Oděvy
Dodávka OOPP - oděvů a obuvi
ČÍNA; Tekuté rukavice
Hledáme zákazníky, kteří potřebují tekuté (neviditelné) rukavice, mohou izolovat alkálie, kyseliny (také 98% H2SO4), lepidla, barvy, nátěrové hmoty atd. Jsou snadno smytelné.
PÁKISTÁN; Letecké rukavice
Jsme výrobce a vývozce leteckých rukavic Nomex. Rukavice jsou vyrobeny ze 100% tkaniny Nomex od Dupont a měkké ovčí kůže. Více informací najdete na www.shaniapk.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme hygienické potřeby
Poptáváme cenu zboží, předpokládaná roční spotřeba cca: Kapesníčky jednorázové Tork č.14.02.70 - 13000ks/rok Čepice jednorázová bílá, štítek,gumička - 58000ks/rok Plášť jednorázový bílý xxl - 4700ks/rok Utěrka čistící 220 mm Profix Durex 025035 22x36 cm 500ks/rok Rukavice vinylové EME jednorázové - 37000ks/rok Skinmann Soft pro ...
Pyrotechnický oblek EOD 9 pro Vojenskou policii - nákup
Nákup pyrotechnického obleku EOD 9 pro zabezpečení práce pyrotechnické služby Vojenské policie při likvidaci neznámých výbušnin a nástražných výbušných systémů v objektech.
PÁKISTÁN; Sportovní a pracovní oděvy
Jsme výrobce a dodavatel sportovního a pracovního oblečení, stejnokrojů do mnoha zemí a máme na trhu dobrou pověst. Jsme také schopni vyrábět produkty podle vašich požadavků. Všechny naše výrobky mají vynikající kvalitu s konkurenceschopnou cenou. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Špeciálny zdravotnícky materiál - I.
Respirátor, ochranné okuliare a ochranný odev sú špeciálny zdravotnícky materiál, určený na ochranu proti aerosólom, baktériám a vírusom pre príslušníkov Policajného zboru a Hasičského a záchranného zboru v prípade vyhlásenia pandémie chrípky. Respirátor - 40 000 ks Ochranný odev - 3 000 ks Okuliare - 25 000 ks Predpokladaná hodnota zákazky bez ...
Vesta balistická těžká speciální, typ NIJ III A/IV
Dodávka 140 kusů vest balistických těžkých speciálních, typ NIJ IIIA/I v roce 2010.
PÁKISTÁN; Vybavení pro armádu a policii
ZEMAB Industry vyrábí a exportuje široký rozsah vojenských, taktických, právně donucovacích a bezpečnostních pomůcek. Naše výrobky zahrnují i rukavice, vesty, batohy, vaky, kožená pouzdra na zbraň, řemeny, opasky, pouzdra na lovecké pušky a kompletní úbory. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Pracovní rukavice
Jsme přední výrobci pracovních rukavic, svářečských, řidičských rukavic. Zboží je vyrobeno podle mezinárodních norem. Dodáváme kvalitní zboží za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli. Website www.btleather.com
PÁKISTÁN; Rukavice
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci rukavic do Evropy.
Poptávám bezpečnostní tabulku
Prosím cenu bezpečnostní smalt. tabulky typ 0116.
PÁKISTÁN; Sportovní vybavení, rukavice
Jsme výrobci sportovního zboží, dresů, triček, fotbalových triček a všech druhů rukavic - brankářské, pracovní. Hledáme odběratele v Evropě.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme výrobci a exportéři všech druhů rukavic - kožené jezdecké, cyklistické, motorkářské, zimní, letní, kožené pracovní. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Frima WINMARK INTERNATIONAL se specializuje na kožené zboží a kožené oděvy z pravé i syntetické kůže. Firma nabízí koženou galanterii, sportovní zboží a oděvy pro box, bojová umění, judo (rukavice, opasky, obuv, čepice), fotbalové míče a dresy, sportovní trofeje. Firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, distributory, ...
PÁKISTÁN; Rukavice
Vyrábíme a vyvážíme brankářské rukavice, cyklistické, sokolnické, lovecké a střelecké rukavice, mechanické, řidičské, svářečské rukavice. Hledáme odběratele.
NĚMECKO; Pracovní ochranné pomůcky
Hledám dodavatele následujících pracovních ochranných výrobků 3M: 40 boxů EAR Classic II (PP01200) 2000 kusů EAR Ultrafit (UF01000) 2000 kusů EAR Cap Gehörschutzbügel (EC01000) ochrana sluchu 1000 párů EAR Cap náhradních ucpávek (ES01300) 400 kusů Forstkombi G22DOR51V1B (22DO511B) ochrana hlavy 200 kusů ochranných brýlí Nassau Plus ...
PÁKISTÁN; Kožené pracovní rukavice
Jsme výrobci a vývozci kožených pracovních rukavic z Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Pracovní rukavice
Jsme přední výrobci a exportéři všech druhů pracovních rukavic - řidičských, průmyslových a svářečských. Nabízíme vysokou kvalitu za konkurenceschopné ceny. Více na www.zenthent.com Hledáme importéry.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme výrobci a exportéři všech druhů rukavic - pracovních, včelařských kožených rukavic, používáme různé druhy kůže - ovčí, hovězí, kozí. Vlastníme certifikaci ISO 9001:2000. Více na www.sako-bros.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Rukavice
Comtrade International je výrobce a exportér všech druhů kvalitních rukavic. Zboží můžeme dodat v krátké dodací lhůtě, naše ceny jsou konkurenceschopné. Můžeme zaslat vzorky na vyžádání. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Vyrábíme kožené rukavice všeho druhu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Poptáváme odběratele, importéry a distributory kožených rukavic - motorkářských, zimních, letních, řidičských, vzpěračských, na painball, cyklistických, plachetních a oblečení všeho druhu.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Jsme výrobci a exportéři všech druhů kožených rukavic jako jezdecké rukavice, zimní, letní, módní rukavice, kožené postroje, kožené zboží atd. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme výrobci a vývozci brankářských rukavic, cyklistických rukavic, rukavic pro lov a střelbu, sokolnických rukavic, rukavic pro mechaniky, řidičských rukavic, svářečských rukavic. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.