Poptávám nádrž na naftu
Koupím nadzemní nadrž na naftu Bencalor, 1O-16tisíc litru nejlépe v provozním stavu.
NĚMECKO; Uzávěry na sklenice
Poptávám šroubovací uzávěry na sklenice pro potravinářský průmysl.
INDIE; Domácí potřeby z nerezu
Hledáme importéry domácích potřeb - stolní, kuchyňské zboží a jiné domácí potřeby z nerezové oceli. Dále hledáme importéry dřevěných sošek z České republiky.
Sháním plastové misky na bonsaje
Poptávám plastové misky na bonsaje.
PÁKISTÁN; Vlajky, uniformy a odznaky
Jsme výrobci a exportéři ozdobených kabelek, vlajek, stužek, kordů, čepiček, všech druhů uniforem, odznaků. Hledáme zájemce o naše zboží.
PÁKISTÁN; Manikúra
SK BROTHERS sídlí ve městě Sialkot, které je hlavním centrem výroby chirurgických a lékařských nástrojů od vyhlášení nezávislosti Pákistánu. SK BROTHERS je předním výrobcem a dodavatelem velmi kvalitních nástrojů pro manikúru, jako jsou štípací kleštičky na nehty a kůžičku, nástroj na zatlačování kůžičky, nůžky na nehty a kůžičku, pinzety na ...
PÁKISTÁN; Mramorové předměty
Jsme výrobci a exportéři výrobků z přírodního onyxového mramoru od podlahových dlaždic až po dárkové předměty jako vázy, šachové sety, apod. Hledáme obchodní partnery.
INDIE; Nákupní tašky
Jsem výrobce bavlněných a jutových nákupních tašek v Kalkatě, Indie. Hledám odběratele.
ČÍNA; Předměty z bambusu, slámy na zakázku
S použitím čistě přírodních rostlinných materiálů zhotovujeme předměty jako popelníky, květináče, malé květináčky, palety, mísy a téměř všechny druhy předmětů, které si umíte představit. Všechny výrobky jsou z čistě přírodního bambusu, rýžových slupek, pšeničné slámy a jsou zcela biologicky odbouratelné zpět do přírody. Nejlepší produkty pro ...
LUCEMBURSKO; Bedna
Poptáváme jednoduchou bednu následující specifikace: 170cm x 35cm x 25 cm (d x v x š), zhotoveno z PE nebo PP, 6mm tloušťka, otevírání na dlouhé straně, stohovatelná.
INDIE; Jutové tašky a bižuterie
Jako výrobce, exportér, dodavatel z Indie hledám odběratele různých jutových tašek, plátěných tašek, módní jutové bižuterie, dobytčích rohů.
MAKEDÓNIE; Toaletní papír, role, ubrousky
Hledám firmu pro společné podnikání v oblasti papírenské výroby (toaletní papír, kuchyňské role, ubrousky), kovodělné práce nebo zpracování umělé hmoty. Pro kovodělné práce mám velmi dobrou infrastrukturu a můžeme poskytovat množství nestandardních výrobků, také velkých rozměrů.
PÁKISTÁN; Polypropylenové tašky a stroje na výrobu
Poptáváme výrobce polypropylenových tašek v Česku a také dodavatele šicích strojů (na výrobu tašek) a jejich náhradních dílů.
Poptávám sadu talířů
Poptávám bílou jídelní sadu talířů bez vzoru. Preferuji modernější design, třeba čtverhraného tvaru. Mám zájem pouze o zboží s jednoznačným označením země původu, nejlépe od českého výrobce.
Sháním zapalovač zn. Flackelmann
Sháním kuchyňský plynový zapalovač zn. Flackelmann
Poptávám výrobu sprchové zástěny
Poptávám výrobu sprchové zástěny dlouhé 120 cm, skládací z matného skla, nebo plastu k vaničce dlouhé 120 cm.
INDIE; Bulbinkové obaly a pryžové míčky
Chceme vyvážet níže uvedené výrobky, hledáme obchodní spolupráci. Všechny typy bublinkových obalů. Všechny druhy upevňovacích prvků. Kriketové pryžové a tenisové míčky. Všechny druhy výroby.
PÁKISTÁN; Rukodělné výrobky
Jsme jedním z výrobců a vývozců široké škály rukodělných výrobků z onyxu a mramoru, váz, lahví, figurek zvířat, sklenic na víno, stolních desek se stoličkami, mís, dále mosazných předmětů, povlaků na polštáře, prostěradel, ručníků, všechny velikosti. Hledáme obchodní partnery k prodeji našich produktů prostřednictvím smluv nebo prostřednictvím ...
Poptávám plastový septik
Poptávám plastový septik cca 9 - 10 m3, hranatý, kulatý nebo oválný, typizovaný, síla stěny 80 mm.
Sháním mosazné misky k váhám
Koupím dvě mosazné misky ke staré miskové váze. Jsou to klasické mosazné misky, babičky ja měly na váze a na tom se vážily potraviny. Váhu mám, jen mi chybí ty misky.
Poptávám bytový textil pro e-shop
Hledám dovozce ze zahraničí, výrobce z Česka a ze Slovenska. Zboží bych od těchto výrobců a dovozců rád umístil na svůj e-shop_www.bytovy-interier.cz. Sortiment je: bytový textil: záclony, závěsy, ručníky, povlečení, prostěradla, ubrusy, přikrývky, polštáře, deky, přehozy, plédy, plyše, potahové látky, apod. Podlahy: koberce, laminátové plovoucí ...
INDIE; Kelímky a talířky na jedno použití
Jsme výrobci pěnových pohárů a papírových talířů na jedno použití. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám výrobky pro e-shop
Rád bych založil vlastní e-shop a nabízel na něm nějaké kvalitní výrobky či služby. Může mi nějaká firma nabídnout takovou spolupráci?
Sháním ND k mikrovlnné troubě
Sháním otočný talíř do mikrovlnné trouby značky Daewoo o průměru 24 cm, se třemi výstupky.
Poptávám plastové přepravky na víno
Poptávám plastové přepravky na víno - 12 x láhve 0,7l.