Poptáváme dodavatele krovů
Hledáme dodavatele krovu pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme dodávky elektrorozvodů
Hledáme dodavatele elektro (rozvody + elektrické topení) pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu domy-pozemky@seznam.cz
Poptáváme rozvod kanalizace pro 12 RD
Hledáme zhotovitele rozvodu vnitřní kanalizace pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme hydroizolaci pro 12 RD
Hledáme zhotovitele hydroizolace pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme realizaci fasád u 12 RD
Hledáme zhotovitele kontaktní fasády pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu domy-pozemky@seznam.cz
Poptáváme realizaci ZTI pro 12 RD
Hledáme dodavatele ZTI pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
Poptáváme realizaci ÚT pro 12 RD
POZOR ZMĚNA EMAILU!!!! Hledáme zhotovitele ÚT (zdroj - elektrokotel)pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu domy-pozemky@seznam.cz
Poptáváme dodavatele obkladů a dlažeb
Pozor změna e-mailové adresy Hledáme dodavatele obkladů a dlažeb (dodávka + montáž) pro koupely - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme  střešní plášť pro 12 RD
POZOR ZMĚNA EMAILU!!! Hledáme zhotovitele střešního pláště (krov, krytina a klempířské prvky - TiZn) pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
Poptáváme pokládku asfaltové směsi
Kompletní dodávka a pokládka asfaltobetonové směsi, středně zrná nebo hladká, 350 m2, na betonový podklad vč. výměny 85 m obrubníků a pokládky 131 m typ 1000x100x250 Termín 06-07/2009.
Poptáváme zámkovovu dlažbu vč. pokládky
Poptáváme dodávku a montáž zámkové dlažby Best Base červená, tl. 8 cm, plocha 105 m2. Termín 06-07/2009.
Poptáváme rekonstrukci vstupu bytového domu
Hledáme dodavatele pro provedení rekonstrukce čelního vstupu do panelového bytového objektu s kvalitními bytelnými dveřmi, vybavenými velmi dobrým systémem zavírání a zamykání s napojením na zvonkový systém. /rozsah 2 lodžií po 6 m, zateplení čelních skelních ploch.
Poptáváme pásový světlík
Pásový světlík sedlový Luxotherm 4000 - 36*(1,5*2) m vč. zasklení, el. pohonu větracích křídel - 6 ks a zateplení stávajících obrub. Podsvětlík 35*1,5 m vč. zasklení drátosklem, ocel. rám vč. povrch. úpravy. Předem děkujeme za zpracování cenové kalkulace.
Poptávám okapový systém vč. montáže
OKAPOVÝ SYSTÉM NA RD 1.MATERIÁL 2.PRÁCE Předem děkuji za nabídky
Poptávám zasklení lodžie
Poptávám zasklení lodžie cca 3,50 m šířka, výška 1,60 m, čirým sklem nahoře i dole. Dole je zábradlí lze otevírat i spodní část alespoň částečně?
Poptávám vyvložkování komínu
Prosím o zaslání cenové nabídky na vyvložkování komínu(asi nerez)rodinneho domku.Výška komína je asi 11m a pruměr asi 20krát20cm.Vymetání je ve sklepě u kotle.Prosím předběžný termín.Předem za nabídku děkuji.
Poptávám výplně pro venkovní zábradlí
Dobrý den, poptávám výplň venkovního zábradlí na terasu. Barva: čirá, mléčná, nebo lehce kouřová (matné nebo pískované) Síla: 5 - 6 cm Velikost: potřebuji 3 desky o rozměrech : a) 2 x 080X2,10 m b) 1x 0,80x1,70 m Pokud máte desky v jiných rozměrech, je možné je nařezat na míru ? Prosím, pokud mi můžete nabídnout některý z Vašich výrobků, ...
Poptávám vyvložkování komínu
Poptávám vyvložkování komínu cca 9m.Kamenice u Prahy.Prosím zaslat předběžnou cenu
Poptávám zaměření stavby
Zaměření budoucí stavby na pozemku. Praha-východ, obec Veleň
Poptávám zhotovení plynové přípojky
Poptávám zhotovení plynové přípojky k domu v Odolene Vodě (u Kralup nad Vltavou). Jde o napojení na hlavní řád, cca 4m přípojka na vlastní pozemek,kaplička, rozvod po vlastním pozemku cca 3m, rozvod v domě do 1.patra ke kotli a sporáku cca 15 metrů. Projekt a stavební povolení mám.
Poptávám skleněný obklad do kuchyně
Poptávám skleněný obklad Lakobel, Connex (nebo jiný) za kuchyňskou linku. Brandýs nad Labem
Poptávám výkopové či bourací práce
Poptávám práci na výkopech či bouracích pracích.
Poptávám louhování nábytku
Poptávám louhování starého nábytku u Náchoda a okolí.
Poptávám zhotovení zámkové dlažby
Poptávám pokládku zámkové dlažby v Kamenici u Prahy.
Poptáváme montáž oken, opravu fasády
Poptávám dodávku a montáž oken včetně opravy fasády z keramického obkladu Poptávám zhotovení a montáž nových dřevěných oken a balkonových dveří.Včetně dřevěných žaluzií. Jedná se o rekonstrukci v bytovém domě Opletalova ulice Praha m. . Okna: 4dílná 34 ks (340 x 172 cm) všechny jednokřídlová, s vnějšími keramickými a vnitřními parapety, ...