Poptáváme dokončení stavby RD
Zakázka číslo 750430-08.03.2011Z9 Poptáváme firmu na dostavbu RD o velikosti 20x6 m2 kde v současné době je udělaná na RD hrubá stavba ,preferujeme firmu z blízkého okolí,Popis:přízemí a podkrovní místnosti,včetně zateplení a fasády.Kraj středočeský,-Benešov u Prahy.
Sanace skládky průmyslového odpadu v k.ú. Bukovany
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v provedení sanačních prací vedoucích k odstranění skládky průmyslového odpadu v k.ú. Bukovany podle projektové dokumentace, zpracování prováděcího projektu díla a zajištění splnění požadavku na zajištění publicity projektů dle Nařízení Rady (ES) č. 1083/2006 a Nařízení EK (ES) č. 1828/2006, ...
Zateplení souboru budov - SO 02 Jiráskova 888, Benešov
Plněním veřejné zakázky je provedení stavebních prací, služeb a dodávek v souladu s projektovou dokumentací „Zateplení souboru budov - SO 02 Jiráskova 888, Benešov“. Dílo zahrnuje veškeré stavební práce, služby a dodávky nutné pro řádnou realizaci díla v rozsahu specifikovaném projektovou dokumentací, výkazem výměr, smluvními podmínkami, obecně ...
Poptávám interiérové dřevěné dveře
Prosím o zaslání nabídky dřevěných interiérových dveří prosklených i plných vč. zárubní, š. 70 a 80 cm. Děkuji.
Poptávám zhotovení sedlové střechy
Poptávám zhotovení sedlové střechy na novostavbě RD v Olbramovicích okr. Benešov. Včetně dodávky krovu. Termí realizace podzim 2010. Rozměry viz.příloha pdf. Za nabídky děkuji.
Poptávám omítkářské práce
Poptávám omítky a štuky v podkroví - 4 zešikmené místnosti po cca 17 m2 betonová podlaha a polystyrenová izolace 10 cm na 17 m2 v přízemí štuky cca 30 m2 plochy v přízemí + možná tepelná izolace podkroví + možné další práce jako 2 schody a dlažba před vchodem, obklady v kopelně a na WC,...
Poptávám realizaci omítky
Poptávám provedení finální probarvené omítky (akrylát, silikát... nechám si poradit) na cca 90m2. Termín 21.-22. týden za vhodných klimatických podmínek.
Poptáváme sklenářské práce
Jedná se o zasklení dvou obloukových výklenků o rozměrech- šířka 2,7m, výška v kraji oblouku 2,1m, výška uprostřed oblouku 2,35m. Druhý oblouk má stejné výšky, jen na šířku má 3,10m. V tomto oblouku by zároveň měly být vytvořené dveře pro průchod na zbytek terasy a do zahrady.
Poptávám louhování nábytku
Poptávám louhování nábytku (jedná se o 2 roky staré dřev. dveře s nevhodným barevným nátěrem, cca. 9 ks), příp. je možno zadat i nový nátěr. Dále potřebujeme nátěr odstranit i ze zárubní. Okolí Velkých Popovic - není podmínka.
Poptáváme zateplení dřevostavby
Poptávám zateplení dřevostavby polyuretanem / cca 100 m2/ 6 km od Čerčan u Prahy. Bez dotace, jedná se o rekreační objekt.
Poptávám opravu skleněné zástěny
Poptávám opravu skleněné zástěny do koupelny.
Poptávám kominické práce
Hledám šikovného kominíka, který nám vymete a vyčistí komín, který nebyl několik let vymetán a připojí nová krbová kamna do téhož komína.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Dobrý den,poptávám položení 200m2 zámkové dl.(klasiko 80mm vyr. Best) a 160m/b obrubníku (linea2, best). Terén bude připraven od bagru, nebude zhutněn. Před garáží bude zabudován do 5. metrového odtokového žlabu. Pojezdová plocha cca 150m2, zbytek chodníky. Termín realizace 05-06,2009.
Poptávám renovaci dveří
Poptávám renovaci interiérových dveří a obklad kovových zárubní dřevěnou obložkou jedná se o 6ks dveří šíře80 cm 6ks zárubní 80cm, 2 ks dveře 60cm, 2 ks zárubní 60cm, prosím o ceník těchto služeb.
Poptávám opravu kotle na pevná paliva
Poptávám opravu kotle na koks zn. EMKA, je nutná výměna zadního dílu s klapkou, která je upálená. A regulačního segmentu s řetízkem na klapku předních dvířek. Možné ještě nějaké jiné drobnosti. Okres Benešov
Poptávám vzduchotechniku do RD
Poptávám lehkou vzduchotechniku s montáží ventilace do RD (kuchyň, koupelna, WC).
Poptávám výměnu bobrovky
Poptávám výměnu BOBROVKY 2500 m2, v areálu Rehabilitačního ústavu Kladruby. Požaduji I. jakost Bobrovek. Stávající Bobrovky jsou II jakosti, podbité prkny s latěmi, okapy jsou měněné - pouze nutná oprava hromosvodu, ve střeše je 70 ks oken s ventilačními rourami. Nabídky prosím posílejte na níže uvedený e-mail. Děkuji Roman Novák
Poptáváme střešní PUR panely vč. montáže
Poptáváme střešní sendvičové PUR panely, tloušťky min. 10 cm (nejlépe imitace střešních tašek, ale toto není podmínkou), nutné však možnost osazení střešními okny, jedná se o střechu RD, cca 300 m2. Sháníme firmy s dodávkou na klíč, včetně montáže.
Poptávám pokládku dlažby
Poptávám položení dlažby 8,5 m2 ( předsíň ) Termín - květen
Poptávám zaměření hranice pozemku
Poptávám zaměření hranice stávajícího pozemku cca 500 m2 v okrese Benešov.
Poptáváme základové a výkopové práce
Hledáme dodavatele stavebních prací: základovou desku 6,5x8,5m určenou pro výstavbu dřevostavby včetně komína (7m) a výkopových prací. Termín: červen/červenec 2007. Lokalita: osada Vrabčí brod u Poříčí nad Sázavou.
Poptáváme stavební práce
Poptáváme, práci demolice, vyklízení, stěhování, stavební práce pokládka dlažby, dešťová kanalizace, zateplení RD a další stavební práce.
Poptávám opravu ploché střechy 9x9 m
Poptávám opravu ploché střechy. Střecha má rozměr cca. 9x9m. Prosím o zaslání finančního rozpočtu.. Děkuji. S pozdravem Luba Sonková