Poptávám balkonové dveře vč. montáže
Výměna okna za balkonové dveře cca 140 x 220 včetně vybourání okna a zasazení dveří + další zednické práce. Byt v přízemí, vchod na zahradu. Plaňany .
Kanalizace a ČOV obce Toušice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, resp. dodávky či služby související s těmito stavebními pracemi, spojené s realizací výstavby splaškové kanalizace a ČOV v obci Toušice. Předmětem plnění je výstavba splaškové tlakové kanalizace a čistírna odpadních vod (dále jen „ČOV“) pro 482 ekvivalentních obyvatel pro obec Toušice a její místní ...
Nápravná opatření k odvrácení škod způsobených vlivem staré ekologické zátěže bývalé skládky
Předmětem této veřejné zakázky je realizace nápravných opatření na kontaminovaném území k odvrácení škod způsobených vlivem staré ekologické zátěže bývalé skládky Vlčí důl. Na skládku byly v minulosti vyváženy a deponovány odpady z výroby syntetického ethylvanilinu. Uložený odpad tekutého charakteru prosakoval postupně stěnami kalových polí a dnem ...
Stavební úpravy v okolí nádraží v Českém Brodě
Předmětem plnění veřejné zakázky je v součinnosti se zadavatelem a dle dokumentace pro zadání stavby provést stavební práce včetně nezbytných dodávek a služeb pro realizaci stavebních úprav na části pozemku ČD, v prostoru přednádraží a v ulicích Cukrovarská a Krále Jiřího v Českém Brodě, včetně zpracování dokumentace pro provedení stavby a včetně ...
Zateplení a instalace tepelného čerpadla v Mateřské škole Tuklaty
Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce prováděné za účelem zlepšení tepelně – technických vlastností obvodového pláště budovy a změny způsobu vytápění objektu výše uvedeného. Jedná se o provedení zateplení fasády a střechy budovy a výměnu výplní otvorů v obvodových stěnách (okna, dveře). Dále dojde k úpravě vytápění z akumulačních ...
Poptávám jeřábnické práce
Hledám jeřáb na složení mobilheimu váha 6tun. Jedná se o složení v zahrádkářské kolonii Kutlíře u Kolína, 3m za plot na zahradu.
Kanalizace Klučov - Lstiboř
Tlaková kanalizace včetně domovních čerpacích stanic (ČS), napojených na NN z domovních rozvaděčů a včetně podružných připojovacích řadů v obci Klučov a místní části Lstiboř.
Kanalizace Klučov - Lstiboř
Tlaková kanalizace včetně domovních čerpacích stanic (ČS), napojených na NN z domovních rozvaděčů a včetně podružných připojovacích řadů v obci Klučov a místní část Lstiboř.
Vodovod Krakovany - Božec a Splašková kanalizace Krakovany - Božec
Předmětem prací je výstavba vodovodu Krakovany - Božec a Splaškové kanalizace Krakovany - Božec..
Dodatečné práce na komplexní pozemkové úpravě v katastrálním území Břežany II
Dodatečné práce na komplexní pozemkové úpravě v k. ú. Břežany II.
Poptávám anhydritovou podlahu  a podlahové topení
Hledám firmu, která zhotoví anhydritovou podlahu v novostavbě v Kolíně, plocha 145m, podlahové topení. Realizace cca10 dnů
Bezbariérové chodníky - Pečky - I. etapa
Předmětem této veřejné zakázky jsou veškeré stavební práce včetně povinné publicity spojené s s opravami chodníků ve středu města. Předmětem dodávky je zároveň zhotovení dokumentace skutečného provedení stavby, geodetické zaměření objektu a věcných břemen včetně vyhotovení geometrického plánu.
Technologie pro Pavilon D – Dětské oddělení Oblastní nemocnice Kolín, a. s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka zdravotní technologie, komunikačního a informačního systému a rozvodu medicinálních plynů do nového pavilonu D – Dětského oddělení v areálu ON Kolín.
Kanalizace Klučov - Lstiboř
Splašková tlaková kanalizace v intravilánu obce i její místní části, včetně domovních čerpacích stanice, napojená na stávající ČOV Český Brod.
Rekultivace boků skládky Radim - II. etapa - jižní svah
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekultivace boků skládky Radim – II. etapa – jižní svah. Předmět plnění je blíže popsán v projektové dokumentaci a neoceněných výkazech výměr, které tvoří přílohu č. 4 výzvy.
Výroba EDN - Elektroinstalace
Předmětem zakázky je dodávka a montáž elektroinstalace včetně náhradního zdroje, rozváděčů, transformátorů, atd. Většina zařízení bude umístěna v chemické výrobě v Ex prostředí. Práce budou prováděny ve stávajícím průmyslovém areálu zadavatele. Předmět zakázky je detailně specifikován v zadávací dokumentaci.
Vodovod Doubravčice
SO-02 Zásobní řad II – pouze propojení obcí Doubravčice a Štíhlice řadem V1; SO-03 Vodovodní řady: DS-03.1 Liniová stavba vodovodní řady, DS-03.2 Armaturní šachta 3 – redukční (Doubravčice); provozní soubory: PS-02-AŠ 2 – Štíhlice - Strojní část, PS-05-AŠ 2 – Štíhlice- MaR, PS-07-AŠ 3 – Doubravčice - Strojní část, PS-08-AŠ 3 – Doubravčice - MaR. ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Pučery a v k.ú. Chotouchov a v k.ú. Ohaře
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Pučery,v k.ú. Chotouchov a v k.ú. Ohaře, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí. Návrh bude zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí .
Poptávám dodávku krovu pro RD
Poptávám dodávku krovu pro RD. Viz projektová dokumentace, na vyžádání zašlu.
Poptávám skleník pro zahradní centrum
Sháním skleník - prosklenou halu - pro zahradní centrum.Velikost 1000 až 2000m2. Prosím cenové nabídky.
Kostelec nad Černými lesy - splašková kanalizace - II. etapa - 1. část
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je splašková kanalizace II.etapa, 1.část v městě Kostelec nad Černými Lesy. Podrobně je tento předmět vymezen v projektové dokumentaci.
Požární zbrojnice v Kounicích.
Výstavba objektu požární zbrojnice, včetně připojení na inženýrské sítě a terénních úprav. Zastavěná plocha 314 m2, obestavěný prostor 2 042 m3.
Poptávám výrobu kovového schodiště
Poptávám zhotovení kovového schodiště ideální "harfové" bez zábradlí, budeme celé obkládat dřevem.
Poptávám rekonstrukci střechy na RD
Poptávám firmu provádějící rekonstrukce střechy RD. Dům je 5 km od Chlumce nad Cidlinou.
Poptávám pokládku ruční cihelné dlažby
Dobrý den, prosím, hledám někoho, kdo má zkušenosti s pokládkou ruční cihelné dlažby (topinky) z Nebužel, tloušťka dlaždic 3cm, plocha asi 38m2, pokládka v rodinném domku , okr. Kolín na jaře 2011. Děkuji. Příjemný den.