VIETNAM; Potraviny, koření, ryby
vietnamska firma,ktera se zabyva exportem nabizi nekolil druhu ryze,mrazene a sladkovodni ryby,koreni,chili omacky,a dalsi asijske potraviny za nejnissi ceny.
Poptáváme fruktozový a glukozový sirup
Hledáme výrobce fruktózového sirupu a glukózového sirupu - vyrábíme nápoje a sirupy.
Poptávám dodávky mléka
Poptávám trvanlivé mléko (UHT) 1,5%. Pravidelné odběry, kamionové množství. Prosím pouze vážné a konkurenceschopné nabídky. Prosím o zaslání ceníku. Děkuji a přeji příjemný den. Martin Vanicek
Poptávám dodavatele mouky
Hledám dodavatele kvalitní kukuřičné a rýžové mouky pro mlynárenskou výrobu - kukuřično-rýžové těstoviny. Denní produkce 50 kg.
Sháním dodavatelé sekané
Hledám dodavatele masové sekané.
Poptáváme dodavatele koňaku z Francie
hledáme dovozce kvalitnich francouzskych konaku k dodavkam pro vinoteku ve velkoobchodnich cenach
Poptávám dodávku lahůdek
Mám zájem o malé pohoštění pro 25 novinářů, mám zájem o malé chlebíčky, jednohubky a podobně nic více max. 2 druhy od každého 50 ks.Prosím cenové nabídky.
Poptáváme dodavatele masa do Itálie
Předem vás srdečně zdravím. Jmenuji se Antonio Marino a zastupuji společnost CarneNatur která sídlí v Miláně. Naše společnost se zaobírá zprostředkováním masa velkým masoodběratelům v Itálii. Jakožto v poslední době poptávka našich klientů vzrostla, tak hledáme společnosti které by je mohli zásobovat. Tímto vás laskavě žádám o vaší odpověď, ...
Hledám distributory nealko nápojů
Dobrý den. Jsem chorvatské národnosti. Chorvatsko ještě nemá distribuci Cedevity (velmi známé šťávy, která se vyrábí v Chorvatsku) v České Republice. Která firma je hlavním distributer nealkoholických nápojů v ČR, ve které bych mohla přímo ukázat výrobky, této velmi známé chorvatské firmy?
Poptávám dodávky chlazených jídel
Poptávám dodavatele hotových chlazených jídel (polévky, hlavní jídla, saláty, sladká jídla) s trvanlivostí min. 10 dnů do spec.maloobchodních prodejen v Praze. Dlouhodobá spolupráce. Odběr: desítky až stovky denně dle druhu a ceny
Poptávám  gastro služby
Potřebuji na sobotu ráno /11.4. 09/ čerstvé chlebíčky 3O ks, svatební koláčky 2 kg, jednohubky a dort , s vaším dovozem v Praze nebo Příbrami. Děkuji.
Poptáváme dodávky citronové kůry
Poptáváme čerstvou , zdravotně nezávadnou ,nesušenou citronovou kůru. Na základě vzorku možný odběr cca 5 t. Kůra nemůže být chemicky konzervovaná. Lze konzervovat chladem nebo alkoholem.
Poptávám dodavatele řemeslných výrobků
Hledám výrobce typických českých výrobků - řemeslných, potravinářských do obchodu u Karlova mostu.
Poptáváme dodávky potravinář. oleje
Dobrý den. Poptáváme potravinářský, rafinov.,slunečnicový olej. Množství-min.12.500MT Balení-190kg Ocelové sudy. Cenu prosim v $ USD /MT(c dopravou,bez dopravy) Misto dodání- SPAIN Barcelona Or valencias Ports Akceptujeme cenu do $750/MT Platební podmínky-Re Marks-: Our payments are prompt by 100% Telegraphic Transfer T/T, Partial Shipments ...
Poptáváme dodavatele piva v plechovce
Hledáme dlouhodobého dodavatele PIVA - v plechovkách (latina) 0,33 a 0,5l Množství: kontejner měsíčně, platba v hotovosti. (Záleží především na cenové nabídce). Odběratele : Itálie, Bulharsko. Komunikace : v češtině, angličtině, italštine.
Poptáváme koňské maso
Sháním koňské maso.
Sháním dodavatele meruněk a švestek
Sháním dodavatele meruněk a švestek na průmyslovou výrobu marmelády.
Poptávám archivní víno
Poptávám láhev arch.vina ročník 1948 bez ohledu na odrudu, děkuji
Poptávám kvalitní víno z r. 1977
Hledám někoho, kdo je mi ochoten napsat, kolik by stála lahev kvalitního vína z roku 1977. Zajímá mě cena, pokud bude příznívá, možno i víno odkoupit.
Poptáváme dodávky mléčných výrobků
Poptáváme prodej mlečných výrobků, především máslo a pomazánkové máslo-přírodní. Prosím o zaslání ceníku.
Poptáváme řepkový olej pro export
Hledám výrobce řepkového oleje pro dodávky železničními cisternami do ciziny. Je zájem o jakákoliv množství, ideální by bylo 20.000 tun ročně. Jakost: olej rafinovaný nebo surový bez nečistot.
Poptávám kyselinu dekanovou
Poptávám kyselinu dekanovou.
Poptáváme bramborovou bílkovinu, 1t/měs.
Poptávám bramborovou bílkovinu, cca 1t/měsíc (do krmných směsí pro hospodářská zvířata).
Poptáváme dodávky sudového vína
Poptáváme dodavatele sudových vín. Možno i jiný typ balení. Jde o cenu a rozumnou kvalitu. Odběr stáčeného cca 400l/měsíc. Možno navázat i spolupráci v oblasti lahvového vína 0,7l. Též slušný odběr.
Sháníme čerstvé krouhané zelí
Koupím čerstvé krouhané zelí . Praha a okolí..