Poptávám vodoměrnou šachtu
Poptávám vodoměrnou šachtu do rodinného domu okres Znojmo nebo Brno
Poptáváme použité IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité kanystry
Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!
Poptávám výrobu tašek s potiskem
Poptávám výrobu igelitových tašek včetně reklamního potisku. Nový Jičín a okolí.
Poptáváme distribuci plast. zboží pro domácnost
STERK PLAST významný výrobce plastového zboží pro domácnost hledá distributory v České republice.
Poptávám sypátko na sůl
Poptávám plastové sypátko na sůl s regulací jemného a hrubého sypání o obsahu 70 gr.o rozměrech průměr 45 mm,výška 100 mm,
Hledáme distributory plastových výrobků
2008336 Řecká společnost specializovaná na výrobu plastových mobilních kontejnerů a také širokého sortimentu jiných plastových výrobků (např. skladovací kontejnery, paletové boxy, přepravky na ryby, odpadkové koše pro domácnost a sedadla na stadiony) nabízí a poptává obchodní zprostředkovatelské služby. Společnost má rovněž zájem o reciproční ...
Poptávám zahradní gril zn. Weber
Poptávám zahradní gril zn. Weber, Moravskoslezský kraj.
Odkoupíme použité plastové kontejnery
Sběr použitých kanystrů Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptávám krycí plachtu na bazén
Sháním krycí plachtu bazénu s nafukovacím prstencem o pruměru 4.6m.
Poptáváme zásobníky hygienických ubrousků
Dobrý den, V současné době naše společnost plánuje pro svého klienta reklamní kampaň. Součástí této kampaně by měly být mimo jiné také logem potištěné zásobníky hygienických ubrousků. Poptáváme cca 100 ks zásobníků (nejlépe plastových) včetně hygienických kapesníčků. Chtěli bychom tyto zásobníky nechat u dodavatele rovnou potisknout námi ...
Poptávám plastové přepravky, 700 ks
Poptávám plastové přepravky, rozměr 310x220x250 - 700 ks
Poptávám protiskluzovou podložku do vany
Dobrý den, potřebuji koupit protiskluzovou podložku s přísavkami do vany(může být i se vzorem). Rozměry jsou délka: 100cm (max.), šíře: 50 -53cm. Je možné zakoupit i přes internet, Praha není podmínkou.
Poptávám nádrž na dešťovou vodu
Poptávám nádrž na vodu, na zběr dešťové vody, plastová nebo železná je mi to jedno. Je to na zakopání do země prosím nabídněte může být i starší děkuji
Sháním specifikaci na kalafunu WG
Dobrý den, potřebuji zaslat specifikaci na kalafunu WG. Děkuji.
Poptávám výrobce misek pro zvířata
Poptávám výrobce plastových, nerezových, keramických misek pro zvířata (psy, kočky, hlodavce, a exoty).
Poptávám dětský nafukovací bazén
Přeji vám hezký den. Ráda bych si u Vás objednala dětský nafukovací bazén "Delfín" - č. 156492 , který mým dětem dělá radost již cca 5. léto. Ovšem materiál již projevuje známky stárnutí /místy netěsní, .../. Vzhledem k tomu, že jsme s tímto typem bazénu byli skutečně nadmíru spokojeni /především pak pro jeho nafukovací, uživatelsky - dětsky velmi ...
Poptávám AL krycí fólie
Poptávám AL krycí folie, výsek, přivařovací na plastový kelímek.
Poptáváme výrobu plastových uzávěrů
Poptáváme plastové šroubové a pákové uzávěry do LD-PE žoků. Uzávěry se vevařují do LLD-PE fólie. Vnitřní průměr uzávěru je cca. 50 mm Podrobnější popis a foto zašlu. Jedná se o zakázku trvalejšího rázu. První objednávka je na 5000 kusů.
Poptáváme lepicí pásky
Potřebujeme lepicí pásky, krycí pásky BOPP.
Poptáváme zhotovení igelitových tašek
Poptáváme zhotovení igelitových tašek, formát 550 x 500 mm, 1) varianta barevnost 4/4 a druhá varianta 4/0 (vždy CMYKové barvy + rastrový obrázek). Kalkulaci prosíme na: 1000, 1500 a 2000 ks V případě zájmu je možné zaslat náhledovou grafiku.
Sháním zavírač konzerv
Poptávám zavírač konzerv, který nemá ani TESKOMA!!!
Hledáme distributory cateringových výrobků
Hledám distributory pro evropské země, kteří by dodávali naše plastové cateringové výrobky na jedno použití. Jsme nejrozsáhlejším průmyslem na Balkáně, se sídlem v Řecku.
Poptáváme použité plastové kanystry
Poptáváme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!