Poptáváme dodávku a pokládku kamene
Sháním kámen na terasu a okolo bazénu, dále pak lemovky kolem bazénu ovál. Vše ve světlejším odstínu. Provede někdo i s prací? Terasa asi 20 m2, bazén asi 15 m2. Lemovky k bazénu 3 x 7 m. Sháním za dobrou cenu. Místo-Praha západ.
Poptáváme obložení schodiště dřevem
Poptávám úplné obložení kovového rámu schodiště ( schodnice + čela ). Pravděpodobně ze spárovky nebo masivu, dám na dporučení. Jedná se o dvou ramené schodiště ( šíře 90 cm - 20 schodů ) s podestou 100x190. Realizace zakázky září - říjen 08, event. listopad.
Poptávám obložení balkonu dřevem
Poptávám obložení balkónu palubkama. Okr. Kladno
Poptávám pokládku venkovní dlažby
Poptávám pokládku dlažby na dvorek, cca 47m2. Středočeský kraj, okres Beroun.
Poptávám pokládku dlažby
Poptávám položení dlažby 8,5 m2 ( předsíň ) Termín - květen
Poptáváme rekonstrukci koupelny
Poptávám rekonstrukci koupelny,výmněna vany a obkladu i na wc asi 10m2.Termín léto 2008.Děkuji za nabídky.Odolená Voda.
Poptáváme obložení koupelny
Poptávám obložení koupelny. Jablonec nad Nisou a okolí.
Poptávám obložení koupelny
Poptávám obložení koupelny cca 40m2 +dlažba cca 25m2, materiál mám jen cenu za práci.
Poptávám rekonstrukci koupelny
Poptávám kompletní rekonstrukci panelákové koupelny, která bude rozšířena o chodbu. Vybourání stávajícího umakartového jádra+položení dlažby na chodbě+spolu s rekonstrukcí-výměna zárubní v ložnici. Nestandardní práce - otočení připojení odpadu WC ve stupačkách o 90 stupňů. Stavební povolení zajištěno. Celková max. cena 110tis.Kč. Termín ...
Poptávíme rekonstrukci podkroví
Poptávám reknostrukci podkroví: tepelná izolace cca 150m2 (+parozábrana) sádrokartony cca 160m2, podlahy cca 35m2, obklady cca 16m2
Poptávám zhotovení zámkové dlažby a plotu
Popis poptávky: Provedení těchto stavebních prací v Lysé nad Labem (včetně dodávky materiálu): 1) Oplocení se vstupem (branka + brána) z ulice na pozemek v délce asi 13,10 m. 2) Zámková dlažba a její položení v ploše asi 43 m2. Doplňující údaje k poptávce: 1) Jako materiál na stavbu oplocení budou použity plotové tvárnice KB BLOK (rozměry ...
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám pokládku zámkové dlažby o rozměru 140 x 450 cm v Říčanech u Prahy. Předem děkuji za cenovou kalkulaci a návrh možného termínu. Spěchá.
Poptáváme obložení koupelny
Hledáme obkladače koupelny, cca 20m2-25m2. Mělník, Mladoboleslavská. Spěchá.
Poptáváme stavební rekonstrukci v RD
Hledáme firmu nebo soukromníky pro provedení zednických prací v interiéru rodiného domu-omítky, štuky (dům po rekonstrukci, nová okna a rozvody) . Položení obkladů a dlažby v koupelně.Montáž sadrokartonů a zateplení stropu v obývacím pokoji.
Poptávám zhotovení omítek a zámkové dlažby
Hledám stavební firmu, na nové omíky cca 600m2 (vnitřní i venkovní, obyč., sanačni i zateplené) a zámkovou dlažbu cca 90m2v domě v centru Kolína. Foto a detaily mohu zaslat emailem.
Poptáváme dostavbu koupelny
Hledáme firmu k provedení prací v koupelně (provedení obkladů, montáž sanity). Kompletní dodávka včetně materiálu, nyní hrubá podlaha a omítky. Velikost cca. 1,7 x 2,5m + záchod 1,3 x 1,3m. Možno i dlažba na chodbě. Výhledově druhá koupelna 3 x 3,5m. Jedná se o novostavbu. Obec Kosmonosy, okres MB
Poptáváme obkladače a zedníky pro RD
Hledáme obkladače(interiér + exteriér) a zedníky pro vyzdívání RD v Praze.V případě zájmu volejte na tel.:315 626 205 , nebo nás kontaktujte přes e-mail : m.mala@lectus.cz
Poptávám rekonstrukci koupelny
Poptávám rekonstrukci koupelny v okolí Mostu.
Poptávám rekonstrukci sprchového koutu
Poptávám výměnu sprchového koutu, včetně obkladů a izolace.
Poptáváme zednické práce
Poptávám zednické práce - fasády, pokládka dlažby a opravy štítů v Ústeckém a Karlovarském kraji, místo zakázky je v okolí Karlových Varů.
Poptávám zatravňovací dlaždice
Sháním zatravňovací dlaždice, 60x40 desítky, nebo osmičky.
Poptávám stavební práce v RD
Poptávám vnitřní úpravy v rodinném domě: drobné zednické práce, pokládka dlažby a plovoucí podlahy, parapety, malířské a natěračské práce, dodávka a monáž kuchyně. Venkovní úpravy: oplocení kolem domku, zámková dlažba kolem domku Mnichovice u Prahy.
Poptávám zedníky a obkladače na ŽL
Poptávám zedníky, obkladače (na živnostenský list) - Středočeský kraj a Praha.
Poptáváme stavební práce
Poptáváme, práci demolice, vyklízení, stěhování, stavební práce pokládka dlažby, dešťová kanalizace, zateplení RD a další stavební práce.
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC
Sháním firmu na přestavbu umakartového bytového jádra (koupelna, WC) v okrese Příbram. Požaduji předběžnou kalkulaci.