační pece včetně rekuperace tepla, nahrazení stávajících plynových kotlů novými, zateplení objektu a s tím související stavební úpravy v Krematoriu České Budějovice (oprava kotelny; oprava izolace VZT potrubí; výměna skel v obřadní síni a ve vstupu; oprava zateplení stropu obřadní síně; stavební opravy v kotelně; G.O. kremační ...
Poptáváme prosklené stěny a Al dveře
Prosklené AL stěny a Al DVEŘE - ZŠ A MŠ OSTOPOVICE Vážení, obracíme se tak na Vás s žádostí o zpracování cenové nabídky dle přil.specifikace na dodávku a montáž prosklených stěn a dveří. S ohledem na skutečnost, že se jedná o velmi lukrativní zakázku, Vás žádáme o maximální obezřetnost při zpracování nabídky a korektnost v cenových hladinách. ...
Komunální služby pro město Uherské Hradiště
Předmět veřejné zakázky je zajištění kompletní dodávky technických služeb pro město Uherské Hradiště. Činnosti spadající do technických služeb jsou následující: 1. Opravy a údržba pozemních komunikací v majetku a správě Města Uherské Hradiště včetně jejich součástí, 2. Opravy a údržba zastávek MHD, 3. Opravy a údržba zábradlí a obdobných zařízení ...
Výroba a instalace vitrín do stálé expozice Svatovítského pokladu v kapli sv. Kříže
Předmětem zakázky je výroba čtyř základních typů vitrín: kulaté obchozí, pohledové instalované na stěnu, stolové a vysoké vitríny. Celkový počet vitrín je 35.
Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Dostavba původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení, dále dokumentace skutečného provedení stavby. Přesný rozsah stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Poptávám zahradní skleník vč. montáže
Poptávám dodávku a montáž zahradního skleníku na zakázku. Výplň polykarbonát, obloukový tvar, dle zadání zákazníka. Rozměr cca 6x5m, termín září-říjen 2010.
Poptávám výměnu skel na zimní zahradě
Poptávám výměnu izolačních skel na zimní zahradě - zastřešení bazénu. Má přestava je dodat izolační trojskla včetně montáže a dopravy.Rozměry je nutno změřit na místě.Jsem z Pardubic
Poptávám výrobu skleněných vitrín
Prosím o nabídku zhotovení asi 4 ks. skleněných vitrín, asi 170-200cm.výška, 40cm.š.,zamykatelnost, může být i bodové osvětlení, asi 4-5 polic, dobrá stabilita, jsou určeny do interiérů recepce fitness center.
Poptáváme sklenářské práce
Jedná se o zasklení dvou obloukových výklenků o rozměrech- šířka 2,7m, výška v kraji oblouku 2,1m, výška uprostřed oblouku 2,35m. Druhý oblouk má stejné výšky, jen na šířku má 3,10m. V tomto oblouku by zároveň měly být vytvořené dveře pro průchod na zbytek terasy a do zahrady.
Poptávám 15 ks skleněných nášlapů
Poptávám skleněný nášlap 30x250x900mm čirý, hrany broušeny a zaleštěny 15 ks
Poptávám skleník
Poptávám skleník.
Poptávám borosilikátové sklo
Shánim kousek borosilikátového skla 4*150*200 mm.
Poptávám skleněnou vodní stěnu
Skleněná vodní stěna - interiérová.
OMÁN; Křišťálové lustry
Poptáváme výrobce křišťálových lustrů a okrasného osvětelní. Zvláště máme zájem o výrobce, kteří by mohli vyrábět lustry podle návrhů našich klientů.
Sháním sklo pro kancelářský stůl
Sháním sklo na kancelářský stůl max. roz. 130*50cm
NĚMECKO; Bezpečnostní sklo
Poptávám jednovrstvé bezpečnostní sklo 10 mm 86x400 cm 11 kusů
Poptáváme dodávku skleniček na destiláty
Dobrý den, prosím o informaci, zdali vaše společnost vyrábí takzvané malé a velké panáky na tvrdý alkohol. Poptávka je cca. 200000ks těchto výrobků.
Poptávám dekorativní sklo  Lacobel
Poptávám sklo Lacobel/popřípadě Colorbel za kuchyňskou linku místo obkladů. Rozměry jsou cca 53cm x 240cm + 1x otvor na zásuvku . Šíře požadovaného materiálu 2cm, pokud je to možné .Prosím o približnou cenu.