Hledáme pěstitele ovoce a zeleniny
Poptáváme drobné pěstitele ovoce a zeleniny pro prodej na malých farmářských trzích nedaleko centra Prahy. Jedná se o větší dvůr domu nedaleko Florence, místo tak pro 5 stánků (2x2m), ovoce,zelenina,pečivo,sýry,mošty,batika,proutěné výrobky. K dispozici kuchyňka,WC. Prodej možný každý všední den, prodej i z auta. Cena jen 125 Kč za den za ...
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků - přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace - do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz.
Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
Poptávám hlubokomražené potraviny
Poptávám dodávky klasického sortimentu hotových hlubokomražených jídel klasické české kuchyně jako vedlejší prodejní sortiment do malé prodejny v Praze - Butovicích.
Poptávám dodavatele mražených pekárenských výrobků
Poptávám výrobce zamražených koblihových vrtulí apod. výrobků. Jednalo by se o paletový odběr, doprava a cena dle dohody
Poptávám dodavatele řepného cukru
Poptávám dodavatele řepného cukru ICUMSA 45, EU ORIGIN první odběr 50 tun/měs. V případě solidního jednání a akceptovatelných podmínek navýšení odběrů.
Zajištění stravovacích služeb v objektu MŠMT, Karmelitská 7, 118 12 Praha 1
Předmětem je poskytnutí služeb komplexního stravování, spolu se zajištěním doplňkového prodeje svačinových jídel ve výdejně stravy v objektu MŠMT - budova B, Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 a dále zajištění speciálních cateringových akcí.
Poptáváme surový řepkový olej
Poptáváme surový řepkový olej. Množství min. 65 MT denně.
Zajištění dodávky jídel pro pacienty a zaměstnance MNNP a zabezpečení souvisejících služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávky jídel pro pacienty a zaměstnance Městské nemocnice následné péče, K Moravině 343/6, 190 00 Praha 9 a zabezpečení souvisejících služeb v souladu se všemi platnými zákonnými předpisy v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci.
Hledám prodejce domácích uzenin
Kde je možné v Praze a okolí koupit domácí uzené maso, uzeniny jitrnice, jelita atd. Mám na mysli opravdu produkty vyrobené tradiční metodou, žádnou velkovýrobu. Děkuji
Poptávám dodavatele domácích lihovin
Poptávám domácí pálenky a likéry, dohoda pravidelný odběr. Nabídněte vzorek, a vylepšete své podnikání. Vy vyrobíte, my prodáme. Pokud vaše vzorky budou na vysoké úrovni, a budete schopni udržet kvalitu, určitě uděláme pravidelný obchod. Platíme hotově.
Poptávám domácí zemědělské produkty
Poptávám ovoce - zeleninu domácí produkce, nejlépe stálého dodavatele - pěstitele. Možno i domácí klobásky a uzené, případně i další domácí produkty, jako sýry, mléko, paštiky marmelády, jen velmi chutné. Dohoda pravidelný odběr. Nabídněte vzorek, a vylepšete své podnikání. Vy vyrobíte, my prodáme. Pokud vaše vzorky budou na vysoké úrovni, a ...
Poptávám sušenou smetanu
Dobrý den, v jakém maloobchodě v Praze je možné koupit sušenou smetenu do kávy Completa balení ve skle po 250 a 500g. Děkuji.
Poptávám kamionové dodávky Red Bullu
Poptávám dodávky Red Bullu 250ml. EN popis, platba v EURO, odběr 50-100kamionů/měsíc. Nabídněte.
Poptávám surový řepkový olej
Poptáváme surový řepkový olej. Množství min. 65 MT denně.
Poptávám hotová chlazená jídla pro MO
Poptávám hotová chlazená jídla pro maloobchodní prodej. Odběr dle cenové nabídky a sortimentu, dlouhodobá spolupráce.
Poptáváme pohankovou mouku a jádro z pohanky
Poptáváme pohankovou mouku a jádro (kýta) z pohanky. Velký zájem. Uveďte, prosím vaše ceny, dodací podmínky, balení.
Rámcová smlouva - dodávka masa a uzenin pro ÚVN Praha
Průběžné dodávky masa a uzenin v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace včetně množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Rámcová smlouva - dodávka mléčných výrobků pro ÚVN Praha
Průběžné dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace včetně množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Rámcová smlouva - dodávka zeleniny a ovoce pro ÚVN Praha
Průběžné dodávky zeleniny a ovoce v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace včetně množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Rámcová smlouva - dodávka pečiva pro ÚVN Praha
Průběžné dodávky pečiva v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace včetně množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Hledáme pronájem vybavené cukrářské výrobny
Poptávám pronájem vybavené kuchyně nebo výrobny za účelem zřízení cukrářské výroby vlastního sortimentu, možno i jako firemní kuchyň s výdejnou (připadně školní jídelna) V Praze bez odstupného. Měsíční nájemné do 10,000 - 15.000,-KČ. Přímý majitel či pronajímatel, bez realitní kanceláře.
Poptáváme konzervované potraviny
Poptávám konzervu - Husí a kachní krev.
Stravovací poukázky
Nákup stravovacích poukázek pro roky 2011, 2012 a 2013.
Poptávám krouhané zelí
Poptávám krouhané zelí v Praze