Pracovní rukavice, Pákistán
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli pracovních rukavic z měkké kozinky s červeným žebrovaným bavlněným úpletem na hřbetu, ukazováček dvojitě prošitý, kožené špičky tří prstů, rovný palec, elastický pásek se suchým zipem kolem zápěstí.
Balistické ochranné prostředky vesty balistické ochranné těžké speciální NIJ III A/IV
Jedná se o dodávku 656 kusů vest balistických ochranných těžkých speciálních NIJ III A/IV a odpovídajícího počtu pouzder ve veřejné zakázce v letech 2013, 2014 a 2015.
Vybavení pro JSDHO
Předmětem rámcových smluv jsou dodávky přenosných motorových stříkaček a zásahových třívrstvých obleků. Veřejná zakázka je rozdělena podle § 98 zákona na dvě části s názvem: - Část I.: „Nákup 40 kusů přenosné motorové stříkačky“ - Část II.: „Nákup 600 kusů zásahový třívrstvý oblek“ Předmětem této veřejné zakázky je výběr jediného uchazeče ...
Balistické ochranné prostředky vesty balistické skryté TBO 2 CZ/TON II
Jedna se o dodávku 3 377 kusů vest balistických skrytých TBO 2 CZ/TON II ve veřejné zakázce v letech 2013, 2014 a 2015.
Ochranné odevy
Zabezpečenie dodávky ochranných pracovných odevov všetkých konfekčných veľkostí vrátane nadrozmerných pre zamestnancov Správy ciest Košického samosprávneho kraja (ďalej len SC KSK) vrátane potlače firemného loga SC KSK a ich dopravy na určené miesta dodania. Požadované ochranné odevy musia vyhovovať určeným Európskym normám a musia byť označené ...
Balistické ochranné prostředky
Jedna se o dodávku 1 518 kusů vest balistických ochranných lehkých skrytých speciálních NIJ III A ve veřejné zakázce v letech 2013, 2014 a 2015.
Dodávka drogistického zboží a ochranných pracovních pomůcek – 2013/0042
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je dodávka drogistického zboží a ochranných pracovních pomůcek pro jednotlivé součásti UJEP.
Rámcová smlouva na nákup výstrojního vybavení
Předmětem veřejné zakázky je rámcová smlouva na nákup výstrojního vybavení pro pracovníky Zadavatele. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci.
FN Motol - lékařské rukavice vyšetřovací nitrilové bez pudru nesterilní
Zadavatel požaduje dodávky lékařských rukavic pro jednorázové použití - nitrilových, používaných pro ochranu pacienta a uživatele před kontaminací.
Osobné ochranné pracovné prostriedky, pracovné odevy a obuv
Predmetom zákazky je dodávka osobných ochranných pracovných prostriedkov, pracovných odevov a obuvi. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky bude uvedená v súťažných podkladoch.
Dynamický nákupní systém na dodávku drogistického zboží a ochranných pracovních pomůcek
Standardní dodávka drogistického zboží a ochranných pracovních pomůcek.
Poptávám zimní pracovní rukavice
Dobrý den, marně sháním v různých obchodech zimní pracovní rukavice prstové s volným posledním článkem - z důvodů citlivosti při obsluze jemných přístrojů v terénu. Jsou opatřeny překlápěcí zavírací "kapsou", působí pak jako palčáky. Chtěla bych vědět, kde lze toto zboží sehnat. Děkuji, Vašinová
IKEM - rukavice na jedno použití
Předmětem zakázky je dodávka jednorázových vyšetřovacích rukavic.
Osobné ochranné pracovné pomôcky
Predmetom zákazky je priebežné dodávanie osobných ochranných pracovných pomôcok (ďalej len „OOPP“) podľa jednotlivých druhov a predpokladaných množstiev uvedených v prílohe súťažných podkladov (ďalej len „SP“), s naložením na dopravné prostriedky a s vyložením z dopravných prostriedkov, s dovozom na miesta určenia, na jednotlivé adresy závodov ...
Rukavice, Pákistán
Vyrábíme všechny druhy rukavic ochranných, řidičských, pracovních, pro mechaniky, brankářských, sokolnických, taktických a pro vymáhání práva, cyklistických, loveckých a střeleckých. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Osobné ochranné pracovné pomôcky pre potreby Národnej transfúznej služby SR
Predmetom zákazky je dodávka osobných ochranných pracovných pomôcok pre pre všetky pracoviská verejného obstarávateľa. Por. č.;Predmet;Merná jednotka (MJ);Predpokladané množstvo MJ; za 2 roky; 1;Nohavice lekárske dámske;ks;1 074; 2;Nohavice lekárske pánske;ks;87; 3;Nohavice ;ks;36; 4;Plášť lekársky dámsky;ks;716; 5;Plášť lekársky pánsky;ks;58; ...
Dodávky drogistického zboží
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky drogistického zboží a ochranných prostředků v sortimentu a kvalitě dle zadávací dokumentace, včetně dovozu do míst určených zadavatelem na území města Děčín.
Vesty balistické ochranné těžké speciální NIJ III A/IV a vesty balistické ochranné NIJ II A
Jedná se o dodávku 428 kusů vest balistických ochranných těžkých speciálních NIJ III A/IV v letech 2012, 2013 a 2014 ve vymezené části VZ "A",8 kusů vest balistických ochranných NIJ II A lehkých skrytých v roce 2012 ve vymezené části VZ "B" pro Policii ČR.
Poptávám ochranné přilby pro stavební činnosti
Koupím ochranné přilby pro stavební činnosti. Požadavek na 100% bezpečnost, kvalitu a lehkost při celodenním nošení, upevňovací prvky pro manipulaci ve výškách a rozumnou schopnost provětrání. Musi splňovat požadavek na bezpečnost při stavební výrobě. Minimálně 2 barevné varianty.
Sportovní, ochranné rukavice, Pákistán
Jsme výrobci všech druhů sportovních a ochranných rukavic, např. brankářských, cyklistických, sokolnických, fleecových střeleckých, lukostřeleckých, taktických, pro mechaniky, pracovních atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Ochranné protiúderové štíty malé
Jedná se o dodávku 334 kusů ochranných protiúderových štítů malých pro Policii ČR v roce 2012.
Nákup osobných ochranných pracovných prostriedkov - Ochranné odevy a súvisiace distribučné služby
Nákup osobných ochranných pracovných prostriedkov - Ochranné odevy a súvisiace distribučné služby pre potreby obstarávateľa
Rukavice, Pákistán
Jsme výrobci a exportéři kvalitních sportovních rukavic, běžkařských a cyklistických rukavic, které vyrábíme pro zákazníky v Evropě od roku 1992. Máme v úmyslu rozšířit podnikání a chtěli bychom navázat dlouhodobé obchodní vztahy s dobrým, skutečně značkovým importérem těchto rukavic. Můžeme vyrobit vzorek podle původních rukavic zákazníka s jeho ...
Vesty balistické ochranné NIJ III A lehké skryté
Jedná se o dodávku 748 kusů vest balistických ochranných NIJ III A lehkých skrytých pro Policii ČR v letech 2012, 2013 a 2014, kterou má zadavatel právo snížit nebo zvýšit o 15 %.
Kriminalistické kufry a náhradní díly a materiály
Dodávka kriminalistických kufrů a náhradních dílů a materiálů pro kriminalistické kufry v letech 2012-2013