Poptáváme výrobu polopružné keprovky
Máme zájem o výrobu polopružné keprovky, šíře 50mm, různé pastelové barvy. Složení asi 100% polypropylen. Prosím o zaslání nějakého vzorku. Odebírali bychom min. 500m od různých barev.
Stejnokroj pro HS
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ustanovením § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky součástek stejnokrojů pro Hradní stráž, Vojenskou kancelář prezidenta republiky a hudby.
Dodávky výstroje pro motocyklové hlídky Městské policie hl. m.  Prahy
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek výstroje pro motocyklové hlídky Městské policie hl. m. Prahy na dobu 2 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Stejnokroj pro ČS a hudby
Předmětem veřejné zakázky je dodávka součástek stejnokrojů pro čestné stráže a hudby.
TERMO prádlo
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ustanovením § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky nátělníků a spodků lehkých a zimních TERMO 2012 a vložek TERMO do kalhot.
Poptáváme ochranné pracovní pomůcky
Poptáváme ochranné pracovní pomůcky. Lepicí páska k utěsnění protichemických ochranných oděvů 2ks 200, 400. Protichemický ochranný oděv, typ 3 dle ČSN EN 14 605 (kapalinotěsný oděv), který zároveň vyhovuje ČSN EN 14 126 (ochranné oděvy proti infekčním agens) 8 ks 2500, 20 000. Rukavice lékařské pro jednorázové použití, nesterilní Anssel 24 ...
Čepice služební a večerní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ustanovením § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky čepic služebních a večerních.
Rámcová smlouva na spotřební vybavení do laboratoří
Předmětem plnění veřejné zakázky je drobný materiál, který bude sloužit k chemickým analýzám a k dalším operacím prováděným v chemických laboratořích. Vybavení je nezbytné pro zpracování a přípravu vzorků pro další analýzy na přístrojích. Jedná se o tyto typy spotřebního vybavení: laboratorní sklo, laboratorní plasty, plastové nádoby a kanystry, ...
Nákup balistických vest pro CS ČR 2017
Předmětem veřejné zakázky je nákup 200 ks balistických vest pro útvary pátrání zadavatele a 1103 ks balistických vest pro útvary dohledu zadavatele.
Dodávky funkčního prádla pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek funkčního oblečení tzv. termoprádla pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Vak na výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky vaků na výstroj.
Stejnokrojové doplňky kovové
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., ve znění pozdějších předpisů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky stejnokrojových doplňků kovových.
Dodávky nízké taktické obuvi pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy 90817
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nízké taktické obuvi vhodné pro výkon práce strážníka (dále jen „předmět plnění“) pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Rámcová dohoda na dodávky obuvi pro HZS ĆR
Dodávka 3 790 párů polobotek celoročních a 4 622 párů polobotek perforovaných letních v průběhu 4 let od nabytí účinnosti rámcové dohody.
FN Motol - Dodávka tvarovaného prádla
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tvarovaného prádla, a to na základě průběžných dílčích objednávek po dobu 48 měsíců v souladu se zadávacími podmínkami.
Pracovní kombinézy
Předmětem veřejné zakázky je nákup nových pracovních kombinéz pro leteckou výjezdovou skupinu a nákup převlečníkových kombinéz pro personální zálohy, aktivované v případě mimořádné události či krizové situace. Zadavatel rozdělil zakázku na 2 části: Část 1 VZ – Pracovní kombinézy;. Část 2 VZ – Kombinézy pro personální zálohy. Pro každou část ...
Poptávám šití záclon
Poptávám šití záclony na míru z donesené záclonoviny.
Náložky hodnostní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky náložek hodnostních.
Sportovní výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky sportovní výstroje.
Řemen 97 do kalhot
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb. (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky řemenů 97 do kalhot.
OOPP a pracovní oděvy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových pracovních oděvů a OOPP pro pracovníky zadavatele. Na základě výsledku zadávacího řízení bude uzavřena rámcová kupní smlouva s jedním vybraným dodavatelem na období 4 let, a to pro každou část veřejné zakázky zvlášť. Veřejná zakázka je rozdělena do následujících samostatných částí: Část č. 1 VZ: „OOPP ...
Výstrojní předpis
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky výstrojního vybavení (pracovních oděvů) pro pracovníky zadavatele. Rozsah dodávek zboží, tedy počet jednotlivých kusů zboží vymezených v příloze č. 1 ZD – Specifikace položek výstrojního vybavení není nijak omezen. Zadavatel si vyhrazuje právo neodebrat žádný ...
FN Motol - Operační pláště
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky operačních plášťů sloužících k ochraně personálu a k zabránění přenosu infekčních agens.
Nákup osobních ochranných pracovních prostředků pro SPÚ
Uzavření kupní smlouvy s jedním účastníkem na dodávky osobních ochranných pracovních pomůcek pro zaměstnance SPÚ, a to konkrétně: - spodky dlouhé zateplovací - svrchní ochranné kalhoty - Vysoká outdoorová obuv celoroční do náročných podmínek - Čepice silná - Čepice slabá
Dodávky stejnokrojů
Předmětem sektorové veřejné zakázky je dodávka výstrojního materiálu pro Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost. V případě dodávek výstrojního materiálu se jedná o součásti služebního stejnokroje zaměstnance zadavatele na jednotlivá roční období a doplňků služebního stejnokroje k určitému výkonu práce zaměstnance zadavatele. Výstrojní ...