MAURETÁNIE; Zmrazené ryby
Jsme mauretánský exportér zmrazených ryb a hledáme odběratele. www.dasnaexport.com
BANGLADÉŠ; Ryby, maso
Hledáme odběratele živých krabů / úhořů, mražených a sušených sladkovodních a mořských plodů, žraločích ploutví / rybích měchýřů, masa vepřového a drůbežího, kuřecích noh.
Dodanie základných potravín
Dodanie základných potravín pre zariadenia verejného obstarávateľa Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 119 554,5300 EUR
Dodanie mäsa a mäsových výrobkov
Dodanie mäsa a mäsových výrobkov pre zariadenia verejného obstarávateľa Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 150 813,4100 EUR
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zmrazené ryby
Chtěli bychom nakupovat dlouhodobě a ve velkém množství zmrazené ryby, zejména sardinky a kranase drsného.
PÁKISTÁN; Ovčí střívka
Jsme výrobci a exportéři ovčích střívek, která se používají v uzenářském průmyslu. Již dlouho exportujeme tyto výrobky do evropských zemí, naše firma je schválena EU. Vyrábíme ovčí střívka od 16/18 do 26/28 v kvalitě A, AB, C. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
VB; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, tj. vína, piva a lihoviny. Hledáme pravidelné dodavatele v ČR a na Slovensku.
GHANA; Zmrazené ryby
Poptáváme zmrazené makrely a kranase.
GHANA; Maso
Poptáváme maso ve velkém množství. Prosíme o zaslání nabídky.
Hledám drůbeží jatka
Hledám drůbeží jatka, kde by mi za úplatu porazí brojlery o průměrné váze 3,5 kg ž.v.,zabalí a je možno si je vzít zpět.
GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
IRSKO; Kuřata
Hledám dodavatele kuřat, který má obrovská kuřecí křídla a další související potravinářské výrobky. Jsem velkoobchodník ve středu Irska s přístupem na všechny trhy.
TOGO; Zemědělské produkty, mořské plody
Exportujeme zemědělské produkty a mořské plody jako kešu ořechy, sojové boby, sojovou mouku, shea ořechy a bambucké máslo, čerstvý zázvor, papričky pilipili, černý pepř, surový palmový olej, uzené sumce, čerstvé mořské sumce a sépie. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli a odběrateli.
BENIN; Minerální vody, konzervované potraviny, nápoje
Jsme dovozce minerální vody, konzervovaných potravin a nápojů, hledáme spolehlivé výrobce, exportéry nebo dodavatele k navázání vzájemně výhodného obchodování.
BENIN; Potraviny, nápoje
Hledáme výrobce potravin a nápojů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
Hovädzie mäso.
Hovädzie mäso pre potreby verejného obstarávateľa. Súčasťou predmetu zákazky sú súvisiace služby spojené s manipuláciou tovaru. Predpokladané množstvo za rok: 25 131 kg podľa bližšej špecifikácie v súťažných podkladoch. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 124 404,0000 EUR
TOGO; Textilie, potraviny, kosmet. a drogistické zboží, dlaždice
Poptáváme koberce, koberečky, dlaždice, oděvy, textil, kožené výrobky, šperky, kosmetiku, produkty péče o zdraví, čisticí prostředky, toaletní potřeby, potraviny, nápoje. Také hledáme firmy, pro které bychom se stali výhradními zástupci v západní Africe.
TOGO; Potraviny, kosmetika, léky
Jsme dobře zavedená společnost v Lomé v Togu a specializujeme se na import a distribuci různých druhů zboží, zvláště ryb, konzervovaných ryb a konzervovaných potravin, léků (antibiotika), kosmetiky, sušenek, čokolády, pracích prostředků.
KAMERUN; Potraviny
Jsme mezinárodní renomovaná distribuční firma v Kamerunu. Momentálně hledáme spolehlivého dodavatele rýže, potravin a nápojů pro připravovaný program boje proti chudobě.
Hydina a hydinové výrobky.
Jedná sa o nákup hydiny a hydinových výrobkov pre stravovacie zariadenia RO " Úrad MV SR". Predmet zákazky / predpokladané množstvo v kg za kalendárny rok: kuracie prsia čerstvé/1 400 kuracie stehná celé čerstvé/1 600 kurča mrazené/ 180 kurča čerstvé kalibrované/2 100 kuracie pečienky čerstvé/ 336 morčací stehenný plátok/1 450 morčacie prsia ...
SRÍ LANKA; Tropické ryby
Jsme Minolma Aquarium(Pvt)Ltd z Colomba na Srí Lance. Chováme zdravé, barevné, velmi kvalitní tropické ryby s vysokou imunitou, bez nemocí a vodní rostliny na export. Navštivte prosím naše webové stránky www.minolm.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry tropických ryb.
TOGO; Potraviny, kosmetika
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, kosmetické přípravky, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, potravinářské stroje, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a ...
BENIN; Potraviny, zemědělské produkty
Poptáváme potraviny a zemědělské produkty ve velkém množství.
NIGÉRIE; Ryby
Poptáváme velké množství ryb.
TOGO; Potraviny, nápoje
E.U.BROTHERS COMPANY má pobočky v 5 západoafrických zemích a zabývá se obchodováním všeobecně, ale hlavně s potravinami a nápoji. Hledáme dodavatele.