Poptávám korbu na vůz Tatra, 3 sklápěcí
Potřeboval bych zjistit cenu třísklapěcí korby na Tatru. Předem díky.
Poptáváme nosiče kontejnerů, 2 ks
Firma zabývající se komunálnímy službami, poptává dva nosiče kontejnerů. Jeden nosnosti 5 t a druhý 7t. Podrobnosti emailem. Podvozek nerozhoduje.
Poptáváme použité Haki palety
Poptáváme použité Haki palety v množství 5 kusů s okem na jeřáb.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Poptáváme použité a vyřazené IBC kontejnery. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách www.obal-centrum.com.
Poptáváme použité kovové sudy s víkem
Poptáváme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám neprůstřelný obytný kontejner
Poptávám výrobce neprůstřelných obytných kontejnerů.
Poptávám výrobu ohýbaných dílů z plechu
Poptávám výrobu ohýbaných dílů z nerezového plechu síly 1,5 mm. Jedná se o meší sérii. Vyžaduji přesnost na 0,1mm. Díly jsou dále doplněny o kulaté i hraneté otvory. Rozměrově nepřesahují 500 mm.
Poptávám panty naložené na Blům, kování
Pant naložený Blům + podložka 35ks,Brzda k pantu 16ks,pant 50.1B14.B45.20 - 10ks,pant 50.1B09.B00.20 -2ks,pant 50.1B11.B35.20 -2ks,teleskop 03.0538.E08.11 -2ks,plnovýsuv s brzdou -8ks,Koš karusel 5106(81) -1ks,dřez MOX 611 68x50 odkap v pravo -1ks,podpěra baru 107 050 01 -1ks,sloup 180 103 005 01 -1ks,kotva spodní 103 040 01 -1ks,koš na sloup 103 ...
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Odkoupíme použité a vyřazené IBC kontejnery. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme přepážku do směnárny
Poptáváme přepážku do směnárny z bezpečnostního skla, včetně pevných dveří a pultu. Zlínský kraj. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám stavební UNIMO buňku
Koupím stavební unimobuňku na sklad stavebního materiálu v okolí Čekého Těšína, Havířova. Děkuji.
Poptáváme kovové bedny zn. Mars
Poptávám kovové bedny MARS.
Fa. CNC obrábění hledá spolupráci
20080107020; Švédská firma specializovaná na CNC obrábění vysoce ušlechtilých součástí nabízí a poptává subdodávky. Firma má zájem být subdodavatelem v CNC obrábění vysoce ušlechtilých součástí v malých, středních a velkých výrobních sériích a také vytváření prototypů, ručních montážích a broušení. Firma také hledá subdodavatele ve výrobě malých ...
Poptáváme exponáty pro muzeum trezorů
Poptáváme pro muzeum trezorů vše okolo nich. Trezory, literaturu, ozdoby na trezory, nástroje kasařů apod. Děkuji za nabídky.
Poptáváme výrobu železných regálů
Hledáme spolehlivé smluvní partnery, kteří mohou vyrobit železné regály. Regály se skládají z černého lakovaného kovu (úhlová ocel) 110 cm x 35 cm x 35 cm pro obytnou zónu. Požadujeme výrobu zhruba 1000 až 10000 kusů během 2 měsíců, podle množství požadované naším zákazníkem. Klademe důraz na kvalitu.
Poptávám kovovou skříň, mapovnici A1
Poptávám zásuvkovou skříň (mapovnici) A1.
Poptávám prodejní buňku, i použitou
Poptávám prodejní buňku, nebo sestavu buněk určených k prodeji potravin, mělo by jít o zánovní nebo zcela novou prodejnu.
Hledáme distributory trezorů
20071231066; Rumunský výrobce trezorů (trezory na peníze, schránky na cennosti, nástěnné skříňky, kovové skříňky, zabezpečené skříňky na zbraně/ trezorové dveře) hledá importéry, zástupce, distributory. Kvalitní výrobky, výhodné ceny, pružnost směrem k zákazníkům, 25 let zkušeností. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si ...
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptávám opravu luceren u pomníku
Potřebuji repasovat 2 lucerničky u pomníku. Pomník je z 1. svět. války. Nejlépe okresy Olomouc, Prostějov, Přerov, Blansko.
Poptáváme obytnou stavební buňku
Poptávám obytnou stavební buňku. (35 - 45m2) Prosím, nabídněte.
Sháníme nádrž Bencalor na pohonné hmoty
Sháním půjčovnu nebo prodejce nádrže Bencalor pro pohonné hmoty.
Poptávám výrobu 3 nádob do úpravny vody
Pro úpravnu vody poptávám výrobu 3 ks nádob, materiál AISI304, jedna z nich bude doplněna navíc o jeden nátrubek G1 1/2". Výkres zašlu na vyžádání. Tvar dna a víka dle dostupnější varianty. Max tlak vody 1 bar. Průtočné zařízení bez možnosti natlakování - volný výstup vody do prostoru aku nádrže. Prosím o zaslání nabídky s dodacími podmínkami ...
Poptáváme obytné kontejnery
Koupíme obytné kontejnery ze svařované ocelové konstrukce opatřené antikorozním nátěrem. Popis: rozměry min.6000x2400x2700, střecha: pozinkovaný plech tloušťky 0,60mm, izolace minerální vlna 80 mm, vnitřní obklad, stěny a podlaha - bílá dřevotříska, okna s dvojsklem, výklopné, min.1160x1115 se zinkovými mřížemi, dveře - pozinkovaný, lakovaný ...