INDIE; Koberce a bytový textil
Hledáme dovozce, obchodní zástupce, odběratele bytového vybavení z Indie, jako jsou koberce, koberečky, koupelnové předložky, záclony, potahy na polštáře, přehozy na postele apod.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Hledáme dovozce níže uvedených výrobků: různé druhy županů, ručníků, osušek, hotelových ručníků, koupelnových předložek, prostěradel, utěrek, ubrusů, napronů, textilních tašek a dalšího textilního zboží.
NĚMECKO;Krycí rouno pro malíře
Poptávám krycí rouno na malířské práce.
Poptáváme matrace
Poptávám matrace.
INDIE; Kašírovaná tkanina
Poptáváme kašírovanou tkaninu.
INDIE; Ručně tkané koberce
Hledám firmu, která by chtěla importovat ručně uzlované, indo-tibetské, ručně všívané a tkané vlněné koberce a střapaté předložky (koberečky). Hledáme odběratele, obchodníky, kteří by s námi chtěli spolupracovat na profesionální úrovni.
SRBSKO; Damašek, viskóza, popelín, froté
Jsme dovozce textilních surovin pro srbský trh. Poptáváme damašek, viskózovou podšívku, popelín, keprovou (německou) látku, tkaninu na froté ručníky.
PÁKISTÁN; Textil
Jsme výrobci a exportéři veškerých textilních výrobků a spolupracujeme s různými importéry z celého světa. Pro naše bytové textilie hledáme další odběratele. Manager Export Mabketing Cell.; 0092-300-662-8665 Web.; www.masterfabrics.com.pk
PÁKISTÁN; Reaktivní textilní barviva
Pracujeme v oboru barviv posledních padesát let a máme nejen zkušenosti, ale i největší trh textilních barviv. Máme zájem dovážet barviva, především obchodujeme se všemi typy barviv, ale více nás zajímají reaktivní barviva.
PÁKISTÁN; Látky na závěsy a ložní prádlo
Mohu dodávat žakárové tkaniny s vysokou přidanou hodnotou, navržené speciálně pro závěsy nebo kompletní postelové soupravy včetně žakárového povlaku na deku, žakárového prostěradla, žakárového potahu na polštář.
ŠVÉDSKO; Bytový textil z Indie
Jsme švédská marketingová společnost bytového textilu, která má vlastní továrny v Indii na výrobu polštářů, závěsů, koberečků, koupelnových předložek a přehozů na postele. Hledáme obchodní spolupráci. Nabízíme nejlepší ceny a kvalitu pro velké obchodní řetězce a velkoobchodníky.
Poptávám metrový textil
Poptávám výrobce nebo prodejce nepromokavé šusťákoviny.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Od roku 1990 exportujeme bytové textilie do Evropy, USA, UAE. Máme zájem rozšířit naše obchodní vztahy s dalšími evropskými firmami. Naše hlavní produkty: koupelnové a kuchyňské textilie, povlečení a různé druhy tašek - plážové, na víno, jutové, nákupní atd.
INDIE; Šály z kašmíru, koberce, šperky, šafrán
Hledáme odběratele pro naše proslulé kašmírové výrobky, jako jsou vyšívané šály z kašmírové vlny, pašmínové šály, hedvábné koberce, stříbrné šperky, papírovou hmotu a šafrán.
INDIE; Bytový textil
Jsme indičtí výrobci a exportéři bytových textilií: ubrusy, prostírání, kuchyňské utěrky, ubrousky, běhouny, zástěry, závěsy, chňapky, povlečení, froté ručníky. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Trička, ručníky, přikrývky, rohože
Jsme indičtí exportéři bavlněných triček, reklamních triček a triček na pólo, dále ručníků, přikrývek, koupelnových rohoží a předložek. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Bytové vybavení
Hledáme odběratele bytového vybavení.
Poptávám molitanovou matraci
Chci se zeptat, kolik by stála molitanová matrace úplně holá o rozměrech cca 10 cm krát 140 cm krát 200 cm?
INDIE; Indické a perské koberce
Jsme výrobci, exportéři, obchodní agenti následujícího zboží na velkoobchodní bázi: koberce a předložky, indická rohož, předložky řežízkového stehu, perské kobrece, ručně tkané koberečky rohože, ručně dělané koberce apod. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Indické koberce
Hledáme kupce koberců a podlahových textilií.
Sháním spojovací profil na lamino
Poptávám spojovací H profil na lamino 18 mm v barvě nerez
Poptávám laminátovou podlahu
Koupím laminátovou plovoucí podlahu dobré kvality o rozměrech asi 50 m2.
Hledáme odběratele koberců
Hledáme dobré odběratele, kteří od nás budou dovážet koberce a koberečky.
Hledáme odběratele bytového textilu
Hledáme dovozce povlečení, natahovacích prostěradel a pracovních oděvů.
Hledáme importéry bytového textilu a oděvů
Jsme přední výrobní a exportní firma Source Link International Pvt. Ltd.. Obchodujeme s ložními soupravami, bavlněnými prostěradly, ručníky, džínami, tričky, polokošilemi, oděvy, sportovním oblečením/ zbožím, bavlněnými rukavicemi. Hledáme obchodního zástupce pro marketing našich výrobků na evropských trzích.