Poptávám sušenou vaječnou melanž
Poptávám sušenou vaječnou melanž. Množství: 1.600 kg měsíčně
Hledám dodavatele evropských vín pro vinotéku
Hledám dodavatele evropských lahvových vín pro svoji vinotéku v Praze na Vinohradech. Rozhoduje kvalita, cena, způsob dopravy. Možnost taky pronajmutí boxu v naší vinotéce. Vhodné pro e -shopy.
Poptávám potravinářský hrách
Poptávám hrách potravinářský zelený a žlutý. Množství: 300 tun měsíčně
Poptávám cukr krystal
Poptávám cukr krystal. Množství: 1.000 tun Balení: papírové pytle 25 nebo 50 kg Cena: max 775 EUR/t
Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářských výrobků.
Rámcová smlouva - dodávka živočišných produktů, masa a masných výrobků pro Nemocnice Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky živočišných produktů, masa a masných výrobků.
Rámcová smlouva - dodávka mléčných výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky mléčných výrobků.
Hledám prodejce čerstvých humrů
Poptávám prodej čerstvých humrů v Praze.
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz. Přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Nákup stravovacích poukázek
Předmětem plnění je nákup stravovacích poukázek v celkovém počtu maximálně 352 000 ks během 4 let v nominální hodnotě 80,-Kč vč. DPH pro potřeby zajištění stravování zaměstnanců České republiky - Ministerstva zdravotnictví. Stravovací poukázky budou dodávány průběžně, na základě dílčích objednávek zadavatele.
Poptávám potravinový doplněk - Černý zázrak
Černý zázrak Melasa extrakt z cukrové třtiny.
Dodávky trvanlivých potravin
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách trvanlivých potravin, a to po dobu 12 měsíců. Jednotlivé zadavatelem požadované druhy komodit jsou uvedeny v příloze č. 1 ke smlouvě - cenová tabulka. V těch zadavatel také uvádí předpokládané odebrané množství jednotlivých komodit v rámci jednotlivých částí veřejné ...
Konference OPŽP
Předmětem plnění zakázky je: výběr/návrh místa konání akce, koordinace celé akce, příprava časového harmonogramu a programu – oslovení a koordinace přednášejících, průběžná komunikace s účastníky (potvrzení, pozvání, informace apod.), průběžné aktualizace databáze účastníků, organizační zajištění registrace v místě konání akce, distribuce ...
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 12 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 3 části.
Dodávky bonusového občerstvení pro 1. třídu vlaků kategorie SC
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky bonusového občerstvení (dále též „jídelní set bonusového občerstvení“ nebo „jídelní set“) do první vozové třídy vlaků SC Pendolino v celkovém množství 949000 ks jídelních setů bonusového občerstvení za čtyři roky plnění předmětu veřejné zakázky, přičemž předpokládaný rozsah jednotlivých dodávek je 650 ks ...
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 12 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Poptávám dodavatele stolního oleje pro restauraci
Pravidelný odběr Hledám: dodavatele stolního olej - olej stolní rostlinný - měsíční odběr 500 l - pro restauraci
Zajištění stravování žáků a zaměstnanců Střední školy technické, Praha 4, Zelený pruh 1294
Předmětem veřejné zakázky je zajištění stravování žáků a zaměstnanců v prostorách Střední školy technické,Praha 4,Zelený pruh 1294. Kuchyň, jídelna a další zařízení, ve kterých bude stravování zajišťováno, bude předmětem nájemní smlouvy uzavřené mezi zadavatelem a vybraným uchazečem, přičemž výše nájmu za nebytový prostor činí minimálně 70.000 Kč ...
Poptávám dodavatele potravin
Dobrý den, budu si otevírat potraviny - večerku. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál apd.
Poptávám Kessler Whiskey
Poptávám láhev whiskey KESSLER. Zaslání na dobírku nebo osobní odběr v Praze a Střední Čechy.
Poptávám spolupráci s vinařskými firmami
Dobrý den, mám zájem o navazání obchodní spolupráce, vlastním kavárnu v obchodním středisku v Praze 10 a jako další službu chci tuto rozšířit o vinotéku. Prosím kontaktujte mě ohledně možnosti další spolupráce. Děkuji Faistauer.
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 24 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Stravovací služby
Poskytnutí služeb komplexního stravování, spolu se zajištěním doplňkového prodeje svačinových jídel ve výdejně stravy a provozu bufetu v objektu zadavatele. Komplexní stravovací služby: nákup potravin, nákup režijního materiálu (čistící, mycí a dezinfekční prostředky, ubrousky, obalový materiál), přípravu čerstvých hotových jídel (zadavatel ...
Poptáváme dodavatele špeku pro export
Poptáváme výrobce, dodatele špeku, vepřového,mrazeného 100 tun/mesic. Export.