CZ.1.02/1.1.00/08.02131, Modernizace ČOV Studená
Předmětem plnění je přestavba a modernizace stávající centrální čistírny odpadních vod, která byla do trvalého provozu uvedena v roce 1980. Stávající čistírna odpadních vod bude modernizována na kapacitu 5 200 EO. Realizace zakázky bude probíhat za plného nebo částečného provozu stávající ČOV.
Přírodní bazén - Borovany
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce „PŘÍRODNÍ BAZÉN – BOROVANY“ dle projektu stavby zhotovené pro město Borovany. Zakázka je rozdělena na dvě samostatné části. Etapa I a Etapa II.
Přechod Pražského předměstí z páry na horkou vodu a zvednutí technologické lávky
Předmětem zakázky je vybudování liniové stavby – horkovodu včetně výměníkových stanic a zvýšení technologické ocelové lávky přes řeku Vltavu, která je umístěna v příměstské části města České Budějovice v jeho zastavěné severní části.
Přírodní bazén - Borovany
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce „PŘÍRODNÍ BAZÉN – BOROVANY“ dle projektu stavby zhotovené pro město Borovany. Zakázka je rozdělena na dvě samostatné části. Etapa I a Etapa II.
Oprava a odbahnění Velkého Slavonického rybníka, k.ú. Slavonice
odbahnění rybníka, rekonstrukce výpustného zařízení, vybudování bezpečnostního přelivu, oprava opevnění návodního líce
CZ.1.02/6.4.00/11.11913 Revitalizace toku Staré Blanice akceptační číslo: 11090536
Koryto Staré Blanice bylo ponecháno přirozenému vývoji zcela bez zásahu a tím došlo k úplnému zanesení koryta a také k posunutí trasy koryta mimo původní koryto do okolních pozemků a to vymýláním konvexních břehů. Mocnost sedimentů v celé délce toku je cca 0,5 – 1 m. Po doporučených zásazích pro záchranu živočichů (sběr a přemístění chráněných ...
Rybníky Pode vsí Horní a Dolní
Výstavba 2 rybníků - rybník Dolní (vodní plocha rybníku 48 115 m2), rybník Horní (vodní plocha rybníka 19 950 m2) v k.ú. Hrachoviště.
Velký Kocelovický rybník - změna stavby
rekonstrukce hráze, spodní výpusti a výstavba nových bezpečnostních přelivů
Navary
novostavba malé vodní nádrže o výměře 2,80 ha včetně zemní tuně o velikosti 350 m2
Soběslav - protipovodňová opatření
Zhotovení díla: " Soběslav - protipovodňová opatření"
Protipovodňová opatření obce Dráchov
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací a souvisejících činností pro zhotovení díla –stavby „Protipovodňová opatření obce Dráchov“. Stavební práce budou provedeny v souladu s podmínkami uvedenými v této zadávací dokumentaci a projektové dokumentaci pro výběr zhotovitele stavby vypracovanou firmou VH-TRES spol. s.r.o. v říjnu ...
Rekonstrukce výpusti rybníka Panský dolní v k.ú. Dobrá Voda
oprava hráze, výměna výpusti, oprava sjezdu na kádiště a zkapacitnění bezpečnostního přelivu, vyčištění loviště
Protipovodňová opatření města Blatná
stavba protipovodňové ochrany města Blatná – ochranné bariéry, terénní úpravy, rekonstrukce stavidlového uzávěru, úprava objektů bývalého náhonu, zpracování dokumentace pro provádění stavby, zajištění zhotovení a instalace informační tabule s údaji a grafickým logem objednatele a Ministerstva zemědělství a dotačního programu 129 120 Prevence před ...
Malá vodní nádrž v k.ú. Jarošov nad Nežárkou
Zřízení nové vodní plochy s retenčním prostorem - těleso hráze, úpravy ve zdrži, výpustné zařízení, bezpečnostní přeliv.
Obnova rybníka Iňovský
Obnova stávajícího rybníku. Zdrž odbahnění, rekonstrukce hráze, výměna výpusti, zkapacitnění přelivu, obtoková strouha, obdběrné zařízení, uložení sedimentu.
Obnova rybníka Kadolecký
Komplexní rekonstrukce stávající vodní nádrže - odbahnění, oprava hráze, bezpečnostní přeliv, výpustné zařízení, zapravení sedimentu.
Rybník Topělecký – projekt rekonstrukce
Předmětem soutěže této zakázky je změna technických parametrů vlastní hráze rybníka – především z pohledu mezního stavu stability, vnitřní a povrchové eroze; pročištění hlavní a vedlejších rybničních stok, aby nedocházelo k zanášení loviště a byl zajištěn bezpečný průtok spodní výpustí.
Obnova rybníka Jezero Chotoviny v k.ú. Chotoviny
odtěžení nánosů, úprava tělesa hráze, rekonstrukce bezpečnostního přelivu, stoka od bezpečnostního přelivu, vypouštěcí zařízení, sjezd ke kádišti, loviště, kádiště
Obnova rybníku Březná
odbahnění rybníka (69 320 m3 nánosu), oprava příjezdové komunikace, rekonstrukce hráze, zkapacitnění bezpečnostního přelivu, terénní úpravy
Nájem vodohospodářského majetku města Nové Hrady za účelem jeho správy a provozování
provozování vodovodní a kanalizační sítě pro veřejnou potřebu ve smyslu §8 odst. 2 zákona č. 274/2001 Sb. o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a prováděcí vyhlášky č. 428/2001 Sb. k tomuto zákonu, a další vymezené činnosti při správě vodohospodářského majetku města Nové Hrady; předmětem nájmu jsou vodovodní řady (celková délka 27,595 ...
Dodávka zařízení a strojů technologické části Modernizace a rozšíření kompostárny v Písku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie a technologického zařízení pro kompostárnu a sběrný dvůr. Zařízení bude sloužit ke zpracování biologicky rozložitelných odpadů (BRO) a biologicky rozložitelných komunálních odpadů (BRKO).
Modernizace a rozšíření kompostárny v Písku a Vybudování sběrného dvora u kompostárny v Písku
Předmětem veřejné zakázky je modernizace zařízení na zpracování biologicky rozložitelných odpadů (kompostárny) a výstavba sběrného dvoru odpadů pro okolní části města Písek. Zařízení bude sloužit ke zpracování biologicky rozložitelných odpadů (BRO) a biologicky rozložitelných komunálních odpadů (BRKO).
Dodávky zemního plynu a elektrické energie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zemního plynu a elektrické energie zadvateli.
Rekonstrukce hráze rybníka Závistivý vk .ú. Stráž nad Nežárkou
oprava hráze, výměna výpusti a zkapacitnění bezpečnostního přelivu, odstranění nánosů v lovišti a podél hráze před opravou návodního svahu hráze; lokalita je v CHKO Třeboňsko