Motorová nafta, oslobodená od spotrebnej dane, pre Slovenský vodohospodársky podnik, štátny podnik
Motorová nafta, oslobodená od spotrebnej dane, CPV 09134100, bude dodaná na tankovacie plavidlo Gbely, (cisternový čln), v prístave Slovenského vodohospodárskeho podniku, štátny podnik, Odštepný závod Bratislava, Závod Dunaj, Vlčie hrdlo 82, 824 19 Bratislava. Dodávka motorovej nafty, CPV 09134100-8, spĺňajúcej požiadavky normy STN EN 590, vrátane ...
PÁKISTÁN; Petrochemické výrobky
Firma International Petrochemicals je jedním z největších dovozců a vývozců petrochemických výrobků v Pákistánu. Nyní jsme největším výrobcem kyseliny sírové. Kromě kyseliny sírové vyrábíme hnojiva, kyselinu sulfonovou, kyselinu mravenčí a bělicí hlinku. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Dodávka zemního plynu pro město Moravská Třebová
Věřejná zakázka na dodavatele zemního plynu.
Predmetom zákazky je dodávka motorovej nafty
Dodávka motorovej nafty 200 000 litrov Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 176 660,0000 EUR
Letecký benzín
Predmetom obstarávania je dodanie 130 000 l leteckého benzínu s nominálnym oktánovým číslo 100 MM. Je neprípustné, aby obsah TEO prekročil hodnotu 0,06% objemových (tj. 2.27 ml TEL/US gal). Letecké palivo musí zodpovedať špecifikácií MIL - G - 5572-F. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 182 000,0000 EUR
PÁKISTÁN; Petrochemické produkty
Firma International Petrochemicals Pvt. Ltd je jedním z největších dovozců a vývozců petrochemických produktů v Pákistánu. Chtěli bychom navázat obchodní vztahy s českými firmami, zvláště v oblasti syntetické pryže, maziv, vosků a rozpouštědel.
Poptávám mazivo zn. Molyplex
Poptávám mazadlo MOLYPLEX-20 ve spreji 500 ml.Cena za jeden kus,počet kusů v jednom kartonu.
NIGÉRIE; Ropné produkty
Jsme servisní a dodavatelská firma, chceme navázat obchodní spolupráci s firmou v ČR. Zabýváme se prodejem ropných produktů. Rádi bychom navázali spolupráci s renomovanou organizací v ČR.
MAĎARSKO; Hnojiva, mazací oleje
Jsme maďarsko-uzbecký společný podnik s výbornými vztahy v Uzbekistánu, proto můžeme dodávat přímo od výrobců hnojiva, mazací oleje a další zboží. Hledáme spolehlivé partnery k navázání dlouhodobých obchodních vztahů.
TOGO; Ropa
Hledám prodejce ropy v ČR k navázání obchodní spolupráce.
BELGIE; Motorové oleje
Poptávám: motorové oleje AGIP - průmyslové oleje a maziva AGIP, motorové oleje CASTROL - průmyslové oleje a maziva CASTROL, motorové oleje MOTUL - závodní oleje a maziva MOTUL.
Poptávám topnou naftu a trafo olej
Poptávám trafo olej a topnou naftu. Vysočina. Prosím cenové nabídky.
Poptávám dodavatele olejů a maziv
Hledám dodavatele silikonového oleje (náhrada za SILKAL 93) a mazacího oleje (náhrada za KONKOR 101) v kanystrech cca 20 litrů.
PÁKISTÁN; Hnojiva, močovina, chemikálie
Hledáme odběratele hromadných substrátů - hnojiv, močoviny, cukru, cementu, chemikálií, nafty, použitých zařízení.
EGYPT; Ropa a plyn
Máme zájem o spolupráci s exportéry z oboru ropy a plynu.
TOGO; Ropa
Hledáme odběratele lehké ropy Bony.
Poptávám ceník ekologického oleje
Prosím o zaslání ceníku,ekologického oleje Zibro oil.
TCHAJ-WAN; Olej a mazut
Hledáme dodavatele plynového oleje D2 GOST 305-82 a mazutu 100 GOST 10585/75/99 ruského původu.
Poptávám mazivo
Sháním olej 32.Svitavy nebo Olomoucký kraj. Olej stával kolem 800kč,nevím přesné označeni tohoto vynikajícího přípravku.
INDIE; Oleje, mazadla, silikon
Jsme dodavatelem průmyslových olejů, mazadel a silikonu v Indii. Dovážíme produkty, které požadují firmy, hledáme dodavatele.
Hledáme dodavatele olejů
Hledáme dodavatele olejů pro nákladní vozy a stavební techniku pro další prodej. T:602212101 strakotec.pneu@post.cz
Poptávám tekuté palivo Zibro
Hledám palivo Zibro plus v okr.Blansko.
Poptávám motorový a převodový olej
Poptávám olej 5L, palivový + vzduchový + olejový filtr na FIAT Brava 1,9 TD 100s r.v. 1997, dále pro moto BMW R 1100 GS r.v.1995 motorový olej, nejlépe bez přídavku, pro převodovku 20w50 4L, převodový olej hypoidní SAE90 s API GL5,80W90 GL5 1L + olejový filtr (asi MANN 712)
Hledáme dodavatele bionafty
Hledáme dodavatele nafty a bionafty (např.seta) za rozumné ceny pro další prodej na čerpací stanici u Kralup n/V . Pravidelný odběr množství 10.000 - 15.000 L
SRÍ LANKA; Surová ropa
Hledáme dovozce surové ropy: D2, JP54&LNG do ČR.