Ústí nad Orlicí – kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce ČOV a dostavba a rekonstrukce kanalizace. Celková délka navržených stok Gravitační stoky dostavby 16 829,77, gravitační stoky rekonstrukce 4 200,64 , výtlaky a tlaková kanalizace dostavby 4 698 m, vložkování stávajících stok 1 652 m, odbočky pro domovní přípojky 4 974 m. Předmětem veřejné zakázky je kromě ...
Realizace poldru v k.ú. Ostrov u Lanškrouna
Realizace poldru v k.ú. Ostrov u Lanškrouna. Součástí je též ozelenění a stavební úpravy stávající studny. Poldr je řešen s trvalou zátopou, plocha stálé zátopy je 2314 m2. Maximální zadržený objem vody poldrem je 108 694 m3. Výška hráze v patě je 7,5 m.
Revitalizace areálu středověké tvrze Orlice
Přestavba historické tvrze s přístavbou hotelu k barokní stodole. Stavba je členěna na stavební objekty: B-Tvrz, C-Terasa, D-Srub-prodejna vstupenek, E-Hotel, F-Brána, G-Opěrná zeď, H-Kočárovna, I-Bašta, J-Stanoviště odpadních nádob, K-Vjezd, L-Parkoviště, M-Areál, N- Plachta terasy, Zásobování pitnou vodou a odvedení odpadních vod.
KPÚ v k.ú. Horní Třešňovec
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 879 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú. Horní Třešňovec včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
KPÚ v k.ú. Valteřice u Výprachtic
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 138 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Valteřice u Výprachtic včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
Poptávám demoliční práce
Poptáváme demolici bývalé zemědělské usedlosti čp. 19 v obci Dolní Dobrouč. Pro zájemce zašleme kompletní dokumentaci a slepý rozpočet. Počítáme s tím, že zájemce velkou část materiálů z demolice využije.
Poptávám realizaci betonového stropu
Poptávám betonový strop na rodinný dům o rozloze zhruba 130 m2.PD zašlu,podrobnosti doplní projektant.Termín realizace konec září-začátek října.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Sázava u Lanškrouna
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 435 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Sázava u Lanškrouna včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí, výměna rozvodů, stavební úpravy, etapa 3 a 4
Jedná se o rekonstrukci hlavní budovy Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí
Poptávám zhotovení bezprašné podlahy
Zhotovení bezpraš.protiskluz.otěruvzdorné podlahy(epoxidové-nebo jiné podobných vlastností) Pardubický,Královohradecký,Olomoucký kraj-sídlo firmy ne dále.
Poptávám zateplení fasády u RD
RD v Letohradě: Zateplení fasády (18 cm EPS odvětraná), střechy (nadkrokevní systém 28cm minerální vlna) vč. nové krytiny, výměna oken a vstupních dveří. Rozměry: střecha cca 170m2 a fasáda cca 200m2 včetně oken. Okna 4x 180/130, 1x balkonová sestava, 1x vstupní dveře a 4x 60/80. Dodávka včetně materiálu, likvidace všech odpadů.
Poptávám zhotovení protiskluzové podlahy
Zhotovení bezpraš.protiskluz.otěruvzdorné podlahy(epoxidové-nebo jiné podobných vlastností) Pardubický,Královohradecký,Olomoucký kraj-sídlo firmy ne dále.
Poptávám realizací solárního ohřevu vody
Solární ohřev vody,kompl.nabídka včetně zapojení.Podmínka dotace zelená úsporám!!! Bojler 400-500l střecha šikmá,rod. dům,okr. Ústí /Orlicí.Cena do 80000kč.Realizace březen-duben 2010.
Poptávám fasádnické práce, zateplení
Poptávám zateplení a provedení fasády KZS ORSIL TF tl.120 celkem 1760m2 výkaz výměr na vyžádaní zašleme. Sdělte reference včetně tel.kontaktu.
Poptávám vestavěnou skříň
Poptáváme vestavěnou skříň. Zajímají nás cenové kalkulace a možnosti provedení.
Poptávám vyvložkování komínu
Prosím o zaslání nabídky kompletní ceny na poptávku k vyvložkování komínu cca 9m.
Poptávám podlahářské práce
Poptávám opravu podlahy v chalupě cca 5krát 5 m, která není odizolovaná, stará podlaha a 25 cm hlíny odstraněno, kolem zdí odebrána hlína na lopatu 25cm tam bude položena drenážní trubka a proražen průduch ven, mám představu zasypat drtí položit hranoly a na ně osb desky proti vlhku a na tyto desky plovoucí podlahu, nevím jestli je to správný ...
Poptávám vyvložkování komínu
Prosím o zaslání předběžné cenové nabídky na vyvložkování rovného komínu rodinného domku. Výška komínu je cca 11m,stávající průměr 20cm.Vyvložkováno keramickými vložkami.Kotel Dakon 24.Oprava nutná kvůli prosaku kouře do obytné místnosti. U stávajícího komínu je vymetací branka na půdě,prosím o zachování..Termín zhotovení? Předem děkuji za ...
Poptáváme koupi nábytku z masivu
Mám zájem o koupi šatní skříne š.270, v .200-220, h.55-60 cm a dvě komody z masívu, sedací souprava v kombinaci dřeva (dvě křesla + trojsedák atd.), NE holandský nábytek.
Poptávám tvrzené sklo ke krbu
Poptávám tvrzené sklo před krb o rozměrech cca.:1100x850 mm dva rohy na delší straně zaoblené
Poptáváme jeřábnické práce
Poptávám jeřáb pro složení lisovacího kontejneru v Kauflandu na 24.10.2008, na 8 hodin ráno. Stačí jeřáb o nosnosti 8t. Kaufland Třebíč, Brněnská 360, 674 01 Třebíč.
Poptáváme montáž vodo, topo, plyn
Hledám dlouhodobého dodavatele instalaterských, vodotopenářských vč. plynoservisních prací pro naší firmu. Aktuálně poptávám výměnu 3 - 4 plynových kotlů za nové úsporné, pravděpodobně kondenzačního typu. Dále poptávám dodávku a instalaci 3 ks plynových přímotopů.
Poptávám dodávku a montáž podlah
Dobrý den, měla bych se stěhovat do bytu blízko Lanškrouna, který má 43m2, chtěla bych do celého bytu plouvouci podlahu nebo jestli to jde lino jako napodobeninu teto podlahy. Prosím o cenové nabídky respektive cenu za m2 klasického světlého lina do bytu, předem děkuji za odpověď.
Poptávám bezpečnostní systém, vč. montáže
Poptávám montáž elektronických zabezpečovacích systémů, nebo kamerových systémů. Okres Ústí nad Orlicí a okolí.
Poptávám vhodné vytápění do RD
Hledáme firmu, která nám nabídne a zrealizuje vhodné vytápění do malého RD 9x9m, pozemek na kterém bude dům stát má vysoký radon index-bude tedy nutné často větrat. Požadujeme systém s co nejmenší vířivostí prachu v domě-kvůli alergiím.Prosím nabídněte.