Čimelice - ČOV a dostavba kanalizace
Předmětem zakázky je výstavba ČOV a dostavba jednotné kanalizace vč. napojení přilehlých nemovitostí na nové jednotné kanalizační stoky.
Obnova rybníka Hánovec Malý v k.ú. Písek
Účelem stavby je obnovit funkci rybníka. Vytěžení rybničního sedimentu, úprava zátopy, zvýšit reteční objem rybníka, úprava hráze, výpustního objektu a bezpečnostního přelivu, vybudování zpevněného kádiště, snížení loviště a obslužné komunikace.
Obnova rybníka Hánovec Velký v k.ú. Písek
Účelem stavby je obnovit fukce rybníka. Vytěžení rybničního sedimentu, úprava zátopy, zvýšit reteční objem rybníka, úprava hráze, výpustního objektu a bezpečnostního přelivu, vybudování zpevněného kádiště, snížení loviště a obslužné komunikace.
Obnova rybníka Chadimák v k.ú. Jistebnice
Odtěžení rybničního nánosu, obnova bezpečnostního přelivu a výpustného zařízení
Obnova rybníka Mlýnská nádrž v k.ú. Staré Hutě u Horní Stropnice
odbahnění loviště, rekonstrukce výpusti, oprava hráze a bezpečnostního přelivu
Obnova rybníku Březná v k.ú. Mníšek
Účelem stavby je zvýšení akumulace vod, ochrana před povodněmi, regulace přitékajících vod, ozdravění životního prostředí v dané lokalitě zejména z hlediska krajinně-estetického, polointenzifikační chov ryb a cesta po hrázi. Lokalita je v ochranném pásmu mnoha lesních parcel a v CHKO Třeboňsko.
Obnova vodovodu a kanalizačního sběrače
Předmětem plnění je výměna vodovodních řadů včetně výstroje a veřejných částí přípojek, dále kanalizačních stok včetně objektů na stokách, přípojek a uličních vpustí včetně napojení, vše ve stávajících trasách.
Vodní nádrž v Jirchářích
Předmětem zakázky je novostavba malé vodní nádrže o výměře 5,49 ha. Součástí stavby je výstavba dvou zemních tůní o veí/kosti 800 a 1 000 m2.
Silnice II/156, ulice Nové Město, Trhové Sviny
výstavba vodovodních a kanalizačních řadů, plynofikace části města, rekonstrukce veřejného osvětlení místního rozhlasu a uliční zeleně. celková rekonstrukce komunikace v úseku sítí, výměna konstrukcí chodníku, geodetické zaměření; stavba rozdělena na 2 etapy, práce budou prováděny v městské památkové zóně (záchranný archeologický výzkum)
Rybník Marván - odbahnění a výstavba přelivu
odbahnění rybníka (odtěžení 11 870,7 m3 sedimentu), vybudování bezpečnostního přelivu, měrné a monitorovací prvky
Obnova ČOV Malenice po povodni 2009
Obnova centrál. kořenové ČOV poškozenou průtokem povodně - po rekonstrukci bude max. kapacita ČOV navýšena na 850 EO (původně navržena pro 650 EO) - dvoustupňová KČOV (3 kořenová pole o celk. ploše 1950m2) s mechanickým předčištěním a vlastními kořenovými filtry. Součástí stavby je demolice; nátoková a odtoková kanalizace ČOV s objekty; provozní ...
Solární kolektory pro centrum sociálních služeb Staroměstská
Instalace solárních kolektorů pro ohřev vody na plochých střechách objektů včetně všech souvisejících prací, které jsou nutné provést k uvedení do provozu.
Poptávám zpracované projekty na FVE
Koupím hotové nebo rozpracované projekty solárních výroben elektřiny ( FVE ). Celá ČR.
Poptáváme fotovoltaickou elektrárnu
Poptáváme dodavatele fotovoltaické elektrárny na klíč, do 20 KWp.
Poptáváme protizávalové zařízení
Poptáváme odstranění závad v prostoru zauhlování. Rozsah díla je zpracování PSP (projektu skutečného provedení), dodávka materiálu a instalace, včetně revizní zprávy. 1. protizávalové zařízení na svodkách na pas č. 19 a 20 2. protizávalové klapky na svodkách z pasů 10, 11 na pasy č. 15 – 16 3. kryty (koryta) motorů propelerů č. 4 a 5.