Hledám dodavatele zboží pro e-shop
Pro svůj eshop hledám velkoobchody, dodavatele, výrobce značkového oblečení pro celou rodinu a dále spolehlivé velkoobchody s bytovým textilem a doplňky.Předem děkuji za nabídky a těším se na naši spolupráci.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme výrobci a exportéři bytových textilií - kuchyňských utěrek, prostírání, ručníků, osušek, županů, koupelnových rohožek, zástěr, kuchyňských rukavic, chňapek, povlečení, dek, balvněných tašek atd. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
INDIE; Příze
Jsme vývozci bavlněné příze, syntetické směsové střižové příze z Indie. Obchodujeme s bavlněnou přízí mykanou a česanou, pletací a tkací, různými druhy syntetických směsových vláken. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Koberce
Vyrábíme mnoho různých ručně zhotovovaných koberců, jak tradiční Royal Buchara, tak současné moderní koberce. Jsme schopni vyrábět všechny velikosti koberců v libovolném designu. V továrně máme hodně stavů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám koupi koberce
Mám zájem o koberec šíře 4,5 m a délky 6 m v barvách oranžovo-zeleno-žluté, jsem ze Zlína.
PÁKISTÁN; Tkaniny, bytový textil
Jsme výrobci a exportéři všech druhů tkanin, žakárové látky (100% bavlna/polybavlna), ložní soupravy, prošívané přikrývky a polštáře, závěsy, ubrusy, kuchyňské textilie, nemocniční textil, froté ručníky a župany. Firma je certifikována ISO 9002, Oeko-Tex 100. Více na www.umarhassantextiles.com Firma hledá obchodní spolupráci s importéry, ...
RUMUNSKO; Oblečení, šperky, bytový textil
Rumunská firma SUNOVERSEAS SRL je dodavatelem všech druhů dámského módního oblečení, stříbrných šperků, bytového textilu jako ručníky, kouplenové rohožky a nástěnné rohože. Firma hledá odběratele.
Poptávám stínicí techniku
Poptávám rolety,sluneční ochrana v barvě cihlové. 1ks:80x120 + 1ks:100x180. Prosím cenové nabídky.
Poptávám smyčkové kobercové čtverce
Prosím o cenovou nabídku na smyčkové kobercové čtverce EGE MODULAR cca 920 m2
BENIN; Obuv, oblečení, textil
Poptáváme lůžkoviny, povlaky na polštáře, pánské opasky, boty, běžecké oblečení, použité boty, použité oblečení.
ČÍNA; Bytové textilie
Jsme exportní společnost, hlavními výrobky jsou ručníky, žínky, župany, ložní povlečení z bavlny, vaflové tkaniny, coral fleece, lnu, pleteného froté atd. Jsme schopni nabídnout nejlepší kvalitu a náš bezkonkurenční výběr produktů umožňuje výběr z více než 37 různých barev a odstínů, textur, stylů a vzorů. Máme zájem o navázání obchodní ...
Poptávám materiály pro výrobu batohů
Poptvm zatím orientačně materily pro výrobu batohů - ovšem s potiskem nebo obarvené podle našeho zadání. Pro stálou spolupráci.
Poptáváme dřevěné podlahy
Popis poptávky: Poptáváme dodavatele dřevěných podlah v lokalitě Praha a okolí. Jedná se zhruba o 3x 120 m2. Máme zájem o parkety - buk nebo dub. Podrobné informace poskytneme při dalším jednání.
Poptávám tkaninu na výrobu ochranných oděvů
Hledám firmu, která vyrábí nebo prodává tkaninu, která se používá na výrobu ochraných oděvů. Je to kevlarová tkanina vypadá z rubu jako "froté". Prosím cenové nabídky.
PÁKISTÁN; Ručně vyráběné koberečky
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci ručně vyráběných koberečků.
INDIE; Bytové textílie, podlahoviny
Jsme výrobci a exportéři bytových textilií a podlahovin. Výrobu, barvení, prošívání děláme pod jednou střechou. Poptáváme importéry, velkoobchodníky, distributory. Ručíme nejlepšími službami a konkurenceschopnými cenami.
RAKOUSKO; Velkoobchod - sklo, dekorace, hračky
Poptávám české velkoobchodníky s různým zbožím (skleněné zboží, dekorační zboží, oblečení, hračky).
PÁKISTÁN; Sportovní zboží, textil, oděvy
Nabízíme sportovní zboží, syntetické a bavlněné džíny, ručníky a oděvy nejlepší kvality. Máme nejlepší spojení s výrobci a zaručujeme nejlepší ceny, kvalitu a včasné dodávky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám výrobce PES tkaniny
Hledám výrobce materiálu na stoly určené na hraní Pokru. Materiál tkanina bílá pevná, 100% PES, šíře 160 cm, gramáž 240g/m2 a více.
Poptávám tkaninu Pertex
Poptávám tkaninu PERTEX
VIETNAM; Výrobky z ratanu, bambusu
Jsme firma ve Vietnamu zhotovující všechny řemeslné výrobky. Můžeme vám dodat sortiment výrobků z ratanu, bambusu a jiných přírodních materiálů. 1 - prostírání, běhouny, koberce, koberečky... 2 - koše 3 - mísy, podnosy, talíře, vázy, květináče ... 4 - plotové desky 5 - další ručně vyrobené předměty z bambusu a jiných přírodních ...
Poptávám čalounický potahový materiál
Sháníme potahovou látku na obývací sedací soupravu, moderního vzhledu, pouze jednobarevnou - v barvě světlé šedi či slonové kosti či různých odstínů šedi. V délce 8 metrů, šíře nejlépe 140. Děkujeme.
PÁKISTÁN; Bytový textil
KAMAL GROUP je pákistánský dodavatel bytového textilu. Mezi hlavní výrobky patří: ložní povlečení, ubrusy, závěsy, všechny druhy prostěradel, kuchyňské textilie, potahy, polštáře i dekorativní, tkaniny bělené, potištěné, barvené ze 100% bavlyn a polyesteru. Firma hledá odběratele.
Poptávám podlahovou krytinu
Sháním linoleum s filcem.
Poptávám vzorky marmolea
Můžete mně laskavě zaslat vzorky marmolea?