Poptávám výrobu a stavbu kotce pro psy
Poptávám výrobu a stavbu kotce pro psy dle přiloženého nákresu. Zastřešena bude jenom plocha 600 x 400 s přiměřeným přesahem. Jako alternativu nabídněte variantu kde "pravá" mřížová stěna bude rovná, bez vysazení 100 x 200 Prosím o nabídky s cenou a termínem dodání.
Poptávám oplocení terasy
Poptávám oplocení terasy z kovu a výplně, nejraději hliník, anticorro a p. v Kladně na podlaze budou dlaždice s dekorem kamene.
Poptávám jeřábnické práce
Poptávám jeřábnické práce AD 80 nebo AD20 v Dolní Kamenici u Velvar na 28.7. 2011 od 8 do 11 hodin.
Komplexní pozemková úprava v katastrálním území Knovíz
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektu komplexní pozemkové úpravy až do fáze zápisu do katastru nemovitostí dle souvisejícíh právních norem a závazných předpisů pro katastrální území Knovíz, obec Knovíz, okres Kladno. Předpokládaná výměra řešeného území je 370 ha.
Pchery – splašková kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové stokové sítě v obci Pchery a stavba nové moderní ČOV s kapacitou 2000EO. První etapa zahrnuje stavbu ČOV a odkanalizování severní a západní části obce. V rámci této etapy bude napojeno na kanalizaci 910 EO.
Poptáváme zhotovení školních šatních skříněk
Šatní skříňky do školy pro cca 80 žáků - uzamykatelné. Prostor šatny 5 x 6m. Termín dodání 20.8.2011
Komplexní pozemková úprava v katastrálním území Beřovice
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektu komplexní pozemkové úpravy až do fáze zápisu do katastru nemovitostí dle souvisejících právních norem a závazných předpisů pro katastrální území Beřovice, obec Beřovice, okres Kladno. Předpokládaná výměra řešeného území je 330 ha.
Poptávám zástěnu z bezpečnostního skla
Poptávám čtvercovou zástěnu 90X90 Bezpečnostní sklo 8mm Grape posazená na dlažbu
Slaný, Dolín - odkanalizování
Hlavní gravitační stoka A bude odvádět splaškové vody z místní části Dolín města Slaný do čerpací stanice ČS1. Na stoku A budou napojeny gravitační stoky A1 – A5. Oblast v západní části Dolína bude odkanalizovaná do čerpací stanice ČS2. Z čerpací stanice ČS2 se budou splašky přečerpávat výtlakem V2 do hlavní gravitační stoky A. Výtlak V1 bude ...
Poptávám renovaci parket
Dobrý den, poptávám přeložení a renovaci parket, asi 37m. Prosím o nabídku na provedení práce. Předem děkuji.
Regenerace bytového domu s byty zvláštního určení (META)
Jedná se o komplex zvláštního určení pro tělesně postižené META, který je členěn na tři bloky 422, 423 a 424 a čtyři dilatační celky.Předmětem veřejné zakázky je pouze Fáze I, část A: Fáze I., část „A“: Zahrnuje zateplení fasády od 2. NP do 8. NP systémem ETICS – vnějším kontaktním zateplovacím systémem (VKZS) s kamenné vlny tloušťky 120 mm, ...
Výměna výplní stavebních otvorů objektů ul. Vítězná 2955-2960, Kladno
Výměna stávajících výplní stavebních otvorů v rámci obvodových plášťů 6-ti bytových domů o 14-ti nadzemních podlažích, které jsou nemovitými kultrurními památkami, při zachování členění, rozměrů a architektonického výrazu výplní.
Poptávám přestavbu bytového jádra
Poptávám firmu nebo jen partu lidí na přestavbu bytového jádra v rodinném domě,pouze spodní patro,tedy zednické,elektrikářské a sádrokartonářské práce.KLADNO ROZDĚLOV. Záleží samozřejmě na kvalitě a ceně.
Komplexní pozemková úprava v katastrálním území Neuměřice
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektu komplexní pozemkové úpravy až do fáze zápisu do katastru nemovitostí dle souvisejících právních norem a závazných předpisů pro katastrální území Neuměřice, obec Neuměřice, okres Kladno. Předpoládaná výměra řešeného území činí 530 ha.
Poptávám výkopové práce pro základy RD
Dobrý den, rád bych poptal provedení výkopových prací pro základy rodinného domu v Unhošti u Prahy. Provedení se předpokládá za cca 14dní. Šířka základů 50cm a 40cm. Zajímá mě hodinová sazba a typ mechanizace. Děkuji.
Poptávám sbíjené vazníky vč. montáže
Poptávám výrobu ev i montáž sbíjených vazníků(může být i jiný systém) pro valbovou střechu atriového domu se spádem 23 a 30 stupňů. Zastavěná plocha cca160m2. Na konstrukci střechy budou zavěšeny stropy a půdní prostor musí být pochůzný. Termín dodávky-06.-08.2010, půdorys střechy je oproti výkresům o 5cm do všech směrů větší.
Poptávám zateplení RD
Poptávám zateplení rodinného domu cca 270m2,cena,kvalita.Pouze pod lepidlo.Děkuji za nabídky
Poptávám hydroizolační práce
Dobrý den, potřebovala bych kontakt na firmu, která si umí poradit s vlhkostí ve starém domě ve Svinařově v okrese Kladno. Děkuji.
Poptávám zateplení RD
Poptávám stavební firmu, která mi provede zateplení domu v řadové zástavbě v rámci programu "Zelená úsporám". Lokalita - obec Buštěhrad, okres Kladno. Bližší podrobnosti včetně projektu dodám při dalším jednání.
Poptávám dřevěné dveře
Dřevěné dveře (masiv) interiérové.
Sháním bezpečnostní zarážky do oken
Dobrý den, mám dotaz jestli existují bezpečnostní zarážky do střešních oken kvůli dětem, myslím tím nějáké zarážky abych na určitou velikost mohla nechat okno pootevřené (zarazit pojistkou aby si dítě nemohlo okno víc otevřit). Děkuji.
Poptávám pokládku dlažby
Poptávám položení dlažby v obývacím pokoji, plocha 3,5 m x 4 m. Nejlépe dlažbu z Rakony.
Poptávám vyčištění studny
Poptávám vyčištění studny za účelem zlepšení přítoku a kvality vody. Studna je z roku 1957, cca 10 m hluboká, skruže. Vodní sloupec nyní 1.50 m.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Hledám, kdo by položil cca 10 m2 zámkové dlažby u rodinného domku v Kladně, včetně přivezení a odvezení materiálu.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Hledáme firmu na pokládku zámkové dlažby 75m2. Jedná se o 2barevnou mozaiku velká/malá kostka. Vše je již připraveno na pokládku: výkopy,štěrk,obrubníky. Děkujeme za nabídky.