Hledáme importéry triček
Hledáme importéry triček,např. pletených triček s kulatým výstřihem, piké pletených polokošil a dalších. Komunikace v angličtině.
Výrobce prádla hledá obchodní spolupráci
200714201; Turecký výrobce textilních výrobků (pyžama, trička, noční košile, spodní prádlo atd.) pro děti, ženy i muže hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce plavek hledá obchodní spolupráci
200613412; Italský výrobce velmi kvalitních plavek inspirovaných barvami Sicile hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Italský prodejce prádla hledá partnery
200613327; Italská firma specializující se na distribuci prádla, spodního prádla, kojeneckého oblečení, kožených doplňků, zboží pro péči o tělo a dárků hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme výrobce kosmetiky a spodního prádla
200613251; Dánská agentura, obchodující s výrobky na ochranu pleti, bariérovými krémy, kosmetikou a dámským i pánským spodním prádlem, hledá výrobce pro smlouvy o exkluzivní distribuci v Dánsku a Norsku, je-li to možné (přidružená firma). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. ...
Poptávám jednobarevná trika, V u krku
Poptávám výrobu popř. prodej jednobarevných triček s krátkým rukávem ve tvaru "V" u krku.
Výrobce ručníků hledá partnery
200612642; Řecká firma vyrábějící ručníky, župany, povlečení hledá v ČR partnery. V případě zájmu uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce sportovních oděvů hledá partnery
200612384; Italský výrobce sportovních oděvů, spodního prádla a technických tkanin (coolmax, thermolite, polypropylen) hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce spodního prádla hledá partnery
200612128; Italský výrobce dámského, pánského a dětského spodního prádla, netechnických sportovních oděvů a pleteného zboží hledá importéry a GDO pro distribuční a výrobní smlouvy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Řecký výrobce ponožek hledá spolupráci
200612008; Známá řecká firma vyrábějící ponožky a spodní prádlo pro děti a kojence má zájem o reciproční obchodní smlouvy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme výrobce a exportéry triček
Hledáme výrobce a exportéry polo triček, triček, pánských spodků, boxerek, dámského spodního prádla, oděvů obecně, kondomy, mikroskopy, školní tašky a kuličková pera. Pro obchodní spolupráci nás prosím kontaktujte. Komunikace v angličtině.
Poptávám dodávky bavlněných triček, nátělníků
Hledám výrobce, firmu, továrnu - bavlněných triček – trik, nátělníků, bílé, krátký i dlouhý rukáv na stálý odběr.
Italský výrobce oblečení hledá  spolupráci
200611734; SKYTSHIRT je italská firma specializující se na výrobu spodního prádla, unisex triček, chlapeckých triček, juniorských triček, triček s límečkem, tílek, atd. Všechny výrobky jsou z velmi kvalitní bavlny, ceny jsou velmi zajímavé. Firma hledá mezinárodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi ...
Výrobce spodního prádla hledá partnery
200611569; Rumunská firma, specializující se na výrobu spodního prádla, hledá obchodní a finanční spolupráci. Firma si přeje navázat kontakty s distributory a velkoobchodníky se spodním prádlem. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.