Poptávám dodavatele instantní smetany do kávy
Poptávám dodavatele práškové (instantní) smetánky do kávy - velké balení (cca 500g - 3 kg). Nejlépe Praha a Středočeský kraj. Výsledkem by měl být pravidelný dlouhodobý odběr.
Poptáváme dodavatele piva pro export do Ruska
Poptáváme spolehlivého dodavatele (PIVOVARY) pro odvoz piva do Ruska. Pravidelnost 1-2 kamióny/měsíc.
Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách
Zajištění stravování pro účastníky školení v Praze Na Míčánkách dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 50 objednávek.
Zajištění stravování v Praze na Hybernské
Zajištění stravování pro účastníky školení v Praze na Hybernské dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 50 objednávek.
Poptávám dodavatele práškového sladidla
Hledám sladidlo - práškové - velké balení (cca 500g - 3 kg). O tablety a kapaliny nemám zájem. Uvítám produkt který bude směsí různých sladidel. Obsah dia-chromu vítán, není podmínkou. Pokud produkt bude obsahovat malé množství cukru tak to nevadí. Nejlépe Praha a Středočeský kraj. Pro výběr rozhoduje složení a cena. Výsledkem by měl být ...
Hledáme dodavatele uzenin pro VO a MO
Hledáme dodavatele uzenin pro velkoobchod a maloobchod v Praze. Trvalá spolupráce, zahájení spolupráce ihned, možno i nestandard, zkrácené expirace, doprodej, přebytky.
Hledáme dodavatele mléčných výrobků pro VO a MO
Hledáme dodavatele mléčných výrobků pro velkoobchod a maloobchod v Praze. Trvalá spolupráce, zahájení spolupráce ihned, možno i nestandard, zkrácené expirace, doprodej, přebytky.
Poptáváme potravinářské výrobky
Poptáváme potravinářské výrobky (konzervované, mražené, sušené, instantní), např. produkty z mléka a smetany, zeleninu, ryby, vepřové a hovězí maso, slepice, kuřata, těstoviny, oleje kuchyňské, mouka obilná a kukuřičná, krupice a krupičné produkty, jiné konzervované potraviny, atd. pro zájemce z Konžské demokratické republiky. Kontejnerové dodávky ...
Pořízení masových konzerv do státních hmotných rezerv a jejich ochraňování
Dodání masových konzerv v následujícím členění: 75 tun vepřové maso, 75 tun drůbeží maso, 23 tun játrová paštika a 20 t vepřová paštika. Místo naskladnění do státních hmotných rezerv je území ČR. Dále zadavatel požaduje od dodavatele toto zboží také uskladňovat a ochraňovat.
Poptáváme potravinářský hrách
Poptávám potravinářský hrách žlutý a zelený. Množství: 100 tun měsíčně Místo dodání: Brno
Poptávám prostory pro večírek s rautem , Praha
Poptávám prostory a raut pro vánoční večírek pro 100 osob. Lokalita: Praha, nejlépe dostupnost - metro B bezbariérový přístup, k dispozici ozvučení a osvětlení pro případnou diskotéku a vystoupení Termín: některý z pátků v prosinci nebo pondělí 17. Cena rautu na osobu: 750 Kč včetně DPH
Hledáme dodavatele slunečnicového oleje
Hledáme dodavatele slunečnicového oleje. Balení 1 litr s popiskou v ČJ, a balení 50 litrů. Odběr 5 kamionů týdně. Prosíme o zaslání nabídky.
Stravenky pro cílovou skupinu projektu Stáže ve firmách a pro zaměstnance FDV
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky stravovacích poukazů - stravenek, včetně zajištění distribuce. Předmět plnění zakázky je rozdělen v souladu s ustanovením § 98 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů na 2 části: 1) Stravenky pro projekt "Stáže ve firmách - vzdělávání praxí"; část 2) Stravenky ...
Poptávám dodávky energetického nápoje značky Red Bull
Poptávám dodávky energetického nápoje značky Red Bull - pouze originál!!! Jednalo by se o 3 kamiony týdně, tj. 210.000 ks/týdně. Cena s DPH i s dopravou nesmí přesáhnout 17 Kč na kus. Hledáme seriózního dodavatele, s kterým bychom takto uzavřeli smlouvu na 2 roky!
Poptáváme potravinářské výrobky pro export do Konga
Poptáváme potravinářské výrobky (konzervované, mražené, sušené, instantní), např. produkty z mléka a smetany, zeleninu, ryby, vepřové a hovězí maso, slepice, kuřata, těstoviny, oleje kuchyňské, mouka obilná a kukuřičná, krupice a krupičné produkty, jiné konzervované potraviny, atd. pro zájemce z Konžské demokratické republiky. Kontejnerové dodávky ...
Poptávám  výrobce škvarkových tyčinek
Hledám výrobce škvarkových tyčinek.
Poptávám slunečnicové semínko pro pekárny
Poptávám slunečnicové semínko pro pekárny. Měsíční objem: 25 tun
Poptávám sušený černý bez
Sušené květy a bobule černého bezu, ve vetším balení, než 50g ( pokud možno v Praze, ale není podmínkou)
Poptávám posypy na pečivo pro pekárnu
Poptávám posypy do 5-ti pekáren - 20 tun měsíčně: - slunečnice 6 t/M - kmín 3 t/M - mák 3 t/M - dýně 4 t/M - len 2 t/M - sezam 2 t/M Platnost cen: 1 měsíc (od 1.11. do 30.11.2012)
Poptávám dárkové gift sety Littlest
Poptávám dárkové gift sety Littlest pet shop-obsahují 1x umělohmotné vajíčko s hračkou a 1x hračku s bonbony?
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářných výrobků.
Rámcová smlouva - dodávka mléčných výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky mléčných výrobků.
Rámcová smlouva - dodávka živočišných produktů, masa a masných výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky dodávka živočišných produktů, masa a masných výrobků pro Nemocnici Na Homolce .
Poptáváme dodavatele olejů
Pro projekt stanovení nutričních hodnot hledáme dodavatele následujícíc neobvyklých olejů: palmojádrový olej, palmový olej, kokosový tuk, podzemnicový olej, kukuřičný a hořčičný olej, světlicový olej s vysokým obsahem kys. olejové, bavlníkový olej.
Potáváme výrobce barevného cukru
Dobrý den, poptávám výrobce barevného cukru. Za nabídky předem děkuji.