INDIE; Železářské zboží pro postroje
Jsme výrobce a vývozce sedlářského železářského zboží pro postroje, vodítka, ohlávky, houně a sedla. Náš sortiment výrobků zahrnuje přezky, rozety, úvazné kroužky, upínací krční pásky, kroužky, spony na popruhy, spony na řemeny, kroužky ve tvaru D a sedlové kroužky ve tvaru D atd. Používáme nejnovější proces lití metodou ztraceného vosku pro ...
ČÍNA; Vstřikovací formy
Jsme předním výrobcem vstřikovacích forem v Číně. Naše podnikání zahrnuje výzkum a vývoj, prototypy, formy pro vstřikování plastů, pryžové formy, silikonové formy, formy pro vstřikové lití, rozprašování oleje, sítotisk, montáž konečných výrobků. Všechny nástroje a produkty, které vyrábíme, jsou 100% vyváženy do zbytku světa. Můžeme vždy slíbit ...
ČÍNA; Plasty
Náš závod se specializuje na výrobu různých typů plastů, vyfukování do formy, vstřikovacích forem pro automobilový průmysl, plastových motocyklových dílů, malých forem do domácnosti, vakuových čističů atd. Hledám obchodní spolupráci.
Poptáváme plastové dveře ke sprchám
Výrobce dveří z plastu (polykarbonátové desky,plexi...) bez rámu na dva sprchové kouty dvoukřídlé včetně kování pro uchycení do stěny obložené obkladačkami.Přesný rozměr otvoru,dodám při dohodě.Orientačně se jedná o otvory šíře cca1000mm a výšky (není dogma)cca1800mm.Přesné zaměření provedu dle požadavků výrobce.
Poptávám plastové přepravky
Poptávám plastikové přepravky na ovoce, zeleninu (nové i použité). Celá ČR.
INDIE; Materiály pro muškaření
Jsme výrobce a velkoobchodník s různými typy vázacích materiálů (nástrojů) pro muškaření, včetně všech typů peří a kožešin. Zboží můžeme dodat až k vaším dveřím bez jakéhokoli nebezpečí. Hledáme odběratele/ dovozce do ČR.
Poptáváme výstavbu plaveckého bazénu
Poptávám dodavatele a výrobce vnitřního bazénu a příslušenství.
TURECKO; Vybavení hřišť a parků
Jsme turecká firma PARK TASARIM a vyrábíme: Vybavení venkovních hřišť Vybavení interiérových hřišť Lavičky Popelnice Piknikové stoly Altánky a pergoly Fitness vybavení a Zahradní nábytek Jsme přední firmou v kategorii městského mobiliáře se širokým sortimentem výrobků. Máme více než 30 certifikátů o registraci designu, 2 certifikáty ...
ČÍNA; Plastové rukavice, sáčky a zástěry
Jsme výrobci plastových výrobků, sáčků, zástěr a PE rukavic na jedno použití. Dodržujeme systém managementu jakosti podle norem ISO 9001, 2000. Mezi naše strategické partnery patří např. McDonald´s. Vyvážíme do 20 zemí světa. Máme zájem o další obchodní spolupráci.
ČÍNA; BOPP páska
Mám zájem o spolupráci s dovozci BOPP pásky do ČR.
ČÍNA; Koše na prádlo
Máme zájem o spolupráci s odběrateli košů na prádlo vyrobených uměleckými řemeslníky.
Poptávám výrobce pastí na myši
Poptávám výrobce pastí na myši. Jedná se o poptávku na tisíce kusů měsíčně. Celoroční spolupráce. Rozhodující je cena za ks.
Hledáme distributory plastových výrobků
Hledáme distributory (prodejce) našich výrobků. Plastové bazény, jímky, septiky, vodoměrné šachty, zemní filtry a další.
INDIE; Šperky a dárkové předměty
Jsme vývozce a dovozce šperků, řemeslných výrobků a dárkových předmětů. Působíme v této oblasti již 10 let. Máme zájem o spolupráci s vývozci tohoto zboží. Máme v Indii výstavní síň. Máme kanceláře také v Rumunsku. Chceme importovat zboží jak pro indický, tak pro rumunský trh.
Poptávám nádoby z plexiskla
Potřebuji 2 ks průhledných válců z plexiskla, cca v 100 cm, o průměru 15cm.
INDIE; Tašky dárkové, reklamní
Jsme výrobci a exportéři jutových, bavlněných tašek, tašek z plátna, reklamních, dárkových tašek a tašek na víno. Hledáme distributory.
Poptávám nádoby na separovaný odpad
Poptávám nádoby na separovaný odpad (bílé sklo, barevné sklo) kulaté se spodním výsypem - obsah 1 500l.
Sháním použité plastové nádrže
Sháním plastové nádrže 1000 litrů, použité.
Sháním zavařovací víčka Twist
Prosím poraďte kde seženu víčka twist na 4 nebo 3 litrové láhve
INDIE; Jednorázové nádobí, ekologické
Jsem exportér ekologického nádobí a hledám importéry na evropském trhu, hlavně velkoobchodníky, distributory, maloobchodníky. Ekologické talíře a šálky jsou vyráběny z palmového stromu, bez chemických příměsí. Mohou se používat v domácnostech, hotelích, restauracích, fast foodech, cateringových akcích apod. Vyrábíme různé velikosti a tvary podle ...
Poptáváme šatní skříně z PVC vč. lavičky
Poptáváme skříň šatní s lavečkou provedení PVC barevné dvířka vybavena zámkem. Tří dílná 147 ks Skříň šatní imobilní provedení PVC barevné dvířka vybavena zámkem 30x50x170cm
Poptávám nádrž, objem 1000 litrů
Koupím nádrž na 1000 litrů na paletě, pište na mail, okres Beroun.
Sháním splachovací nádržku
Sháním splachovací nádržku k WC ALFA 1.
Poptáváme kalkulaci zastřešení bazénu
Poptávám cenové nabídky na zastřešení bazénu 7 x 3,5 m. Příbram a okolní okresy (může být i Praha, Středočeský kraj, Jihočeský kraj a Plzeňský kraj).
Poptávám kalkulaci na sítě do oken
Dobrý den, chtěla bych se u Vás informovat, zda by bylo možné sestavit nezávaznou cenovou nabídku na sítě do oken.Jednalo by so o 6 oken půlkulatých a jedny dveře balkonové. Okna jsou plastová. Rozměry bych zaslala. Předem děkuji. Nashledanou. Jedličková