Sháním podlahové dílce Rigidur
Dobrý den, sháním podlahové dílce Rigidur E30MF - s minerální izolací, včetně lepidla na spojování desek a samořezných vrutů na spojování desek, potřebuji na jednu místnost 25 m2 a na druhou 35 m2 , celkem tedy 60 m2. Zajímá mě cena a způsob přepravy čili balení a celková váha. Celá ČR.
Poptávám výrobu kovové brány k RD
Poptávám výrobu kovové brány a branky k oplocení rodinného domu. Okr. Rychnov nad Kněžnou, Ústí nad Orlicí.
Poptáváme obložení koupelny
Hledáme pro rekonstrukci koupelny šikovného obkladače. Lokalita Žamberk. Prosím, ozvěte se, spěchá je potřeba zrealizovat v dubnu 2008. Děkuji. M.Z.
Poptávám topenářské práce
Mám el.kotel,ale vadí mně radiátor v kuchyni, byla by možnost to napojit na podlahový radiátor?
Poptáváme 12 m3 betonu tř. C16/20
Prosím o cenovou nabídku na beton do základových pásů tř.C 16/20 asi 12m3. Včetně dopravy a složení. Doprava do Vysokého Mýta.
Poptáváme nátěr špaletových oken
Poptávám nátěr špaletových oken na venkovském domě.
Poptáváme vestavěné skříně
Poptáváme vestavěné skříně.
Poptáváme řemeslníky pro stavbu RD
Poptáváme tesaře, zedníky,sádrokartonáře ke stavbě rodinného domu. Kraj Pardubice, Hradec Králové. Kontak telefonicky.
Poptáváme kouřové trubky
Poptávám kouřové trubky, průměr 225mm. Pouze okr. Ústí nad Orlicí.
Poptáváme rekonstrukci střechy
Poptáváme pokrytí střechy cca 500m2. Jedná se o sejmutí starého eternitu - šablony a stávající bednění střechy pokrýt krytinou Onduline (před tím olaťovat). Materiál na pokrytí, to je desky onduline 0,95 x 2 m + hřebenáče + hřebíky + latě máme své. Jedná se tedy jen o práci. Okres Ústí nad Orlicí, Dolní Dobrouč. Říjen 07.
Poptávám rekonstrukci střechy z r. 1924
Dobrý den, potřebuji opravit střechu v Babiciích,č.p.167 a 140. Jedná se o střechu z roku 1924 s betonovou taškou,která se musí vyměnit. Jaká by mohla být vaše nabídka? Můžete se přijít podívat ? Zdeněk Švadlenka,tel.605815926
Poptáváme rekonstrukci střechy
Poptáváme pokrytí střechy cca 500m2. Jedná se o sejmutí starého eternitu-šablony a stávající bednění střechy pokrýt onduline (před tím olaťovat). Materiál na pokrytí, to je onduline desky 0,95 x 2 m + hřebenáče + hřebíky + latě máme svůj. Jedná se tedy jen o práci. Pardubický kraj. Obec Dolní Dobrouč. Nejpozději říjen 07.
Poptávám elektromontážní firmy
Poptávám elektromontážní firmy na spolupráci
Poptávám nacenění  pokládky zámkové dlažby
Žádám o zpracování nezávazné cenové nabídky na pokládku zámkové dlažby i s podložím, celkem 43m2,před domem v řadové zástavbě. Z toho je 34m2 šikmý výjezd z garáže a stání pro automobil, zbylých 9m2 je dlažba pochůzková.Profil dlažby - parketa 20x10 cm. Součástí výjezdu je 1,5m palisády, případně jiného řešení.Terén bych připravil dle Vašich ...
Poptávám dřevěné schodiště do RD
Poptávám výrobce dřevěného schodiště do RD. Ústí nad Orlicí a okolí.
Poptávám zhotovení oplocení objektu
Hledám firmu na zhotovení oplocení objektu.
Poptávám instalaci podlahového topení
Potřebuji dodat a instalovat podlahové vytápění do koupelny v přízemí.Zajímá mě celková cena a parametry. Velikost koupelny je 2,10 x 1,80 m. Děkuji.
Hledám natěrače oken
Hledám natěrače oken v okrese Ústí nad Orlicí.