UGANDA; Potraviny
Jsme vývozci zmrazených jezerních ryb, sezamu, černého čaje, arabské gumy, kávy, zeleniny, mahagonového dřeva a hledáme obchodní spolupráci.
VIETNAM; Pangasius
Hledám odběratele pro filety, závitky, steaky z pangasia, celého pangasia. Jsme předním vývozcem pangasia z Vietnamu. www.idiseafood.com / www.idifish.com
Hledám dodavatele lahůdek
Potřebuji dodavatele lahůdek (aspik.misky,pař.salát,zavináče apod.),dále mléčné výrobky,mouky,těstoviny,koření,konzervy,paštiky,cukrovinky (čokolády,oplatky,bonbony) atd. Jana Piálková
ESTONSKO; Ryby, krevety
Estonská firma Saare Fishexport je jedním z největších estonských zpracovatelů a exportérů ryb a krevet. Více informací najdete na www.saarefishexport.ee Hledáme obchodní spolupráci se zpracovateli ryb, maloobchodníky, velkoobchodníky, distributory našich produktů. Mezi hlavní naše produkty patří: solený baltský šprot, marinované sledě, sledě ...
VIETNAM; Mořské ryby
Vietnamská firma Le Anh Seafoods se specializuje na dodávky mořských ryb a jiných mořských produktů velmi dobré kvality za konkurenceschopné ceny. Hledá obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky.
MALEDIVY; Plody moře
Zabýváme se vývozem mořských produktů a chtěli bychom navázat dobré obchodní partnerství v zemích EU. Můžeme dodávat tuňáky (plechovky, vločky, kousky, sušený, uzený, mražený, atd.), sépie, škeble, chobotnice, krevety / garnáty, humry, kraby.
EGYPT; Plody moře
Jsme obchodníci a můžeme nabídnout indické mořské plody. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Napište, co potřebujete a svoji představu ceny.
BENIN; Potraviny, nápoje, krmiva
Jsme generálním dovozcem níže uvedených položek a hledáme dodavatele: potraviny: rybí konzervy, rybí závitky, maso hospodářských zvířat, drůbež, mořské plody atd. nápoje: alkoholické i nealkoholické, vína, ovocné šťávy, nektary krmivo pro domácí zvířata, zpracované, sušené, konzervované a mražené potraviny, koření a ochucovadla, čaj, káva, a ...
Poptáváme dodávky čerstvých mořských ryb
Hledám dodavatele čerstvých mořských ryb. Nabídněte sortiment, četnost dodávek, způsob obchodování.
VIETNAM; Pangasius
Hledám odběratele, importéry rybích filetů Pangasia.
RAKOUSKO; Uzeniny, šunka
Poptáváme českého výrobce uzenin a šunky.
BENIN; Plody moře, nápoje
Poptáváme konzervované mořské plody, pivo, nealkoholické nápoje.
BANGLADÉŠ; Krevety
Jsme solidní dodavatel pro stálé dodávky uměle chovaných zmrazených čerstvých krevet (Macrobrachium Rossenbergii) a černých tygřích krevet (Penaeus Monodon) pocházejících z jihovýchodní Asie - z Bangladéše. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.oceanmagixseafood.com
EGYPT; Dobytek, ovce, maso
Máme zájem importovat dobytek, ovce, rovněž mražené vykostěné hovězí maso a mražené jehněčí.
VIETNAM; Mražený Pangasius
Jsme HungCa Co. Ltd, jeden z 10 špičkových producentů kvalitních mořských plodů ve Vietnamu 2009. Specializujeme se na chov, zpracování a vývoz zmrazeného Pangasia. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli, dovozci.
V. BRITÁNIE; Maso, šunka, sýry
Hledáme evropské odběratele hovězího, jehněčího, vepřového, drůbežího masa, šunky. Rovněž máme přes 200 druhů různých sýrů. V případě zájmu nás kontaktujte.
GHANA; Potraviny a nápoje
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme potraviny a nápoje.
KAMERUN; Ryby, plody moře
Poptáváme zpracovatele a exportéry mražených mořských ryb, mořských plodů.
BULHARSKO; Drůbeží a vepřové maso
Poptáváme dodavatele drůbežího masa (celá kuřata, kuřecí stehna) a vepřového masa (krkovička, plecko, vykostěná kýta) pro supermarkety v Bulharsku.
VIETNAM; Plody moře
Jsme firma H.X Export z Vietnamu, specializujeme se na zpracování a vývoz široké škály vietnamských mořských plodů, jako například sépie, chobotnice, měkkýši (srdcovka jedlá, hřebenatka), krabi, olihně, škeble. Zmrazené ryby: pangasius hypopthamus (filety, steaky, celé ryby), makrela, tuňák, Mahi-mahi, Wahoo .. Mnoho druhů krevet a humři. Sušené ...
VIETNAM; Mražené plody moře
Jsme vietnamský výrobce mražených mořských plodů. Naše společnost může dodávat mnoho druhů mražených mořských plodů nejlepší kvality za nejlepší cenu. Můžeme dodávat španělské makrely, olihně, krevety, chobotnice, kraby, ... Navštivte prosím naše internetové stránky www.vietnhat.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Potraviny
Poptáváme rýži, kukuřičnou mouku, sušené ryby, pšeničnou mouku, sóju, vanilku, tapiokový škrob, těstoviny, sardinky, fazole. Hledáme velmi seriózní dodavatele.
UGANDA; Čaj, káva, zelenina, ryby
Firma Baususu International Limited exportuje černý čaj, kávu, zeleninu a mražené ryby (okoun, tilapie). Hledáme seriozního a profesionálního importéra za účelem obchodní spolupráce.
NIGÉRIE; Rybí konzervy
Hledáme dodavatele rybích konzerv pro nigerijský vězeňský úřad prostřednictvím federálního ministerstva vnitra na základě smlouvy na dobu 3 let. Spolehliví dodavatelé nás mohou kontaktovat s cenovou nabídkou a dalšími důležitými podrobnostmi.
VIETNAM; Mražený Pangasius
Hledáme importéry, odběratele mražených rybích filetů z Pangasia.