BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobci, exportéři, dodavatelé oblečení v Bangladéši. Vyrábíme trička, polokošile, tílka, topy, prádlo, kalhoty, denimové kalhoty, džíny, šortky, teplákové soupravy na jogging, sportovní oblečení, spodní prádlo, plavky, svetry, vesty, pulovry atd. pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti. Hledáme obchodní spolupráci s importéry. Více na ...
MAKEDONIE; Spodní prádlo, látky
Největší makedonská firma vyrábějící spodní prádlo rozšířila svoje výrobní kapacity investicí do nových budov a nakoupením nových strojů. Tak se chce stát největší textilní firmou na výrobu látek od Atén až po Bukurešt. Firma hledá nové zákazníky, pro které by pracovala na zakázku podle jejich požadavků a modelů.
SAE; Textilní zboží
Jsme výrobci a dodavatelé veškerého textilního zboží. Hledáme obchodní spolupráci.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme výrobci, exportéři, dodavatelé oděvů v Bangladéši. Zhotovujeme trička, polokošile, tílka, topy, dámské luxusní prádlo, trenýrky, džíny, denimové kalhoty, kraťasy, kalhoty, teplákové soupravy na jogging, sportovní oblečení, spodní prádlo, plavky, vesty, svetry, pulovry atd. pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti. Jsme pyšní, že poskytujeme ...
PÁKISTÁN; Mastek, sportovní vybavení, oděvy
Hledám obchodního partnera pro společné obchodní podnikání s následujícími výrobky: mastek, dámské spodní prádlo, sportovní výrobky, sportovní oděvy a kožené zboží.
PÁKISTÁN; IT, poradenství, textil, stroje
Jsme skupina kvalifikovaných odborníků a podnikatelů, podnikáme a obchodujeme v: 1. Informační technologie (řešení podnikového software, podnikové sociální sítě, vývojáři aplikací) 2. Poradci pro školení managementu 3. Průmysloví zlepšovatelé 4. Poskytovatelé textilních surovin 5. Kupci / dovozci použitých strojů 6. Výrobci jihoasijských ...
PÁKISTÁN; Oblečení
Poptáváme odběratele a velkoobchodníky s oblečením.
TOGO; Oděvy, šperky, prostěradla
Jsme spolehlivá společnost v Togu. Naší hlavní činností je dovoz všech druhů oděvů, např. pánských oděvů, košil, kalhot, dámského módního oblečení, spodního prádla, šperků, prostěradel, motorových baterií, barev, sodného louhu atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Hodinky, oblečení, kosmetika
Mám zájem nakoupit pánské, dámské náramkové hodinky, pánské frakové košile a kalhoty, dámské módní šaty a prádlo, trička, kosmetiku atd. Prosíme o navázání spojení s výrobci a exportéry jmenovaných výrobků, s tím, že nás budou přímo kontaktovat za účelem obchodní transakce.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme vývozce konfekčních oděvů a nákupní agent. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Naše hlavní produkty: pracovní oděvy, ochranné oděvy, trička, polokošile, dámské spodní prádlo, sportovní podprsenky a různé druhy sportovního oblečení a libovolné druhy pleteného zboží. Náš silný tým kontroly kvality zaručuje kvalitní výrobky na bázi AQL ...
BANGLADÉŠ; Oděvy, bytový textil, krevety
Jsme exportérem oděvů (všech / libovolného druhu), bytového textilu, krevet atd z Bangladéše, dodržujeme všechny mezinárodní normy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oděvy a doplňky
Hledáme dovozce oděvů / doplňků v ČR. Jsme schopni vyvážet pletené zboží, svetry, kalhoty, košile, spodní prádlo (pánské / dámské) světové kvality za dobrou cenu.
BANGLADÉŠ; Konfekční oblečení
Jsme exportéři konfekčního oblečení a hledáme importéry v Evropě. Vyvážíme všechny druhy pleteného oblečení. Byli bychom rádi, kdybyste nám mohli poskytnout seznam importérů pleteného zboží.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
PÁKISTÁN; Oděvy, rukavice, obuv
Poptáváme obchodní partnery, kteří by nakupovali oděvy, rukavice, obuv.
NIGÉRIE; Žiletky, dámské oděvy, zápalky
Chtěli bychom nakoupit následující zboží a hledáme výrobce těchto produktů. Zboží potřebujeme urgentně. Žiletky,dámské spodní prádlo,dámské oděvy,zápalky,domácí potřeby,rádia.
NIGÉRIE; Dámské spodní prádlo
Jsme dovozcem dámských oděvů a spodního prádla. Potřebujeme velké množství dámského spodního prádla vyrobeného v ČR, jako jsou kalhotky, košilky různých stylů a z různých tkanin. Sdělte nám, prosím, ceny a množství, které nám můžete dodávat nebo prodávat. Potřebujeme zboží urgentně a ve velkém množství nebo v kontejnerech.
BANGLADÉŠ; Juta, margosový olej, oděvy
Jsme bangladéšská obchodní společnost a rádi bychom vyváželi jutové zboží, margosový olej, konfekční oděvy atd. Hledáme obchodní spolupráci.
TOGO; Použité oděvy, obuv, nábytek
Naše firma Jerry intl ltd je dovozcem bílých triček, použitého oblečení, použité obuvi, nábytku, atd. Máme zájem o obchodní spolupráci.
TOGO; Oblečení, spodní prádlo
Jsme jedním z předních dovozců v naší zemi všech typů dámského / pánského spodního prádla, dámských šatů, pánských košil a kalhot, triček. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci s výrobci / vývozci tohoto zboží.
Poptáváme dodavatele spodního prádla
Poptáváme dodavatele spodního prádla formou komisního prodeje do obchodu se svatebními šaty.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme výrobci oblečení v Bangladéši. Zhotovujeme všechny druhy oděvů - trička, polokošile, mikiny, bundy s kapucí i bez, kraťasy, topy, boxerky atd. Hledáme obchodní agenty, importéry.
Poptáváme výrobu luxusních punčoch
Hledáme vyrobce či prodejnce luxusních dámských punčoch, v různých dezénech.
EGYPT; Koření, sůl, potraviny, nápoje
Naše firma "Abd El Wahab Sons" je vývozcem a dodavatelem se sídlem v Alexandrii v Egyptě. Exportujeme: 1 - instantní sušené kvasnice 2 - všechny druhy soli 3 - drcenou kostní moučku 4 - egyptské byliny a koření 5 - egyptské fazole a obilí 6 - konzervované potraviny, džusy a minerální vody 7 - rýžový škrob - potravinářské jakosti a ...
INDIE; Tužky, květiny
Jsme obchodní vývozce v Indii, dodáváme jednorázové injekční stříkačky a jehly, všechny druhy tužek, barevných tužek, atd., textil, květiny, lidské vlasy. Tyto produkty nabízíme za konkurenční ceny. Nabízíme dodávky dle vašich specifických požadavků. Máme zájem o obchodní spolupráci.