Stejnokroj večerní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ust. § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky stejnokrojů večerních.
Dodávky materiální pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám – textil 2019 - 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky textilních výrobků včetně jejich vyložení na určená místa plnění.
Dodávky jarních bund pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky jarních bund pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Kukla - čepice
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky kukel - čepic.
Barety
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky baretů.
Dodávky stejnokrojů II
Účelem této veřejné zakázky rozdělené na část 1 s názvem „Dodávky košil a polokošil“, část 2 s názvem „Dodávky bund“, část 3 s názvem „Dodávky kalhot, sukní, sak a vázanek“, část 4 s názvem „Dodávky ponožek, čepic, rukavic, šál a svetrů“, část 5 s názvem „Dodávky spon k vázankám“ a část 6 s názvem „Dodávky dispečerských čepic“ je uzavření šesti ...
FN Motol - Lékařské rukavice vyšetřovací latexové, nesterilní pro jednorázové použití, bez pudru II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky lékařských rukavic vyšetřovacích latexových, nesterilních pro jednorázové použití, bez pudru, a to po dobu 48 měsíců dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Kupní smlouva, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky pracovních uniforem pro zaměstnance Zoologické zahrady hl. m. Prahy
Předmětem plnění této veřejné zakázky na dodávky je uzavření Rámcové dohody (dále též Smlouva) s jedním vybraným účastníkem na zajištění dodávek pracovních uniforem včetně souvisejících služeb a dopravy na místo plnění pro cca 260 zaměstnanců a externích spolupracovníků Zoologické zahrady hl. m. Prahy. Specifikace a podrobný popis požadovaného ...
Rámcová dohoda na dodávky pracovních stejnokrojů PS I pro HZS ČR
Předmětem zadávacího řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky pracovních stejnokrojů PS I, v množství a rozsahu velikostí požadovaných veřejnými zadavateli. Předpokládaný objem předmětu plnění je uveden v příloze č. 4 zadávacích podmínek v průběhu 4 let od nabytí účinnosti rámcové dohody.
Rámcová dohoda na dodávky bot kotníčkových pro HZS ČR
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky bot kotníčkových celoročních, bot kotníčkových zimních a bot kotníčkových zateplených na dobu 4 let.
Dodávky jednorázového oblečení pro operační sály - Oblečení SOFT
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového oblečení pro operační sály pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice – Vojenská fakultní nemocnice Praha a Ústav leteckého zdravotnictví Praha, příspěvkovou organizaci v souladu se zadávacími podmínkami po dobu 48 měsíců ode dne účinnosti rámcové kupní smlouvy.
Ochranné pracovní prostředky
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakující se dodávky osobních ochranných pracovních prostředků - oděvů (dále také „OOPP“) pro zadavatele po dobu maximálně 48 měsíců ode dne uzavření rámcové dohody. Předmětem dodávek budou OOPP uvedené v příloze č.1 rámcové dohody – specifikace zboží.
Rukavice kombinované střední a svrchní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky rukavic kombinovaných středních a svrchních.
Jednorázové oděvy pro operační sály a potřeby klinik
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované nepravidelné dodávky Jednorázových oděvů pro operační sály a potřeby klinik., blíže specifikovaných v Příloze č. 4 těchto ZP (Příloha č. 4 -) a v Příloze č. 5 těchto ZP (Specifikace položek předmětu plnění).
Dodávky žlutých reflexních vest pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky žlutých reflexních vest pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávky osobního a ložního prádla pro zdravotnické zařízení
Předmětem zakázky jsou opakované dodávky osobního a ložního prádla pro zdravotnické zařízení
Oděv pracovní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky oděvů pracovních.
Dodávky balistických vest pro skryté nošení pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky balistických vest pro skryté nošení pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky, a to včetně dopravy na místo plnění.
Oděv k údržbě techniky
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky oděvu k údržbě techniky.
Dodávky jednorázového oblečení pro operační sály
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále i jako „VZ“) jsou průběžné dodávky jednorázového oblečení pro operační sály pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice – Vojenská fakultní nemocnice Praha (dále jen „centrální zadavatel“ nebo i „ÚVN“) a Ústav leteckého zdravotnictví Praha, příspěvkovou organizaci (dále jen „pověřující zadavatel“ nebo i „ÚLZ“) v ...
Čepice služební a večerní
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky čepic služebních a večerních.
Rukavice kombinované
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky rukavic kombinovaných vnitřních, rukavic kombinovaných středních a rukavic kombinovaných svrchních.
VZ 90318 - Dodávky polokošilí pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek polokošilí pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky a to včetně dopravy na místo plnění.
Dodávky obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obuvi určené pro cyklistické hlídky (dále jen „předmět plnění“) Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Poptávám textilní plochou gumu
Poptávám textilní plochou gumu šíře 7,9 mm, 8 mm nebo 9 mm.