MALAJSIE; Podlaha lamino
Jsme obchodní firma s následujícími výrobky: laminátová podlaha. Dodáváme zboží do EU, CA, USA, jižní Ameriky, Mexika a Afriky. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám bytový textil
Poptávám přehozy na sedací soupravu, nízký beránek, béžová barva, rozměr 180x60 cm, 120x60cm.
Poptávám dřevěnou podlahu
Sháním dřevěnou masivní podlahu z jasanu-prkennou do 1300kč za metr čtvereční.
Poptávám dodavatele lycrových látek
Dobrý den, hledám prodejce látky na erotické oblečení styl metallic lycra.
Poptáváme textilní úplety s nano úpravou
Hledám dodavatele textilních úpletů s nano úpravou.
PÁKISTÁN; Bytový textil a oděvy
Vyrábíme bavlněné výrobky - polštáře, ubrusy, potahy na matrace, pracovní rukavice, trička, vesty a vše ostatní na zakázku. Hledáme odběratele.
INDIE; Koberce indo - tibetské
Hledám dovozní společnosti, které chtějí nakupovat všechny typy ručně vázaných, Indo-tibetských, ručně všívaných a ručně tkaných vlněných koberců, koberců stylu Gabeh, vlněných a bavlněných koberečků, žinylkových a jutových koberečků a Shaggy koberečků z Indie.
INDIE; Koberce ručně zauzlené a vyšívané
Jsme výrobci a exportéři koberců ručně zauzlených, ručně vyšívaných, tkaných, hedvábných, v různém barevném provedení a různých velikostech. Zaručujeme kvalitu a příznivé ceny. Hledáme importéry.
Poptávám horizontální markýzu
Poptávám horizont.markýzu na ruční stahování, buď kloubovou nebo kazetovou o rozměru- š.3,10m,výsun 2m.
INDIE; Bytový textil
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů bytového textilu. Hledáme dovozce a odběratele pro rozšíření své sítě.
VIETNAM; Překližky, řezivo, podlahy
Rádi bychom našli odběratele, kteří by chtěli nakupovat dřevěné výrobky včetně řeziva a stavebního dříví, překližky, MDF, dřevěných podlah.
PÁKISTÁN; Koberce
Hledám importéry koberců z České republiky. Poptávám kontakní údaje odběratelů.
PÁKISTÁN; Bavlněné zboží
Firma TEE JAY TEXTILE je dodavetelem následujícího bavlněného zboží: látky, prostěradla, prachové ložní soupravy, záclony, polštáře, ručníky, župany apod. Hledá obchodní spolupráci.
INDIE; Bytový textil a oděvy
Firma M/S.INTERGLOBE TEXTILES je indický výrobce a exportér pletených, tkaných oděvů, svetrů, bytového textilu. Firma hledá obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Látky a bytový textil
Jsme dodavatelem látek, bytového textilu, pletených látek + oděvů, froté ručníků / županů, kuchyňských utěrek a doplňků. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Hledám dovozce bytového textilu.
Poptávám molitan
Sháním molitan 200x85x8cm. Hledám prodejnu v Blansku, nebo v Boskovicích, nebo v blízkosti těchto měst. Případně i v Brně. V. Nechuta
INDIE; Kašmírové koberce
Jsem výrobce a exportér kašmírových ručně vyráběných, ručně pletených koberců, různé jakosti, různě zauzlených. Poptávám velkoobchodníky v Evropě.
Poptávám umělá vlákna
Dobrý den, sháním umělá vlákna vhodná na výrobu paruk pro porcelánové panenky. Silon, saran, nylon, modacrylic ap.
INDIE; Oděvy a bytový textil
Jsme indičtí expotéři bavlněných triček, reklamních triček a sportovních košilí, ručníků, přikrývek, koupelnových rohožek a koberečků. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme odběratele, obchodníky.
INDIE; Háčkované výrobky
Firma Kanthaji ze SRI SAI EXPORTS - INDIE je starým a dobře zavedeným výrobcem a vývozcem 100% ručně háčkovaných bavlněných výrobků pro vybavení domácnosti jako: háčkované ubrusy, háčkováné přikrývky, háčkováné přehozy na postel, háčkováné prostírání, háčkováné stolní běhouny, háčkováné potahy na polštáře, háčkováné ovály, háčkováné záclony, ...
INDIE; Tkaniny
TKANINY - IMPORT Jsme pravidelnými odběrateli skladových položek látek pro Indii. Máme zájem o koupi velkých množství skladových položek látek, bavlny, polybavlny a dalších materiálů. Hledáme výrobce a vývozce, prosíme o nabídky.
Poptávám dodávku saténu
Zháním satén, neelastiský v ruzných barvách.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme výrobce bavlněných produktů, polštářů, ubrusů, prostěradel, vest, rukavic a kožených peněženek. Hledáme odběratele pro pravidelné obchodování.
Poptávám bytový textil pro e-shop
Hledám dovozce ze zahraničí, výrobce z Česka a ze Slovenska. Zboží bych od těchto výrobců a dovozců rád umístil na svůj e-shop_www.bytovy-interier.cz. Sortiment je: bytový textil: záclony, závěsy, ručníky, povlečení, prostěradla, ubrusy, přikrývky, polštáře, deky, přehozy, plédy, plyše, potahové látky, apod. Podlahy: koberce, laminátové plovoucí ...