Rukavice
Předmětem veřejné zakázky jsouprůběžné opakované dodávky zdravotnických rukavic na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Jednorázové operační rukavice
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových sterilních operačních rukavic ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
KYPR; Bezpečnostní policejní vybavení
Hledáme dodavatele policejních ochranných štítů proti výtržnostem, helem a chráničů těla.
Poptávám zakázkovou výrobu svařečských rukavic
Poptávám výrobce svářečských rukavic na zakázku.
VB; Obleky
Poptávám jednodílné nebo dvoudílné obleky odolné proti chemikáliím, pro průmyslové čištění.
Poptávám dodavatele pracovních rukavic
Hledám levného dodavatele pracovních rukavic.
INDIE; Prům. kožené rukavice
Jsme výrobce a exportér průmyslových kožených rukavic v Kalkatě v Indii. Zabýváme se tímto obchodem již 32 let a rádi bychom rozšířili své podnikání do ČR. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s českými firmami, které obchodují s průmyslovými bezpečnostními produkty.
NĚMECKO; Pracovní rukavice, obuv, svítilny, oděvy
Máme obchod a hledáme výrobky a nové obchodní partnery -pracovní bezpečnostní obuv -montážní opasky -pracovní rukavice -šle -LED kapesní svítilny -gumové holínky -dětské oblečení, móda XXL
Osobné ochranné pracovné prostriedky
Nákup osobných ochranných pracovných prostriedkov pre potreby UK v Bratislave a jej súčastí. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 180 000,0000 EUR
Ohnivzdorné výstrojní součástky ve vymezených částech
Dodávka 1 448 kusů kombinéz 92 ZJ ohnivdorných, 2 280 párů ponožek ohnivzdorných termických, 2010 kusů prádla ohnivzdorného spodků a 2000 kusů prádla ohnivzdorného trik, 350 párů pánských ohnivzdorných rukavic pro ZJ a 803 kusů kukel ohnivzdorných
PÁKISTÁN; Rukavice
Již 20 let vyrábíme kvalitní rukavice a exportujeme je do celého světa. Vždy se snažíme vyrábět podle mezinárodního standardu a také podle požadavků zákazníků. S bohatými zkušenostmi ve výrobě jsme schopni vyrobit jakékoliv designy dle požadavků zákazníků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Pracovní rukavice
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry kožených rukavic pracovních / průmyslových a pro mechaniky.
PÁKISTÁN; Rukavice
Naše firma je specialista na výrobu všech typů kvalitních rukavic. Kožené rukavice jako např. motocyklové, letní, zimní, pálkařské, boxerské, pro mechaniky atd. Všechny uvedené produkty se vyrábí z nejlepších materiálů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme přední výrobce a exportér všech typů armádních, leteckých, vojenských, policejních rukavic a doplňky. Navštivte prosím naše webové stránky: www.bilalbroz.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám pánskou pracovní obuv
Dotaz na pracovní pánskou kotníčkovou obuv vel. 49.
GHANA; Rukavice
Hledáme dodavatele rukavic.
PÁKISTÁN; Doplňky vojenských uniforem
Jsme výrobci a vývozci nezbytných doplňků vojenských uniforem a chtěli bychom navázat obchodní vztahy se zeměmi EU.
LIBYE; Bezpečnostní vybavení a oděvy
Hledám výrobce bezpečnostního vybavení a oděvů: helmy, oblečení do deště, protipožární oblečení z Nemexu, ochranné oděvy, syntetické bezpečnostní vysoké boty, kotníčkové boty, obuv pro chemickou ochranu, požárnická obuv a rukavice, masky, dýchací přístroje, detektory plynu, ochrana před zářením, zařízení pro lokalizaci oběti, termovizní kamera, ...
PÁKISTÁN; Ochranné výrobky
Jsme výrobci a exportéři všech druhů ochranných výrobků, včetně kožených pracovních rukavic, chráničů holení, svářečských zástěr a bund. Hledáme obchodní spolupráci s českými importéry.
MAĎARSKO; Bezpečnostní oděvy, přilby
Poptávám bezpečnostní vybavení včetně nehořlavých rukavic, oděvů, přileb pro svoji firmu. Rád bych se dozvěděl přesně cenu každého výrobku a jeho popis. Chci koupit velké množství těchto produktů, takže mám zájem o rozumnou cenu a kvalitní výrobky.
Poptávám jednorázovou obuv, návleky na obuv
Prosím o kontakt a ceník jednorázových bot, popřípadě návleků z pryže, nebo podobného materiálu. Děkuji.
NĚMECKO; Zboží pro online prodej
Hledám zboží pro on-line prodej přes Ebay. Bydlím ve Waidhaus (2,5 km od českých hranic) a chtěl bych využít výhodu lokality (krátká dopravní trasa). Hledám zboží za velkoobchodní cenu cca. 30 až 100 -€ (žádná elektronika). Hledané zboží by nemělo být uvedeno v seznamu na německých diskontních trzích.
NĚMECKO; Šroubovací dýchací filtry
Poptáváme 380-420 kusů šroubovacích filtrů s oblým závitem podle EN 148-1 Rozsah ochrany: A1, B2,E2,K1,Hg,Co,NO-P3 vícerozsahový dýchací filtr proti plynu, výparům a částečkám (prachu, sazí) příslušné pro ochranné pásmo cena musí být platná do 15.12.10
Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro zdravotnická zařízení zřizovaná krajem Vysočina
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávku spotřebního zdravotnického materiálu v části - Rukavice včetně jejich dopravy na místo určení.
Osobné ochranné pracovné prostriedky
Predmetom zákazky je dodávka Osobných ochranných pracovných prostriedkov podľa jednotlivých druhov a predpokladaných množstiev uvedených v prílohe č. 3 súťažných podkladov s dovozom na miesta určenia, na jednotlivé adresy závodov BBRSC, a.s. Predpokladané množstvá tovaru uvedené v prílohe č. 3 nie sú záväzné. Predpokladané množstvo predmetu ...