Dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové, Velké náměstí č. p. 34. Součástí předmětu zakázky je především dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených i vestavěných prvků a dodávka a umístění orientačního systému budovy.
Poptáváme vybavení bytových interiérů
KONKRÉTNÍ POPTÁVKY: 57+6 kuchyňských linek - výroba a montáž položení cca 6000m2 masivních podlah prodej cca 6000m2 masivních podlah masaranduba 1150m2 terasa - pouze materiál + 2200 podkladové hranoly 6x bezpečnostní rolety - hliník 57+15 sedacích souprav Americký ořech: délka od 2m, šířka od 12cm, tloušťka od 26mm, množství od ...
ŠVÝCARSKO; Montované domy
Poptáváme k importu vše, co souvisí s výstavbou (parkety, montované domy atd.).
PÁKISTÁN; Rohožky
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s českými importéry rohožek, podložek. Více na www.mariekintl.com
Poptávám plátno vhodné k výrobě obuvi
Hledám výrobce nebo dovozce lněného, konopného nebo jakéhokoliv jiného plátna vhodného pro výrobu obuvi. Podmínkou je, aby bylo vyrobeno v zemích EU.
Poptávám prostěradla pro ubytovnu
Poptávám bavlněná prostěradla na ubytovnu , rozměr postelí 90na 200 nejlépe napínací
ČÍNA; Polyesterová vlákna
Vyrábíme nylon, polyesterové vlákno, monofilové kategorie, textilní hedvábí pro speciální účely, nová vlákna zpomalující hoření atd. Nabízíme vysokou kvalitu za nízkou cenu. Navštivte prosím naše webové stránky: http://wjzlhx.cn.alibaba.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Ruční výrobky
Jsme nákupní agentura v Dillí (Indie) a obchodujeme s produkty "udělej si sám", specilizujeme se na závěsy, polštáře, nadýchané látky, stolní a kuchyňské prádlo, zrcadla, rámy, vázy, dekorace stěn, koberečky a koberce, kokosové a pryžové rohože, koupelnové předložky, koupelnové doplňky, venkovní polštáře, žardiniéry, lucerny, zahradnické vybavení, ...
PÁKISTÁN; Výroba tkanin
Jsme jedním z předních výrobců všech druhů tkanin / bytového textilu a oděvů (tkané / pletené) v Karáčí v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Postaráme se o všechny operace v Pákistánu, od vzorků po konečné odeslání zásilky.
Poptávám proutěné rohože na stěnu
Sháním proutěné rohože na stěnu v metráži
Poptávám závěsnou dekorační síť
Poptávám závěsná dekorační siť do dětského pokoje na připevňování obrázků.
PÁKISTÁN; Spolupráce s textilními firmami
Hledáme obchodní spolupráci s českými firmami v textilním sektoru.
BANGLADÉŠ; Jutové zboží
Obchodujeme s jutovým zbožím a vyvážíme z Bangladéše: pytlovina, plachtovina, jutové pytle (na brambory / na cibuli), pytle na písek, jutové pásky, jutové plachty / tabákové plachty, geojuta / chrániče půdy, jutová příze / provázky, podkladová tkanina koberců (CBC), jutová lana, laminované látky a tašky, jutová plst, jutové popruhy, jutové ...
INDIE; Bytové textilie, koberečky
Hledáme české importéry ručně tkaných přehozů přes postele, bytových textilií, chlupatých polyesterových koberečků, koupelnových rohožek.
NĚMECKO; Outdoorové látky
Hledáme textilní výrobce outdoorových látek a silnějšího rouna (3/4mm) s pojivým povrchem. Těšíme se na informace. www.jack-b.de Susan Schulz
TOGO; Trička, bytový textil, rukavice
Poptáváme vhodné výrobce a exportéry triček, osušek, ručníků, opěrných polštářů, rukavic na jedno použití, sítí proti hmyzu.
BELGIE; Stanové a bavlněné tkaniny
Hledáme výrobce stanových tkanin a také bavlněných tkanin.
INDIE; Koberce
Jsme výrobci a exportéři koberců od roku 1975. Zhotovujeme a vyvážíme nádherné ručně vázané, všívané, tkané koberce, nejmodernějšího designu a barevných kombinací. Hledáme importéry, velkoobchodníky, distributory.
MAĎARSKO; Tkaniny na hotelové lůžkoviny
Poptávám tkaniny na hotelové lůžkoviny a všechny druhy hotelových textilních výrobků.
EGYPT; Nábytek, koberce, starožitnosti
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní společnosti v Egyptě. Spolupracujeme s dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně Vás zveme k návštěvě naší webové stránky na http://www.nariad.com, kde najdete fotogragie egyptských výrobků. V Egyptě máme výrobní společnosti světové třídy, s nejmodernějšími technologiemi k ...
PÁKISTÁN; Bytový a hotelový textil
Firma ZEYNEB TEXTILE MILLS (Pvt) LTD je výrobcem bytového textilu a hotelového ložního prádla v Multan v Pákistánu s pobočkou v USA. Vyvážíme do mnoha zemí. Hlavními výrobky jsou povlečení, ručníky a osušky, koupelnové předložky, plážové a saunové ručníky, utěrky, tkaniny mykané a česané, tkaniny, jako kepr, plátno těžké tkaniny na pracovní oděvy ...
Poptávám sýpkovinu
Poptávám sypkovinu na polštáře.
PÁKISTÁN; Látky, oděvy, bytový textil
Jsme přední výrobci/exportéři příze, látek (režné, bělené, barvené, potištěné), bytových textilií, nemocničního ložního prádla a oděvů. Hledáme odběratele, importéry, velkoobchodníky.
NIGÉRIE; Koberce, dlaždice
Jsme servisní a dodavatelská firma, chceme navázat obchodní spolupráci s firmou v ČR. Zabýváme se prodejem koberečků, koberců, dlaždic. Rádi bychom navázali spolupráci s renomovanou organizací v ČR.
BANGLADÉŠ; Rohožky z jutové příze
Hledáme obchodní spolupráci s importéry opletených dveřních rohožek z přírodní jutové příze, i vícebarevné, kulatého nebo oválného tvaru.