Sanace skalního masívu v ul. Pražská v Teplicích
Předmětem zakázky je provedení sanačních prací na skalním masívu v ul. Pražská v Teplicích v délce cca 280m.Bude provedeno odstranění dřevin,očištění ploch,sanace zdiva, vyplnění trhlin,injektáž a instalace sítí.V ceně zakázky je i zpracování realizační dokumentace stavby.
Poptávám výrobu dřevěných koulí
Poptávám výrobu dřevěných koulí 2ks. Průměr 40cm, materiál smrk. Požadavek výřez v horní polovině čtvrtina viz. nákres v příloze.
Poptávám malířské práce
Poptávám vymalování dvou schodišťových chodeb v třípodlažním domě
Poptávám dřevovýrobu
Poptávám výrobu dřevěné terasy a roštu. Materiál: rošt borovice, podlaha a zábradlí dub ( případně nějaké exot. dřevo ). Rozměry roštu a podlahy 5,5 x 3 metru. Zábradlí 5,5 + 3 metry. Tloušťka podlahových prken min. 3,2cm a mezery 4-5 mm. Zábradlí frézované. Preferuji osobní jednání na místě, termín dodání co nejdříve.
Poptávám srubový nábytek
Poptávka po srubovém nábytku (jídelní stůl, židle, skříň, komoda, postel, křeslo, atd.)
Poptávám realizaci terasy
Poptávám dodělání terasy obdélníkového tvaru o rozměrech 6 x 2,5 metru. Jedná se o dřevěnou podlahu a zábradlí. Terasa bude na střeše na železných traverzách a dřevěném roštu. Ze dvou stran ( tedy zadní a boční ) bude terasa přiléhat k domu, na stranách které nebudou přiléhat tedy 6 a 2,5 metru potřebuji udělat dřevěné zábradlí a dále je potřeba ...
Poptáváme pronájem jeřábu
Poptávám zapůjčení jeřábu AD 20 na přemístění bloků betonu cca 3t v rámci staveniště a umístění vrtné soupravy o hmotnosti cca 5-6 t v Lounech koncem 23. týdne t.r.
Poptávám přístřešek pro drůbež
Poptávám kurník pro 10-15 slepic
Poptávám hydroizolační práce
Zeď našeho domu je od souseda zasypana zeminou asi do výše3m. Zeď je nasáklá vodou,tvoří se plíseň,omítka žadná,prosáklá je i zem.Zeď je z kamene a cihel.Není nám umožněn přístup k odizolování.Je nějaka možnost opravy zevnitř domu(schodiště a kotelna)...? Děkujeme.
Poptávám louhování nábytku
Potřebuji vylouhovat nátěr ze starého kuchyňského kredence. Ústecký kraj-Teplice
Poptávám zednické práce
Hledám zedníky na výstavbu kamenné zdi, výška 2m šíře 0,50m oboustraně pohledová. nabídněte cenu
Poptávám nástřik Variopaintem
Poptávám nástřik Variopaint na bytové jádro v panelovém domě v Teplicích. Celková uvažovaná plocha je 32 m2. Prosím o nabídku včetně přípravných prací, dopravy, DPH. Děkuji.
Poptáváme montáž sádrokartonu
Hledáme firmu zabývající se montáží sádrokartonů. Jedná se o drobnou práci v obci Chotíkov (v Plzeňském kraji) na čerpací stanici
Poptávám vyčištění studny
Potřebuji vyčistit zděnou kopanou studnu 17m hlubokou, oprava zakrytí, příp.oprava ruční pumpy. Vodu čerpám Nautilou.
Poptáváme podlahové vytápění
Hledáme dodavatele podlahového vytápění ( teplovodní systém.)
Poptáváme vyhloubení jímky
Poptávám firmu která mi v okolí Teplic vyhloubí jímku (hloubka 3 m).
Poptáváme stavební a sádrokartonářskou firmu
Malířská a natěračská firma poptává stavební a sádrokartonářskou firmu z Prahy a Ústeckého kraje Spolupráce v při provádění zakázek. Děkuji Huňáček