PÁKISTÁN; Bavlněné sportovní ponožky
Pakistánská firma MARKS PVT LTD je největší výrobce a exportér bavlněných sportovních ponožek. Může poskytnout všechny druhy sportovních ponožek za nejlepší ceny. Hledá obchodní spolupráci.
Poptávám outletové oblečení
Hledám dodavatele outletového oblečení.
INDIE; Chemické, minerální látky
Jsme dodavatelem chemických, minerálních látek pro textilní průmysl. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám šití spodního prádla
Hledám polského nebo českého výrobce spodniho prádla [ dětské, dámské, pánské ], který má zájem proniknout na řecký trh nebo ušít prádlo podle mých vzorů. Komunikace v češtině, angličtině.
INDIE; Oblečení a textilní zboží
Jsme přední exportéři/ výrobci všech druhů oblečení, domácího textilního zboží. Hledáme importéry.
INDIE; Spolupráce textil
Máme zájem o spolupráci s dovozci textilu v ČR.
MALAJSIE; Textil a obuv
Jsme obchodní firma s následujícími výrobky: oděvy a textil, obuv. Dodáváme zboží do EU, CA, USA, jižní Ameriky, Mexika a Afriky. Hledáme obchodní spolupráci v ČR.
INDIE; Hedvábí od 25ks
Hledáme odběratele pro kolekce z hedvábí Tassar. Všechny styly můžeme vyrobit podle vašich požadavků při minimální objednávce 25 kusů. Můžeme zpracovat libovolné typy tkanin, především hedvábí Ahimsa (ekologické).
INDIE; Textil spolupráce
Máme zájem o spolupráci s textilními výrobními firmami v ČR.
PÁKISTÁN; Koňské houně a bavlněný textil
Zahra Garments je pakistánská výrobní a exportní firma koňských houní, triček, košilí a spodního prádla. Jedná se o velmi kvalitní výrobky za konkurenceschopné ceny. Výrobky jsou zhotoveny z vybraných bavlněných vláken a jiných materiálů, také na přání zákazníků. Své výrobky dodává do Evropy, USA, Austrálie. Firma má zájem o dlouhodobou obchodní ...
RUSKO; Spodní prádlo
Hledáme výrobce spodního prádla, kteří se specializují na podprsenky, soupravy, noční úbory.
PÁKISTÁN; Noční úbory
Jsme výrobci a exportéři oděvů - pyžama, trička, noční úbory. Rádi bychom našli importéry, velkoobchodníky, kupce pro obchodní spolupráci.
INDIE; Drogerie, oděvy, obuv a klíče
Jsme exportéři konfekčních oděvů, kožené a gumové obuvi, francouzských klíčů, mýdel a saponátů, vonných tyčinek a jiného zboží pro domácnost. Máme zájem o obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Noční prádlo a trička
Hledáme dovozce nebo distributory oblečení (noční prádlo, trička).
INDIE; Háčkované výrobky
Firma Kanthaji ze SRI SAI EXPORTS - INDIE je starým a dobře zavedeným výrobcem a vývozcem 100% ručně háčkovaných bavlněných výrobků pro vybavení domácnosti jako: háčkované ubrusy, háčkováné přikrývky, háčkováné přehozy na postel, háčkováné prostírání, háčkováné stolní běhouny, háčkováné potahy na polštáře, háčkováné ovály, háčkováné záclony, ...
INDIE; Potraviny, kosmetika, textil
Hledáme odběratele následujících výrobků z Indie: Potravinářské výrobky: • zmrazené maso (hovězí / skopové / kuřecí) • zmrazené mořské plody • zeleninové / nezeleninové produkty připravené k smažení • mražené sladkosti (Haldiram / Chandu Halwai) • balené občerstvení (Namkeens) (Haldiram / Garden / Ruffle Lays / Mongini’s ) • čaj - CTC a ...
INDIE; Pletené a tkané oblečení
Hledáme kupce, importéry, obchodníky oblečení. Obchodujeme s pleteným a tkaným oblečením pro muže, ženy, děti - veškeré druhy oblečení - vycházkové, sportovní, prádlo. Více informací na www.loopperz.com
INDONESIE; Nábytek a oděvy
Hledám dovozce nábytku a oděvů.
Poptáváme levné ponožky
hledam levne detske,damske,panske ponozky.nabidnete.
INDIE; Zvýšení produktivity výroby oděvů
Výrobci oděvů hledají poradce pro zvýšení produktivity.
Poptávám výrobky pro e-shop
Rád bych založil vlastní e-shop a nabízel na něm nějaké kvalitní výrobky či služby. Může mi nějaká firma nabídnout takovou spolupráci?
PÁKISTÁN; Ponožky
Jsme exportéři ponožek z Pakistánu. Hledáme odběratele, velkoobchodníky, distributory.
DUBAJ; Oděvy
Jsme firma z Dubaje, obchodujeme se všemi typy oblečení pro muže, ženy, děti. Zásobujeme oděvy Spojené arabské emiráty, Saudskou Arábii a Malajsii. Hledáme obchodní spolupráci. Více na www.ruscontrading.com
PÁKISTÁN; Skladové oděvy
Jsem prodejce skladových oděvů a hledám spolehlivé dovozce v EU.
PÁKISTÁN; Oděvy pro obchodní řetězce
Jsem pakistánský exportér pleteného a tkaného oblečení. Spolupracuji vždy s nějakým značkovým obchodním domem jako Vanity fair (dámské věci na spaní) a K mart a Wal Mart. Hledám obchodní spolupráci.