Nákup osobních ochranných prostředků - centralizované zadávání - ochranný oblek jednorázový
Účelem této nadlimitní veřejné zakázky je vybrat dodavatele k uzavření Rámcových kupních smluv (dále též „Smlouva“), na jejímž základě budou prováděné dodávky osobních ochranných prostředků pro jednotlivé zadavatele
FN Motol - Nákup prádla pro zaměstnance
Účelem této nadlimitní veřejné zakázky (dále také „VZ“) je vybrat dodavatele k uzavření Kupní smlouvy, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky prádla pro zaměstnance
FN Motol -  Operační pláště II
Předmětem plnění této veřejné zakázky, a to po dobu neurčitou v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou průběžné dodávky operačních plášťů.
Poptávám dodavatele spodního prádla značky Petite Fleur
velkoobchodný dodávateľ spodného prádla značky Petite Fleur
Rámcová dohoda na dodávku obuvi pro příslušníky CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky obuvi pro příslušníky CS ČR. Předmět veřejné zakázky je také blíže vymezen v Příloze č. 1a) – 1e) ZD - Technická specifikace a v Příloze č. 2 ZD - Závazný vzor rámcové dohody.
Rámcová dohoda na dodávky Parek HZS
Předmětem zadávacího řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky Parek HZS. Předpokládaný maximální objem plnění v průběhu čtyř let od účinnosti rámcové dohody je 5 430 000,00 Kč bez DPH.
Poptávám zapůjčení polštářků nebo meditačních sedáků
Poptávám zapůjčení cca 200 ks polštářků nebo meditačních sedáků na dvoudení akci 3-4.10.2020 v Praze. Jedná se o většinou aktivity komunikační, které budou probíhat v krytém sále. Nabídněte prosím cenu a podmínky zapůjčení.
Zajištění osobních ochranných pracovních prostředků pro letiště Praha
Předmětem Veřejné zakázky na dodávky je závazek vybraného dodavatele řádně a ve stanovených termínech zajišťovat: • montérkové soupravy (část A); • pracovní obuv (část B); • pracovní obuv na míru (část C); • šedé rukavice (část D); • bundy 4v1 (část E); • záchytné systémy (část F); • ostatní osobní ochranné pracovní prostředky (část G) ...
Dodávky osobních ochranných pracovních prostředků pro potřeby Městské policie
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky osobních ochranných pracovních prostředků (dále jen „předmět plnění“) pro zaměstnance Městské policie hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“), zařazené do speciálních útvarů, a to především útvaru pro opuštěná zvířata a jízdních skupin MP HMP. Předmět plnění zahrnuje i dopravu na místo plnění.
Bunda reflexní 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky bund reflexních 2022.
Dodávky scény a kostýmů pro Hudební divadlo v Karlíně v r. 2020 až 2023
Předmětem plnění nadlimitní rámcové dohody na veřejnou zakázku „Dodávky scény a kostýmů pro Hudební divadlo v Karlíně v r. 2020 až 2023“ jsou postupné dodávky scény a kostýmů pro Hudební divadlo v Karlíně po dobu trvání rámcové dohody 4 roky. Předmět plnění je podrobně specifikován v Obchodních podmínkách v příloze č. 28.3 zadávací dokumentace a v ...
FN Motol - Jednorázové ochranné prostředky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových ochranných prostředků. Kupní smlouva bude uzavřena na dobu 24 měsíců.
Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků (OOPP)
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek OOPP pro Zadavatele formou Rámcové kupní dohody v sortimentu dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace, která bude tvořit přílohu č. 1 návrhu Rámcové kupní dohody.
Dodávka třívrstvých zásahových oděvů
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka celkem 210 ks třívrstvých zásahových oděvů dle technické specifikace.
Nákup textilu a lůžkovin na koleje a hotely ČVUT v Praze
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup textilních výrobků pro ubytovací provozy Správy účelových zařízení ČVUT v Praze. Jedná se zejména o sprchové závěsy, záclony, závěsy, koupelnové předložky, osušky, prošívané přikrývky, prošívané polštáře, prošívané chrániče matrací, povlaky na polštáře a peřinu, prostěradla, ručníky froté a vaflové.
FN Motol - Jednorázový materiál - oděv operační pro zdravotnický personál, pacienty a návštěvy
Předmětem plnění této veřejné zakázky, a to po dobu 24 měsíců dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy – Seznam zboží s jednotkovými cenami, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou postupné dodávky jednorázového materiálu – operačního oděvu.
Zabezpečení komplexního servisu a pronájem zdravotnického prádla a oděvů
Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí služby: komplexní servis prádla spojený s jeho pronájmem, praním a ostatními souvisejícími službami jako jsou opravy, žehlení, mandlování a logistika (tj. odvoz, dovoz a rozvoz na jednotlivá dodací místa (kliniky a pracoviště) zadavatele, vč. zajištění prostředků potřebných pro rozvoz prádla – vozíky, ...
Rámcová dohoda na dodávky panelů  balistických TBO 5 CZ sada 2 ks na období 2020-2023
Jedná se o 5.899 sad balistických panelů TBO 5 CZ (sada 2 ks) v období 2020 - 2023.
Rámcová dohoda na dodávky pracovních stejnokrojů PS I pro HZS ČR – opakované vyhlášení
Předmětem zadávacího řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky pracovních stejnokrojů PS I v množství a rozsahu velikostí požadovaných veřejnými zadavateli. Předpokládaný objem předmětu plnění je uveden v příloze č. 4zadávacích podmínek v průběhu 4 let od nabytí účinnosti rámcové dohody. Technická ...
GŘ OL - dodávky služebních stejnokrojů
Uzavření rámcové dohody na dodávky služebních stejnokrojů (uniforem).
Poptávám výrobu kvalitních kožených bot
Poptávám výrobu kvalitních kožených bot. Poté, co budu spokojen s prototypem bych rád cca 100-200 párů.
Rámcová dohoda na dodávky bot kotníčkových pro HZS ČR
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky bot kotníčkových celoročních a bot kotníčkových zimních na dobu 3 let.
Dodávky osobních ochranných pracovních prostředků – náhradní plnění
Předmětem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému na pořizování zboží - osobních ochranných pracovních pomůcek zadavatelem, a to v režimu § 81 odst. 2 písm. b) zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů. Blíže viz ZD.
Dodávky výstroje pro potřeby Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky níže uvedených výstrojních součástí (dále jen „předmět plnění“) pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“) na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění. Výstrojní součásti: Pláštěnka MP, Vesta reflexní s nápisem, Rolák služební - dlouhý rukáv, Tričko černé - krátký rukáv s nápisem, ...
Dodávka jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic 2019
Veřejná zakázka spočívá v dodávce jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic v bodě 2.3 zadávací dokumentace.