Poptávám sklenářské práce
skleněné kopility místo okna oprava
Poptávám zasklení lodžie
Zasklení lodžie rámovým systémem, zábradlí je předsazené, šířka lodžie asi 350 cm. Nutná výměna (nebo náhrada něčím jiným) drátoskla v zábradlí. Zábradlí v dobrém stavu.
NĚMECKO; Skleněné poháry, medaile
Hledáme výrobce skleněných pohárů, skleněných stojanů, trofejí a medalií. Eventuelně také těch, kteří nabízí laserování a pískování skla. Prosím takové výrobce, se kterými mohu jednat v němčině.
NĚMECKO; Zastřešení bazénu
Poptáváme zastřešení bazénu.
MALTA; Plastová okna, dveře, UPVC
Poptáváme zvukotěsné dvojité zasklení 3-podlažní budovy, dále potřebujeme dvoukřídlá plastová okna a dveře. Potřebujeme dodavatele UPVC, který by nám pomohl.
MALTA; Zasklení, okna, dveře
Poptáváme zvukotěsné dvojité zasklení 3-podlažní budovy, dále potřebujeme dvoukřídlá plastová okna a dveře. Potřebujeme dodavatele UPVC, který by nám pomohl.
Poptávám  polykarbonátový skleník
poptávám jednostranný polykarbonátový skleník 2,5 x 1m, v. 2m s pojízdnými dveřmi,1 větracím oknem, včetně montáže.
Poptávám výrobu akvária
prosím o zaslání nabídky - výroba akvária výška : 74 cm pravý úhel -velikost strany 98 cm bočnice : - 39 cm a možný termín dodání lokalita: jihočeský kraj
Výroba a instalace vitrín do stálé expozice Svatovítského pokladu v kapli sv. Kříže
Předmětem veřejné zakázky je výroba čtyř základních typů vitrín: kulaté obchozí, pohledové instalované na stěnu, stolové a vysoké vitríny. Celkový počet vitrín je 35.
Poptávám polep skel dveří bezpečnostní fólií
Poptávám firmy z Plzeňského kraje, které provádí, polep skel bezpečnostní folií. Jedná se o vchodové dveře v panelovém domě v Plzni, Heyrovského 31 a jedná se o dva vchody skel 300x260 cm větších a meších rozměrů Prosím o přibližnou cenovou kalkulai Děkuji Hauptmann Heyrovského 31 301 00 Plzeň
Dodanie a montáž vnútorného vybavenia pre Vlastivedné múzeum v Galante
Dodanie a montáž vnútorného vybavenia pre Vlastivedné múzeum v Galante Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 146 771,5800 EUR
Poptávám dvojskla do RD
Dobrý den, jedná se o klasická dvojskla do domku . požadované rozměry: 34x90 8x 76x46 4x Předpokládaná cena, termín dodání. Vlastní odvoz.
Poptáváme pochozí sklo
Dobrý den, potřebovali bychom v rodinném domě prosvětlit místnost, nad kterou je plně osluněné patro. Proto bychom rádi zvolili vaše pochozí skla. Provádíte i montáž? Chtěla jsem se zeptat jaké máte dodací termíny? Děkuji za odpověď Pavlína Lipková
NORSKO; Skleněné zboží
Jsme norská importní \ velkoobchodní \ distribuční firma a máme zájem nakupovat následující zboží a společenství s firmami: - křišťálové sklenky na víno, skleněné skleničky na víno, skleněné a křišťálové karafy, vázy - všechny druhy dekorativního skla, křišťálové zboží
J. KOREA; Olovnaté sklo
Hledáme dodavatele olovnatého skla.
EGYPT; Tabulkové sklo
Hledáme obchodní spolupráci s českými odběrateli egyptského tabulového skla. Egyptské sklo je velmi vysoké kvality, za přiměřené ceny.
RAKOUSKO; Skleněné zastřešení terasy
Hledám sklenářství k zastřešení terasy asi 20 m2 tónovaným sklem, včetně montáže v Rakousku, 4232 Hagenberg.
Poptáváme menší interiérový skleník
Hledám dodavatele interiérového skleníčku - terária, vhodného k pěstování květin. Nabídněte prosím možnosti.
Poptávám zasklení lodžie
Měl bych zájem ozasklení lodžie systémem alu vista.Zasklení má tvar L 3500-50-187.Prosím ocenovou nabídku.Děkuji.
Poptávám výrobu skleněné pamětní desky
Poptávám výrobu pamětní desky ze skla, provedení barevné, rozměry 400 x 300 mm. Nejlépe Jihomoravský kraj.
Poptávám zástěnu z bezpečnostního skla
Poptávám čtvercovou zástěnu 90X90 Bezpečnostní sklo 8mm Grape posazená na dlažbu
Poptáváme střechu nad zahradním posezením
Poptáváme dodání a montáž průhledné střechy nad zahradní sezení v Plzni Bolevci, plocha 5,5 x 3,5 m. Materiál nejlépe polykarbonát, případně sklo.
ŠVÝCARSKO; Zahradní pavilony z kovu a skla
Prosím pošlete mi adresy českých firem, které vyrábí zahradní pavilony z kovu/skla.
Poptávám interiérové prosklené dveře
Dobrý den, sháním celoprosklené dveře do bytu, bílá barva š. 80cm, pravé, sklo průhledné čiré, celoprosklené znamená okraje+-10cm, dole max 20cm. + obložky Děkuji za nabídku
Poptáváme zastřešení bazénu v penzionu
Mám zájem o zastřešení bazénu širokého 430 cm a dlouhého 860cm. Zastřešení si představuji tak, že z jedné strany by byla výška 200 cm a z druhé by se konstrukce stavěla na hranu bazenu. Bazén je k nahlédnutí na www.penzion.name. Jedná se o penzion Babí hora.