Poptáváme realizaci terasové plochy u bazénu
Poptáváme dodávku a montáž cca 20 metrů čtverečních terasové plochy okolo bazénu z WPC materiálu. Jako podklad 8-16 drť.
Poptávám pokládku dlažby
Dobrý den, potřeboval bych položit dlažbu v chodbě 2,5 na 3,5,co nejdříve. Město Odolena voda. Za nabidku děkuji.
Poptávám pokládku ruční cihelné dlažby
Dobrý den, prosím, hledám někoho, kdo má zkušenosti s pokládkou ruční cihelné dlažby (topinky) z Nebužel, tloušťka dlaždic 3cm, plocha asi 38m2, pokládka v rodinném domku , okr. Kolín na jaře 2011. Děkuji. Příjemný den.
Poptáváme pokládku dlažby
Pokládka dlažby TERASO 30x30x2,5 cca 200m2. Zajímá nás cena za m2 bez materiálu. Roztoky u Prahy - termín zahájení od 27.9.2010.
Poptáváme průmyslovou čedičovou dlažbu
Prosím o nabídku průmyslové čedičové dlažby cca 50m2 a samostatně 30 bm soklu, pokud je ve vašem programu. Dále cenu lepidla. Jedná se o podlahu rozehřívací komory /70°Cmax./ pro rostlinné tuky. Vše v nejpříznivější cenové relaci. Po podlaze bude jezdit VZV s nákladem do 1000 kg. Prosím i o cenu vč. případné realizace Vaší firmou. Děkuji ...
Poptávám pokládku velkoformátové dlažby
Kdo položí kvalitně velkoformátovou dlažbu 45 x 90cm v RD 60 m2. Rovný podklad anhydryt. Místo Kolín. Termín - pospíchá.
Poptávám dlaždičské práce
Poptávám montáž terasy a chodníku z materiálu massaranduba, popř. Merbau, o velikosti cca 100m2.
Poptávám montáž dřevěných obkladů
Hledám firmu nebo šikovného soukromníka, který by dokázal obložit stropy (podkroví) RD dřevěnými palubkami (výměna starých za nové). Plocha 75 m, termín: ihned. Palubky mám. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám stavební úpravy kolem RD
Dobrý den, prostřednictvím Vaší firmy poptávám realizaci venkovních úprav exteriéru u rodinného domu v obci Libomyšl ( okr. Beroun ) cca 900 m2 v tomto rozsahu : 1. Architektonický návrh celku ( dlažby + zahrada ), včetně příp. odvodnění pozemku, odvodu dešťové vody - kopaná studna, popř. akumulační jímka 2. Realizace případného odvodnění ...
Poptáváme rekonstrukci plovoucí podlahy
Vážení, žádáme Vás o dvě nabídky: a. na výměnu podlahy – b. na broušení této podlahy vzorek dřevěné plovoucí podlahy viz foto v příloze Rozměr pokoje 4,20 x 4,195 =17,6 m2 Také potřebujeme obložit schodiště dřevem či laminem - toto bychom potřebovali do našeho domku.Můžete nám naznačit ceny. Děkujeme Ing. Ivo ...
Poptávám obkladačské práce
Poptávám obkladače, obkladačské práce: Jde o obložení části fasády a soklu cihlovým páskem, rozsah je 20m2. Zeď je připravena na obklad (polystyren, perlynka + lepidlo, penetrace hotovo). Materiál mám. Na domě je lešení, které bude bohužel 7.10. demontováno, z tohoto důvodu je nutné práce provést do této doby (alespoň jejich část, ke které je ...
Poptávám pokládku dlažby
Poptávám položení dlažby v obývacím pokoji, plocha 3,5 m x 4 m. Nejlépe dlažbu z Rakony.
Poptávám pokládku dlažby
Poptávám pokládku dlažby okolo novostavby RD v rovinatém terénu bez větších zemních prací. Celková plocha je 88m2. Dlažba a vše ostatní firmy BEST typu KARO, KLASIKO, MOZAIK v jednoduchém barevném vzoru navržena na celé vzory bez řezání s cenou 229 -339,-bez DPH na terase, chodnících (60mm výška) a vjezdu do garáže (80mm výška). Dále 135 m ...
Poptáváme dodavatele obkladů a dlažeb
Pozor změna e-mailové adresy Hledáme dodavatele obkladů a dlažeb (dodávka + montáž) pro koupely - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme zámkovovu dlažbu vč. pokládky
Poptáváme dodávku a montáž zámkové dlažby Best Base červená, tl. 8 cm, plocha 105 m2. Termín 06-07/2009.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Hledám, kdo by položil cca 10 m2 zámkové dlažby u rodinného domku v Kladně, včetně přivezení a odvezení materiálu.
Poptávám izolační a dlaždičské práce
Poptávám touto cestou provedení těchto prací kolem rodinného domu: 1/ odstranění vlhkosti v garáži – pravděpodobně bude nutné znovu natažení izolace a pokládka dlažby 2/ natření dřevěných plotových dílců – plocha cca 40m2 (celkem ve 3 vrstvách), nejdříve potřeba broušení 3/ případně další drobné práce – po domluvě na místě. Lokalita: Hostivice ...
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Dobrý den,poptávám položení 200m2 zámkové dl.(klasiko 80mm vyr. Best) a 160m/b obrubníku (linea2, best). Terén bude připraven od bagru, nebude zhutněn. Před garáží bude zabudován do 5. metrového odtokového žlabu. Pojezdová plocha cca 150m2, zbytek chodníky. Termín realizace 05-06,2009.
Poptávám pokládku venkovní dlažby
Poptávám položení dlažby 55 m2 z umělého kamene StoneAge okolo bazénu. Dobrovíz, Praha-západ.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám kompletní pokládku 30 m2 zámkové dlažby ( vjezd do garáže) včetně podloží Velké Přílepy - na klíč.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Hledáme firmu na pokládku zámkové dlažby 75m2. Jedná se o 2barevnou mozaiku velká/malá kostka. Vše je již připraveno na pokládku: výkopy,štěrk,obrubníky. Děkujeme za nabídky.
Poptávám pokládku dlažby
Sháním někoho, kdo mi položí dlažbu na vchod do domu, jedná se o necelých 8 m2. Potřebuji to mít hotové v nejbližším možném termínu. Dům se nachází v okrese Kutná Hora, 7 km od Sázavy nebo Uhlířských Janovic.
Poptávám zhotovení zámkové dlažby
Poptávám pokládku zámkové dlažby v Kamenici u Prahy.
Poptáváme stavební řemeslníky
Sháníme ke spolupráci stavební dělníky: zedníky, tesaře, obkladače, sádrokartonáře, tesaře, zedníky na strojní omítky, zedníky na zateplovací systémy.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám kompletní pokládku 40 m2 zámkové dlažby ( vjezd do garáže) včetně podloží v okrese Praha západ - na klíč.