Poptávám žebřík
Sháním žebřík,a nebo Vámi doporučené řešení, tak abych mohol pohodlně natírat okapy a štít ve výšce 6m. na svém rod. domku.Jedná se mi hlavně o bezpečný provoz a jednoduchou montáž, popřípadě výceúčelnost. Prosím cenové nabídky.
EGYPT; Hliníková víčka
Poptáváme: 1. Hliníková víčka na lahve. Velikost 33mm, vnitřní vyplnění dna PP, jednobarevná. Používají se pro skleněné lahve džusu velikosti 330mm a 350mm. Nová továrna chce 10.000 ks jako vzorek (asi 4 krabice), které mají být použity ve výrobní lince. V případě, že budou akceptovány, budeme požadovat 300.000 ve třech dodávkách (100.000 ks ...
INDIE; Mosazné armatury
Společnost Patel Group of Industries je jedním z největších výrobců a vývozců mosazných armatur z Indie. Je držitelem certifikátu ISO 9001:2008. Vyrábíme mosazné potrubní armatury, kalíškové spoje, obrácené kalíškové spoje, tlakové spojky, příslušenství hadic, elektropříslušenství, kované, CNC soustružené části, ventily a příslušenství. Jsme ...
KEŇA; Obrubovačka hydraulických hadic
Poptáváme obrubovačku hydraulických hadic 6 mm-75mm.
VIETNAM; Hranolkový řetěz
Hledám výrobce nebo obchodníka s hranolkovým železem.
Poptáváme dodávky brusného plátna
Poptávám BRUSNÉ PLÁTNO ZR 100, S920 - objednací množství 1 role 50 m, roční množství 200 m
Poptáváme nerezový drát
Poptáváme nerezový drát ( potravinářská ocel), polotvrdý - 1050 až 1150MTA, leský a odmaštěný. Průměr by měl být 0,90 mm. Čechy.
ČÍNA; Závěsy, kluznice
Jsme čínský výrobce hydraulických (nárazníkových) závěsů, skříňových / zásuvkových kluznic. Snažíme se rozšířit exportní trh a máme zájem o spolupráci s železářskými velkoobchody nebo výrobci skříní / zásuvek.
INDIE; Klepátka, zvonky
Hledáme distributory výrobků zobrazených na fotografii - dveřní klepátka, kovové zvonky a různé drobné železné zboží.
EGYPT; Vzduchové hadice
Poptáváme dodavatele vzduchových hadic následující specifikace: 20 BAR, 8X17 MM (vnitřní a vnější) Dále: L.P.G. regulátor pro kuchyňské použití : ( P=0.3 - 7.5 BAR) Pd=20-60 mbar Mg=1 kg
Poptávám nadnormativní zásoby
Poptávám firmy odprodávající nadnormativní zásoby kovoobráběcích nástrojů, břitových destiček, vrtáků, radeca nožů, frézek, ložišek, elektromotorů, atd. - nové i použité.
ČÍNA; Upevňovací prvky
Jsme čínská obchodní firma, většina výrobků jsou upevňovací prvky jako šrouby s maticí, matice, podložky, šrouby, hřebíky atd. Navštivte prosím naše webové stránky: www.ever-shine.net Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TURECKO, VO bojlery, čerpadla
Jsme turecká firma sídlící v Ankaře, zabýváme se velkoobchodem s hořáky, bojlery, oběhovými čerpadly. Firma poskytuje služby na klíč, renovuje stavební projekty, včetně převodu a instalace topných systémů jako převod zemního plynu, motorové nafty.
ČÍNA, Ventily, tvarovky
Jsme firma specializující se na mosazné kulové ventily a mosazné tvarovky, které mají široké využití v oborech instalatérství a řízení průtoku. Pro více informací Vás zveme k návštěvě našich webových stránek www.yhvalve.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PAKISTAN, Lékařské, kosmet. a veterinární nástroje
Jsme výrobce a vývozce chirurgických, stomatologických, manikůrních, veterinárních nástrojů a dutého zboží. Jsme firma s dobrou pověstí a zkušenostmi. Navíc máme certifikáty ISO 9001 a CE. Našimi hlavními produkty jsou všechny druhy nůžek, kleště, řezačky, pilníky, zdviháky, sondy, injekční stříkačky, dláta, držadla skalpelů, štípací kleště, háky ...
ČÍNA; Rotační formy
Jsme čínská firma Guangzhou Baolin Plastic Manufacturer CO., Ltd zabývající se výrobou rotačních výrobků a rotačních forem pokročilou rotační technikou. Nabízíme cisterny na vodu, překlápěcí kontejnery, ponton, silniční svodidla, květináče atd. Jedná se o formované kusy, nesvařované, antikolizní, UV rezistentní, odolné většině ...
ITÁLIE; Instalatérské vybavení
www.assotherm.com Jsme italský výrobce, všechny naše výrobky mají záruku "Made in Italy" v souladu s příslušnými certifikáty a dokumenty. Naše technické a inženýrské oddělení vyvíjí nové produkty, důkladně zkoumané pro termo-instalaterské instalace, a vyráběné podle požadavků zákazníka, tj.: speciální rozměry atd. Vyrábíme: termostatické a ...
INDIE; Ocelové, kovářské výrobky
Hledáme obchodního partnera, který by obchodoval s našimi výrobky. Zabýváme se veškerými slévačskými a kovářskými pracemi. Vyrábíme ozubená kolečka, převodovky, řemenice, výrobky na přenos energie, ocelové zařízení jeřábů a mnoho dalších.
Poptávám použité trubkové lešení
Poptávám použité trubkové lešení 200 m2.
INDIE; Strojírenské zboží, potraviny, automobily
Poptáváme informace o obchodnících a výrobcích z oborů: strojírenské zboží, cukr, olej, ocel, energie, automobily, chemikálie a farmaceutické výrobky.
Poptáváme dílenskou vrtačku
Dovolujeme si Vás oslovit s urgentní poptávkou na stolní,nebo sloupovou dílenskou elektrickou vrtačku. Požadované parametry: otáčky vřetene až 7 0000 ot/min - možnost nejlépe plynulé regulace hloubka vrtání - až 150 mm max průměr vrtání do 10mm strojní posuv chlazení osvětlení Děkujeme předem za Vaše nabídky do 23.6.2009
TAIWAN; Kartáče
Hledáme výrobce kartáčů, včetně drátěných kartáčů, ručních kartáčů a kovových kartáčů.
ČÍNA; Zahradní nářadí
Jsme výrobci zahradního nářadí již více než deset let! Vyrábíme různé druhy prořezávačů, křovinořezů, vyvětvovačů, ručního nářadí, skleníků, závěsných košů, hadicových systémů, zahradních pil atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
KUVAJT; Příslušenství oken, dveří, nářadí
Hledáme výrobce následujícího zboží: 1) dveřní příslušenství, kliky, panty, zarážky, zámky, atd. 2) okenní příslušenství 3) technické vybavení, příslušenství skříní a zásuvek a kování 4) šrouby, kladiva, pily, hřebíky, frézy, vrtací soupravy, měřicí pásma, pilové listy, vodováhy a veškeré lehké pracovní nářadí.
Poptávám tyčinky do tavné pistole
Tyč.lep.11mm lepící černá do tavné pistole cca300mm asi 50ks nebo 2-3kg